من که تیپ دو صفر گرفتم شتاب و سرعتش خیلی هم خوبه
البته پشت فرمون 5 ننشستم هنوز که مقایسه کنم
ولی خیلی راحت همه ماشین ها رو جا میذارم
من که تیپ دو صفر گرفتم شتاب و سرعتش خیلی هم خوبه
البته پشت فرمون 5 ننشستم هنوز که مقایسه کنم
ولی خیلی راحت همه ماشین ها رو جا میذارم
Last edited by ashkan1360; 18-11-2010 at 20:00.
اون همه ماشینا حتما منظورت پرایدو پیکانه![]()
دیگه تیپ 2 اینقدر هم شتابش داغون نیست کلا 206 به خاطر صدای کم موتور این حس را به سرنشین میکنه که ماشین کند هست در صورتی که تیپ 2 نهایتا 2 ثانیه شاید از سمند xu7 عقب بمونه! در صورتی که داخل سمند احساس میکنید ماشین داره پرواز میکنه
بعد هم مصرفه سوختو در نظر بگیرید موتورهای tu سری موتورهای اکونومی پژو هستند نباید انتظار خیلی زیادی داشت مثلا شکل و اندازه سوپاپها را در این موتورها درنظر بگیرید
اگه برای شتاب ماشین میخواهید من یه پیشنهاد عالی دارم چرا 17 پول تیپ 5 بدید! یه پراید موتور سوخته بخرید نهایتا 4 تومن و بعد با 13 تومن باقی مونده میتونید چند موتور و گیربکس رویه ماشین سوار کنید!! و شتاب زیر 5 ثانیه بزنید!![]()
برای من یکی بشخصه شتاب انچنان مطرح نیست . من میگم ماشین باید جون داشته باشه . این تیپ 206 خیلی ضعیفه که تو سربالاییها کاملا این ضعفش مشخصه. تازه با این قدرت کمش مصرفش هم از تیپ 5 بیشتره این دیگه چه اکونومیه . اینا آمدن استاندارد یورو بهش بدن بلا نسبت زدن ... تو ماشین مصرفش هم رفته بالا![]()
به هیچ وجه با نظرات شما موافق نیستم
اين تاپيك رو دنبال كنيد شايد فرجي شد
به نظر منم يكي از اصلي ترين مشكلات tu3a دريچه گاز برقيشون هست ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اينكه مصرفشون بالاتره چون شتاب خاصي نداره اكثر ماها سعي ميكنيم با تخته كردن شتاب خوبي بدست بياريم كه همين باعث افزايش مصرف سوخت ميشه ... شما يكبار پيره مردي رانندگي كن اگر ماشينت ميزون باشه مصرفت مطمئن باش كمتر ميشه ...
من هم همینطور
شما اگر تونستید حتما یه تیپ 5 ، 7.4.4 رو یه امتحان بکنید اون موقع موتجه حرف خودتون میشید . من هم تا همین چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم![]()
هرکس توقع و سطح انتظارش از ماشین فرق میکنه! بعضی ها هستن حتی شتاب فراری هم اونا رو راضی نمیکنه و اونو هم تقویت میکنن!
پس نمیشه کلی گفت برای رانندگی شهری و متوسط سواری 206 تیپ 2 خوبه!
حرف شما کاملا درسته ولی من با این حرف دوستمون که میگه من با 206 تیپ 2 راحت همه ماشینا رو جا میذارم! یه نمه مشکل دارم
منم اگه دقت کرده باشین گفتم برای رانندگی تو شهر خوبه اونم یه شهر تخت!
آقا نخر من دارم راضی نیستم چون تمام قطعاتش رو بی کیفیت گذاشتن مثلا کمک فنراش ایرانی و چینی خلاصه اون کیفیت اولیه رو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)