تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 521 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

گفتن ان 82 از هر نظر از 8گیگ و ان 81 بدتره
    گفتن صداش در نمیاد
    گفتن صفحه اش تاره و مات
    گفتن کیبوردش ناجور بده
    گفتن زشته
    و...
    چیز گفتن یعنی زیادی شلوغش کردن همه ی اینایی که گفتن در حد متوسطه
    گوشی جم و جور با حداکثر امکانات و کیفیت (البته توی کیفیت ن81 و ن98 8گیگ بهترن ولی باز خود ن82 از خیلی گوشی ها سرتره)

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دمت گرم خدا خیرت بده تو کمی روحیم را باز کردی اما این حرفا را که میزنی با کمال اطمینان و صحت میزنی و ایا بقیه هم همین نظر را دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی نظرتون را در باره ی او چند تا حرف هم بگید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تبصره : به خدا دیگه N82 نگیرید کم کم داره به طور وحشتناکی خز می شه ( برید 95 بگیرید )
    دمت قیژ, اصلا" فکر کنم 70% دلیل خز شدن این گوشی بخاطر همین کلوپ های ن82 هست برید ن95 8 بگیرید ! پول ندارید ن95 معمولی بگیرید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اینو مطمئنم که از کا 850 دیگه بهتره.............

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

فکر کنم این جمله ی من "بسته به نیازتون" می تونید از هر 2 صفحه ی این تاپیک تو یک پست پیدا کنید
    k850 یه گوشی ایده عال برای کسانی هستن که از سیمبین چیزی سر در نمیارن و بدردشون هم نمی خوره و فقط زنگ و sms و یه دوربین عالی می خوان.
    به نظر من کسی که پول به گوشی سیستم عامل دار بده (سیمبین و ویندوز موبایل رو منظورمه چون واسه مکینتاش و لینوکس نرم افزار زیادی اراعه نشده) و استفادش فقط زنگ و sms و حداکثر دوربین و آهنگ باشه یه خورده مشکل داره
    شما باید ببینید سلیقه و نیازتون چیه
    مثلا" مشخصه که هواپیمای f22-a یا هلیکوپتر بهتر از یه پرایده ولی کسی که فقط می خواد با وسیله ی نقلیش بره سر کار یا تردد توی یه شهرستان کوچیک که نمیره چند صد ملیون پول به هلیکوپتر بده

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

1 - اصلا کی گفته به نظر من 100% الان بهترین گوشی هست از N95 8gig هم بهتره و N81 هم که حرفی واسه گفتن نداره.

2- نه صداش خیلی هم عالی هست هم تو هدفون و هم تو اسپیکر گوشی ( کیفیتش خداست )

3 - به نظر من صفحه اش خیلی خوب هست فقط کمی از 95 کم میاره که برای من 82 خیلی بهتره چون 95 یا 8گیگ 95 روزی 2 بار باید شارژ بشه

4 - کیبورد هم بعذ از 2 3 روز بهش عادت می کنی( اصلا مشکلی در مورد کیبورد نیست )

5 - کی گفته زشته ؟>؟؟؟ مثلا به نظر شما 95 به این گندگی خیلی خوشگل هست ؟؟؟

تبصره : به خدا دیگه N82 نگیرید کم کم داره به طور وحشتناکی خز می شه ( برید 95 بگیرید )
    به جز صدا همش تایید میشه
    از حق نگذریم صداش جالب نیست هر جا رفتم آبروم را برده

دمت گرم خدا خیرت بده تو کمی روحیم را باز کردی اما این حرفا را که میزنی با کمال اطمینان و صحت میزنی و ایا بقیه هم همین نظر را دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی نظرتون را در باره ی او چند تا حرف هم بگید
    من هم همین نظر را دارم

دمت قیژ, اصلا" فکر کنم 70% دلیل خز شدن این گوشی بخاطر همین کلوپ های ن82 هست برید ن95 8 بگیرید ! پول ندارید ن95 معمولی بگیرید
    خوب یکی دو نفر بگیرن اشکال نداره

فقط به کسی توصیه نکنید
    خسته نباشی

فکر کنم این جمله ی من "بسته به نیازتون" می تونید از هر 2 صفحه ی این تاپیک تو یک پست پیدا کنید
    k850 یه گوشی ایده عال برای کسانی هستن که از سیمبین چیزی سر در نمیارن و بدردشون هم نمی خوره و فقط زنگ و sms و یه دوربین عالی می خوان.
    به نظر من کسی که پول به گوشی سیستم عامل دار بده (سیمبین و ویندوز موبایل رو منظورمه چون واسه مکینتاش و لینوکس نرم افزار زیادی اراعه نشده) و استفادش فقط زنگ و sms و حداکثر دوربین و آهنگ باشه یه خورده مشکل داره
    شما باید ببینید سلیقه و نیازتون چیه
    مثلا" مشخصه که هواپیمای f22-a یا هلیکوپتر بهتر از یه پرایده ولی کسی که فقط می خواد با وسیله ی نقلیش بره سر کار یا تردد توی یه شهرستان کوچیک که نمیره چند صد ملیون پول به هلیکوپتر بده
    مثال جالبی بود
    البته خوب سیمبیان عالی هست مثلا همین NGage و Gps

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوربین کا 850 که از ان 82 بهتر نیست؟تازه مگه ان 82 به درد زنگ و اس ام اس نمیخوره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پس اینطور که شما میگی ان 82 نیازم را تو زنگ و پیام و اهنگ تامین نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس اینطور که شما میگی ان 82 نیازم را تو زنگ و پیام و اهنگ تامین نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه برای اس ام اس میخوای و زنگ 1100 نیازتون رو بیشتر و بهتر تامین می کنه, چرا؟ دکمه های نرم تر و بزرگتر و چون هیچی نداره باتری هم 3 4 برابر بیشتر نگه میداره و اگر هم ضربه بخوره نگران نیستی چیزیش شده باشه
    من می گم باید ببینی از چه امکاناتیش استفاده می کنی. من خودم وقتی می خوام از این سر شهر برم اون سر شهر و یا جایی که تاحالا نرفتم از gps استفاده می کنم و استفادم از gps زیاده نه اینکه اصلا" یادت بره گوشیت gps داره
    دوربین ن82 بهتر از k850 ه ولی اگه فقط دوربین گوشی می خوای (یعنی دوربین گوشی نه اکسترنال) نمی ارزه 150 تومن پول بیشتر بدی به تفاوتی که شاید برای شما کاملا" نامحسوس باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

به نظر من حرف حرف دانشمندانه ای است.وقبولتون دارم حسابی.
    من برای بازی و اهنگ گوش دادن و عکس و فیلم و اینترنت رفتن وکلاس گوشی و کمی هم جی پی اس و خواندن باز کردن همه جور پسوندهای صوتی وتصویری و....
    نظر شما در این رابطه چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •