ببخشید
میشه دوباره نحوه ی از بین بردن ویروس iranian ufo رو بگید؟
در ضمن تمام لینک هایی هم که گذاشته بودید مشکل داشتند.
همه کارهایی رو هم که گفته شده بود کردم.ولی اون عکسه از بین نرفت.
لطفا راهنمایی کنید.
ببخشید
میشه دوباره نحوه ی از بین بردن ویروس iranian ufo رو بگید؟
در ضمن تمام لینک هایی هم که گذاشته بودید مشکل داشتند.
همه کارهایی رو هم که گفته شده بود کردم.ولی اون عکسه از بین نرفت.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام انتی ویروس سیستم من nod32 v3.0.642
این ویروس رو نمی تونم لزبین ببرم لطفا راهنمایی کنیدwin32/aturan.DA WORM
عزیزیزان لطفا نحوه عملکرد ویروستون رو بگید بعد با یه process explorer از پروسز های فعالتون عکس بگیرید و از Msconfigetun هم همینطور بعد بزارید.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوستان من با آنتی ویروس AVAST تونستم ویروس ها رو که به فایل های EXE چسبیده پیدا کنم حالا راهی هست که بشه فایل های EXE رو پاک نکرد ولی ویروس رو از بین برد
راستی نام ویروس Win32:Sality-gen هست
آقا مهدی کجایی
سلام
توی کلیه درایوهام علاوه بر Autorun.inf دو فایل با نامهای anti.exe و anti.bat وجود داره. من نود32 همین امروز آپدیت کردم ولی این دو تا رو پاک نمی کنه چکار کنم؟
سلام عزيز .
خيلي سريع انتي خودت رو پاك كن.
بعد OfficeScan از TrendMicro رو بنصب.اگه مي توني هاردت رو به ويندوزي كه اين انتي روشه اضافه كن و عمليات رو اغاز كن.
منم اين ويروس كه يه Pe_Appende رو داشتم و با همين انتي همه exe هام رو Clean كردم.
خيلي وقتا اين ويروس خوش رو به ويروسهاي ديگه مي چسبونه و با اونها تكثير ميشه.منظور اينه شايد 2 تا ويروس داشته باشي.
راستي حجم اين ويروس 56k است.
آقا من با این دو تا ویروس چیکار کنم : autoply.exe وautorun.inf
لطفا" به دادم برسین.![]()
عزیز این فایهایی رو که گفتی خیلی از ویروس ها تولید می کنن.
اگه ویروست کاظم جون یا Lsass باشه به مسیر زیر برو و آنتی lsass رو بردار و ازش استفاده کن.
اگه ویروست ویروست یکی از اینا باشه پاک شده و Autoplay , Autorun هم در Step 3 این برنامه پاک میشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحاله 3 این انتی فایلهای مورد نظرت رو پاک میکنه و مرحله 5 رجیستری رو با روش گفته شده ایمن تعمیر می کنه.
موفق و پیروز باشید.
سلام جناب مهدی 7610
بنده مدتی است که سیستمم به ویروس win32/delf.AAM trojan و ویروس win32/jeefo دچار شده است وبا انتی ویروس nod32 اسکن کردم ولی ظاهرا بطور کامل از بین نرفته و تمام پوشه هایی که به این ویروس دچار شده است قرنطینه شده و در درایوها آن پوشه ها نمایش داده نمی شود و از گزینه فولدر آپشن هم که استفاده میکنم اثری ندارد
لطفا بنده را بطور کامل راهنمایی کنید![]()
در ضمن نرم افزارهایی که پست های ابتدایی برای از بین بردن این ویروس ها گذاشته بودید ظاهرا دانلودش خراب شده است.
ممنون از راهنمایی تون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)