خوب گرفتم ... ولی ما به اون لانچر می گیم ... تو خود سایت یا اینور و اونور تو اینترنت نفهمیدین به چه دری می خوره ؟ اسمش چیه ؟؟
خوب گرفتم ... ولی ما به اون لانچر می گیم ... تو خود سایت یا اینور و اونور تو اینترنت نفهمیدین به چه دری می خوره ؟ اسمش چیه ؟؟
colection helper يعني كمك كننده ي كلكسون. با اين امتياز كه فكر كنم با 40000 امتياز اسپرين بايد خريد كارتون تو جمع كردن ماهي ، سنگ ها و الماس ها ، حشرات و دانه ها كمك بسيار زيادي ميكنه.![]()
آقا این حجمه شهره چقدر زیاده!
215 مگ هست!
من فکر میکردم حجمش 80 70 مگ بیشتر نیست!
آقا رکورد زدم!
ساعتی 1700 دلار نبووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووود؟![]()
![]()
شکل ظاهری . برچسب هایی که به وسایل خونت میزنی و برای زیبایی در کل رو بهش میگنPattern چیه؟؟که توی قسمت ویرایش رنگ وسایل هستش
تشکر//
شکل ظاهری . برچسب هایی که به وسایل خونت میزنی و برای زیبایی در کل رو بهش میگنکه توی قسمت ویرایش رنگ وسایل هستش
تشکر//
میشه آدرس دقیقشو بدین؟؟
ااااووووووههههه!
مگه چه شغلي دارين؟
من كه فعلا 400 تا هر ساعت پول ميگيرم. تازه سوپر استار هم هست!حالا نميدنم چقدر ديگه مونده تا حقوق كامل دريافت كنم.
رانک بعدیتون میشید افسانه ی فوتبال که از 3 تا6 در واقع از 2 تا 6 ساعتی حدود 470 دلار میگیری دو روز در هفته بازی داری پنج شنبه ها تعطیلی
شغلش دکتریه شمام برو دکتر شو اگه راست میگی
شایان جان 93 مگه سرکارت گذاشتن![]()
215 مگ؟ riverview رو می گید؟ من که دانلود کردم 92 مگ بود!! یا شاید شهر دیگه ای هم اومده و من بی خبرم؟
انشا الله شوهر دختر سيمم مي خوام ببرمش دكتري
ميگم به نظرتون دكتر بشه يا دانشمند؟
انشاءالله
شما باید جوانبو بررسی کنید دیگه این جوانبو داره:دکتری:پول پول پول پول پولکه چه خوشگلو با نمکه تعطیلیم داره خوبم داره وقت کارش خیلی زیاد نیست ولی باید اینجارم توجه کنید:هرلحظه ممکنه بهتون زنگ بزنند بگند مورد اورژانسیه شما هم باید برید حتی 3 نصفه شب هر موقع
دانشمندی:باهوشه مردم ازش خوششون میاد پولشم بد نیست تعطیلی خیلی نداره کار خاصی نداره اینقدر باید سیمتون بدونه تا دیوونه شه ممکنه بشه مثل انیشتن
ولی خوب به نظر من دکتری با اون مورد طبیعیش یعنی همون هرلحظه بهتون برای اورژانس زنگ بزنن بهتره بالاخره هر کی خربوزه میخوره پای لرزشم باید بایسته دیگه نه لومــــــــــــــــــــــ ـــــینا!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)