چیز گفتن یعنی زیادی شلوغش کردن همه ی اینایی که گفتن در حد متوسطه
گوشی جم و جور با حداکثر امکانات و کیفیت (البته توی کیفیت ن81 و ن98 8گیگ بهترن ولی باز خود ن82 از خیلی گوشی ها سرتره)
چیز گفتن یعنی زیادی شلوغش کردن همه ی اینایی که گفتن در حد متوسطه
گوشی جم و جور با حداکثر امکانات و کیفیت (البته توی کیفیت ن81 و ن98 8گیگ بهترن ولی باز خود ن82 از خیلی گوشی ها سرتره)
دمت گرم خدا خیرت بده تو کمی روحیم را باز کردی اما این حرفا را که میزنی با کمال اطمینان و صحت میزنی و ایا بقیه هم همین نظر را دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی نظرتون را در باره ی او چند تا حرف هم بگید
دمت قیژ, اصلا" فکر کنم 70% دلیل خز شدن این گوشی بخاطر همین کلوپ های ن82 هست
برید ن95 8 بگیرید
! پول ندارید
ن95 معمولی بگیرید
![]()
اینو مطمئنم که از کا 850 دیگه بهتره.............
فکر کنم این جمله ی من "بسته به نیازتون" می تونید از هر 2 صفحه ی این تاپیک تو یک پست پیدا کنید
k850 یه گوشی ایده عال برای کسانی هستن که از سیمبین چیزی سر در نمیارن و بدردشون هم نمی خوره و فقط زنگ و sms و یه دوربین عالی می خوان.
به نظر من کسی که پول به گوشی سیستم عامل دار بده (سیمبین و ویندوز موبایل رو منظورمه چون واسه مکینتاش و لینوکس نرم افزار زیادی اراعه نشده) و استفادش فقط زنگ و sms و حداکثر دوربین و آهنگ باشه یه خورده مشکل داره
شما باید ببینید سلیقه و نیازتون چیه
مثلا" مشخصه که هواپیمای f22-a یا هلیکوپتر بهتر از یه پرایده ولی کسی که فقط می خواد با وسیله ی نقلیش بره سر کار یا تردد توی یه شهرستان کوچیک که نمیره چند صد ملیون پول به هلیکوپتر بده
به جز صدا همش تایید میشه
از حق نگذریم صداش جالب نیست هر جا رفتم آبروم را برده
من هم همین نظر را دارم
خوب یکی دو نفر بگیرن اشکال نداره
فقط به کسی توصیه نکنید
خسته نباشی
مثال جالبی بود
البته خوب سیمبیان عالی هست مثلا همین NGage و Gps
دوربین کا 850 که از ان 82 بهتر نیست؟تازه مگه ان 82 به درد زنگ و اس ام اس نمیخوره؟
پس اینطور که شما میگی ان 82 نیازم را تو زنگ و پیام و اهنگ تامین نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه برای اس ام اس میخوای و زنگ 1100 نیازتون رو بیشتر و بهتر تامین می کنه, چرا؟ دکمه های نرم تر و بزرگتر و چون هیچی نداره باتری هم 3 4 برابر بیشتر نگه میداره و اگر هم ضربه بخوره نگران نیستی چیزیش شده باشه
من می گم باید ببینی از چه امکاناتیش استفاده می کنی. من خودم وقتی می خوام از این سر شهر برم اون سر شهر و یا جایی که تاحالا نرفتم از gps استفاده می کنم و استفادم از gps زیاده نه اینکه اصلا" یادت بره گوشیت gps داره
دوربین ن82 بهتر از k850 ه ولی اگه فقط دوربین گوشی می خوای (یعنی دوربین گوشی نه اکسترنال) نمی ارزه 150 تومن پول بیشتر بدی به تفاوتی که شاید برای شما کاملا" نامحسوس باشه
به نظر من حرف حرف دانشمندانه ای است.وقبولتون دارم حسابی.
من برای بازی و اهنگ گوش دادن و عکس و فیلم و اینترنت رفتن وکلاس گوشی و کمی هم جی پی اس و خواندن باز کردن همه جور پسوندهای صوتی وتصویری و....
نظر شما در این رابطه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)