تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 506 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من که تیپ دو صفر گرفتم شتاب و سرعتش خیلی هم خوبه
    البته پشت فرمون 5 ننشستم هنوز که مقایسه کنم
    ولی خیلی راحت همه ماشین ها رو جا میذارم
    Last edited by ashkan1360; 18-11-2010 at 20:00.

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من که تیپ دو صفر گرفتم شتاب و سرعتش خیلی هم خوبه
    البته پشت فرمون 5 ننشستم هنوز که مقایسه کنم
    ولی خیلی راحت همه ماشین ها رو جا میذارم
    اون همه ماشینا حتما منظورت پرایدو پیکانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه تیپ 2 اینقدر هم شتابش داغون نیست کلا 206 به خاطر صدای کم موتور این حس را به سرنشین میکنه که ماشین کند هست در صورتی که تیپ 2 نهایتا 2 ثانیه شاید از سمند xu7 عقب بمونه! در صورتی که داخل سمند احساس میکنید ماشین داره پرواز میکنه
    بعد هم مصرفه سوختو در نظر بگیرید موتورهای tu سری موتورهای اکونومی پژو هستند نباید انتظار خیلی زیادی داشت مثلا شکل و اندازه سوپاپها را در این موتورها درنظر بگیرید
    اگه برای شتاب ماشین میخواهید من یه پیشنهاد عالی دارم چرا 17 پول تیپ 5 بدید! یه پراید موتور سوخته بخرید نهایتا 4 تومن و بعد با 13 تومن باقی مونده میتونید چند موتور و گیربکس رویه ماشین سوار کنید!! و شتاب زیر 5 ثانیه بزنید!

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دیگه تیپ 2 اینقدر هم شتابش داغون نیست کلا 206 به خاطر صدای کم موتور این حس را به سرنشین میکنه که ماشین کند هست در صورتی که تیپ 2 نهایتا 2 ثانیه شاید از سمند xu7 عقب بمونه! در صورتی که داخل سمند احساس میکنید ماشین داره پرواز میکنه
    بعد هم مصرفه سوختو در نظر بگیرید موتورهای tu سری موتورهای اکونومی پژو هستند نباید انتظار خیلی زیادی داشت مثلا شکل و اندازه سوپاپها را در این موتورها درنظر بگیرید
    اگه برای شتاب ماشین میخواهید من یه پیشنهاد عالی دارم چرا 17 پول تیپ 5 بدید! یه پراید موتور سوخته بخرید نهایتا 4 تومن و بعد با 13 تومن باقی مونده میتونید چند موتور و گیربکس رویه ماشین سوار کنید!! و شتاب زیر 5 ثانیه بزنید!
    برای من یکی بشخصه شتاب انچنان مطرح نیست . من میگم ماشین باید جون داشته باشه . این تیپ 206 خیلی ضعیفه که تو سربالاییها کاملا این ضعفش مشخصه. تازه با این قدرت کمش مصرفش هم از تیپ 5 بیشتره این دیگه چه اکونومیه . اینا آمدن استاندارد یورو بهش بدن بلا نسبت زدن ... تو ماشین مصرفش هم رفته بالا

5. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اون همه ماشینا حتما منظورت پرایدو پیکانه
    برای من یکی بشخصه شتاب انچنان مطرح نیست . من میگم ماشین باید جون داشته باشه . این تیپ 206 خیلی ضعیفه که تو سربالاییها کاملا این ضعفش مشخصه. تازه با این قدرت کمش مصرفش هم از تیپ 5 بیشتره این دیگه چه اکونومیه . اینا آمدن استاندارد یورو بهش بدن بلا نسبت زدن ... تو ماشین مصرفش هم رفته بالا
    به هیچ وجه با نظرات شما موافق نیستم

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

اين تاپيك رو دنبال كنيد شايد فرجي شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر منم يكي از اصلي ترين مشكلات tu3a دريچه گاز برقيشون هست ....
    و اينكه مصرفشون بالاتره چون شتاب خاصي نداره اكثر ماها سعي ميكنيم با تخته كردن شتاب خوبي بدست بياريم كه همين باعث افزايش مصرف سوخت ميشه ... شما يكبار پيره مردي رانندگي كن اگر ماشينت ميزون باشه مصرفت مطمئن باش كمتر ميشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به هیچ وجه با نظرات شما موافق نیستم
    من هم همینطور
    شما اگر تونستید حتما یه تیپ 5 ، 7.4.4 رو یه امتحان بکنید اون موقع موتجه حرف خودتون میشید . من هم تا همین چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم همینطور
    شما اگر تونستید حتما یه تیپ 5 ، 7.4.4 رو یه امتحان بکنید اون موقع موتجه حرف خودتون میشید . من هم تا همین چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم
    هرکس توقع و سطح انتظارش از ماشین فرق میکنه! بعضی ها هستن حتی شتاب فراری هم اونا رو راضی نمیکنه و اونو هم تقویت میکنن!
    پس نمیشه کلی گفت برای رانندگی شهری و متوسط سواری 206 تیپ 2 خوبه!

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هرکس توقع و سطح انتظارش از ماشین فرق میکنه! بعضی ها هستن حتی شتاب فراری هم اونا رو راضی نمیکنه و اونو هم تقویت میکنن!
    پس نمیشه کلی گفت برای رانندگی شهری و متوسط سواری 206 تیپ 2 خوبه!
    حرف شما کاملا درسته ولی من با این حرف دوستمون که میگه من با 206 تیپ 2 راحت همه ماشینا رو جا میذارم! یه نمه مشکل دارم
    منم اگه دقت کرده باشین گفتم برای رانندگی تو شهر خوبه اونم یه شهر تخت!

11. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

وی8 بهترین گزینه هست ولی الان صفرش خیلی کم گیر میاد و 17 تومنی برات آب میخوره
    آقا نخر من دارم راضی نیستم چون تمام قطعاتش رو بی کیفیت گذاشتن مثلا کمک فنراش ایرانی و چینی خلاصه اون کیفیت اولیه رو نداره

13. 2 کاربر از mehrdad_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •