سلام
توی این لینک firmware های زیادی از جمله چند تایی با چند حرف اول "f480xxh" وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم اون چیزی که شما دنبالش هستید توش پیدا بشه.
سلام
توی این لینک firmware های زیادی از جمله چند تایی با چند حرف اول "f480xxh" وجود داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم اون چیزی که شما دنبالش هستید توش پیدا بشه.
سلام مجدد
از دوستانی که روی گوشی شون دیکشنری نصب کردن ، یک سوال داشتم.
روی گوشیم PMD نصب کردم ، صفحه کلیدش برای تایپ کردن خیلی کوچیکه و کار کردن باهاشم خیلی مشکله.
دیکشنری دیگه ای رو نصب کردم. اما متاسفانه توی این دیکشنری (و در کل چند تا نرم افزار دیگه مثل ir-daroo ) کلمات رو بر عکس یعنی از چپ به راست می نویسه.
شما راه حلی براش سراغ دارید یا دیکشنری دارید که باهاش راحت کار کنید؟
توی این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره مشکل camera failed بحث شده و یک نف هم ادعا کرده :
I have real solution for F480 camera failed..
Problem is in different camera modules. One of them all ppls can repair via *#36287#2 (download ISP) after "success" hit "3" and U will see "0X1F4D8723" with most firmwares, different camera module will not work with mentioned ISP version - must be: "0x43064344" (but I have tried many firmwares and not found with required ISP)
Now I have solution for that. It is not free,
I need only your F480 camera and 10 EUR for repairing (sending costs not included), who can't disassemble or do not wants to do it - can send phone without battery and battery cover.
که 10 یورو بفرستید به همراه گوشی بدون باتری و این مشکل رو حل میکنه با فریم ور
پس باید راهی به غیر از تعویض دوربین باشه و اینکه سخت افزار خراب نیست
در ضمن من گوشیم رو چک کردم و متجه شدم که اصلا ماکروتل پیچ های گوشی من رو باز نکرده بود تا بتونه یه دوربین دیگه رو روی اون تست کنه تا ببینه سالمه
نوشته شده توسط ghasemzadeh.bahman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما و ممنون از شما.........ولی متاسفانه فایل مورد نظرم آنجا هم نبود...........لطفا اگر کسی می تونه باز کمکم کند ممنون می شم.......ورژن f480xxhe7 را می خوام
سلام, مدل گوشی من f480i هستش, میخواستم بدونم چه جوری میشه فارسیش کرد چون زبان فارسی نداره و اس ام اس های فارسی رو نشون نمیده, اگه کسی میدونه کمک کنه....ممنون میشم...
فریمور F480JPHG3 رو نصب کن فارسی هم ساپورت میکنه.
شما مطمئن هستین؟ آخه گوشی من f480i هستش نه f480....اگه کسی تست کرده جواب بده....واقعاً ممنون میشم...
مطمئن نیستم.ولی فکر نکنم با هم فرقی داشته باشن!
امروز از علائدین : مشکی 280 طلایی 295 گارانتی اصل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)