تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 380 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام من ورژن 5.19 رو دانلود کرد ولی هر لینکی رو کلیک میکنم خود دانلودر وینذوز شروع به دانلود میکنه برنامه رو هم اجرا میکنم ولی درست نمیشه من از وینذوز 7 استفاده میکنم
    خود برنامه وینذوز دانلود میکنه انگار که idm نصب نیست
    ای بابا عزیز جان وقتی هیچ برنامه مدیریت دانلود نصب نیست رو سیستمت چجوری دانلود میکنید خود برنامه اینترنت اکسپلورر خودش دانلود میکنه دیگه

منوی download بعد گزینه option و بعد از تب general گزینه customize key to prevent .... رو بزنید و بعد اینجا دوتا گزینه هست که اولی تیک داره و دومی تیک نداره, تیک گزینه دوم رو هم بزنید و حالا ok کنید و خارج بشید
    روی هر لینکی که میخواهید دانلود رو انجام بدید دکمه insert رو نگه دارید و کلیک کنید و تا زمان دانلود شدن با idm دکه رو رها نکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ای بابا عزیز جان وقتی هیچ برنامه مدیریت دانلود نصب نیست رو سیستمت چجوری دانلود میکنید خود برنامه اینترنت اکسپلورر خودش دانلود میکنه دیگه
    خب از اول میگفتید اینترنت اکسپلورر ذهن ما هزار راه رفتشاید افزونه مربوط به IDM غیر فعال باشه شما میتونید روی لینک دانلود کلیک راست کنید و ِDownload with IDM رو بزنید و می تونید از نسخه ی جدید تر هم استفاده کنید.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم این اخطار رو میده :
    شما ار idm در حالت ادمینی استفاده میکنید در این حالت نمیتوان دانلودهای شما رو از مرورگر دریافت کند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام من ورژن 5.19 رو دانلود کرد ولی هر لینکی رو کلیک میکنم خود دانلودر وینذوز شروع به دانلود میکنه برنامه رو هم اجرا میکنم ولی درست نمیشه من از وینذوز 7 استفاده میکنم
    من از ورژن 6 بتا استفاده میکنم که هیچ مشکلی با 7 نداره . شما هم از نسخه بتا استفاده کنین که آخریش ریلیز 10 هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by saeed774; 19-11-2010 at 00:00.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    IDM رو باز کن منو Downloads قسمت Option رو انتخاب کن.از سربرگ General قسمت تیک گزینه Use advanced browser integration رو بزن بعدش از کادر زیریش تمام گزینه ها (بروزرها) رو تیک بزن.حله
    موفق باشی

داره خودمونی میشه vahid_itc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند وقتی هست وقتی وقتی با برنامه Internet Download Manager از سایت YouTube.com (کلا سایتهایی که ویدیو آنلاین دارن) هر فایل تصویری که دانلود میکنم و فقط وقتی وارد پوشه فایل دانلود شده میشم سی پی یو میره رو 100 درصد و تا وقتی explorer.exe را نبندم درست نمیشه
    درضمن قبلا این مشکل برام پیش اومده بود ویندوز عوض کردم یکی دو روز درست شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشت
    ییشتر هم با سایت You tube و ویدیو های آنلاین این مشکل را دارم
    از آنتی ویروس nod 32 ESET_Smart_Security و ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه هردو را اپدیت میکنم
    لطفا راهنمائی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند وقتی هست وقتی وقتی با برنامه Internet Download Manager از سایت YouTube.com (کلا سایتهایی که ویدیو آنلاین دارن) هر فایل تصویری که دانلود میکنم و فقط وقتی وارد پوشه فایل دانلود شده میشم سی پی یو میره رو 100 درصد و تا وقتی explorer.exe را نبندم درست نمیشه
    درضمن قبلا این مشکل برام پیش اومده بود ویندوز عوض کردم یکی دو روز درست شد ولی دوباره به همون حالت قبل برگشت
    ییشتر هم با سایت You tube و ویدیو های آنلاین این مشکل را دارم
    از آنتی ویروس nod 32 ESET_Smart_Security و ویندوز سون استفاده میکنم و همیشه هردو را اپدیت میکنم
    لطفا راهنمائی کنید

تو tASK MANAGER سیستم بخش EXPLORER داره 100% فعالیت میکنه؟
    آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد امتحان کنید
    نرم افزار رو پاک کنید و مجدد ورژن جدید اون رو همراه با کرک معتبر نصب کنید بیشتر مواردی که IDM دچار مشکل میشه از کرک اونه

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahid_itc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو tASK MANAGER سیستم بخش EXPLORER داره 100% فعالیت میکنه؟
    آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد امتحان کنید
    نرم افزار رو پاک کنید و مجدد ورژن جدید اون رو همراه با کرک معتبر نصب کنید بیشتر مواردی که IDM دچار مشکل میشه از کرک اونه
    دوست عزیز من خیلی وقته از ورژن 5.19 با همون کرک قبلی استفاده میکنم قبلا مشکلی نداشتم الان چند هفته هست اینطوری شده یعنی این مشکل من میتونه ربطی به کرک داشته باشه

یه سوال دیگه اینکه آیا ارزش داره internet download manage رو از نمایندگیش بخرم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز من خیلی وقته از ورژن 5.19 با همون کرک قبلی استفاده میکنم قبلا مشکلی نداشتم الان چند هفته هست اینطوری شده یعنی این مشکل من میتونه ربطی به کرک داشته باشه

یه سوال دیگه اینکه آیا ارزش داره internet download manage رو از نمایندگیش بخرم؟

idm دفعات اول بعد نصب به شما پیغام میده که ورژن جدید اومده آپدیت کنم یا خیر که باید روی گزینه خیر بزنید و الا نرم افزار خراب میشه چون کرک شده
    خیلی از مشکلات و ناسازگاری های IDM از کرک سرچشمه می گیره ولی نه همشون
    خرید نرم افزار با کرک کردن معتبر چندان فرقی نداره و خریدنش دردسر کرک و آپدیت و بروزرسانی رو کمتر میکنه والا با کرک معتبر همون کارها رو انجام میده
    پیشنهاد میکنم سیستمتون رو یکبار با Kaspersky Recuse Disk چک کنید و از وجود ویروس مطمئن بشید
    من احتمال آلوده بودن سیستم رو میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من وقتی با idm از یوتوب دانلود میکنم وسط کار error میده و دانلودم خراب میشه.با وب پرووووکسی هم دنلود رو انجام میدم نه با وی ی پی ی ان.قبلا این کار رو انجام میدادم و مشکلی هم نبود ولی از وقتی که سیستمم یک ارور با عنوان وجود یک ای پی دیگر در شبکه میده اینجوری شده.خود ای دی اس الی که میگفت مشکلی نداره.
    مشخصات:ویندوز ایکس پی-مرورگر اخرین ورژن فایرفاکس و اکسپلورر-شرکت ای دی اس ال شهرادشبکیه.
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •