چطور با مودم وایرلس لینک سیس WAG120N سیستمهایی که دارن از اینترنت وایرلش استفاده می کنن رو به هم وصل کنم و بتونم دیتا ردو بدل کنم ؟
چطور با مودم وایرلس لینک سیس WAG120N سیستمهایی که دارن از اینترنت وایرلش استفاده می کنن رو به هم وصل کنم و بتونم دیتا ردو بدل کنم ؟
دوتا سیستم هست که روی هردو ویندوز 7 وصله.چطور بین این دوتا سیتم از طریق وایرلس فایل شرینگ رو راه بندازم؟
سلام.
اگه هر دو سیستم کارت شبکه وایرلس دارن باید طبق راهنمای زیر شبکه ی Ad-hoc راه بندازی:
از Access Point هم میتونی استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی لبتاپ هستش و یکی هم کارت شبکه داره
خب پس تو هم مثل منی.
یک Access Point بخر.با کابل وصلش کن به سیستمت و از اون ور هم Access Point میده به لپتاپ.
اگه اینترنت هم میخوای، کابل اترنت مودم ADSL رو بزن به Access Point و حالا هر دو سیستم هم اینترنت دارن و هم File Sharing .
من واسه اینترنت از مودم TP-Link w8901g استفاده می کنم.
ولی یه کارت دیگه هم دارم برای فایل شرینگ. که مدلش Tp-link wn321g ازین USB هاست.
با ad-hoc میتونم فایل شرینگ کنم ؟ چجوری ؟
راهنماش رو دادم که.
من ad-hoc رو ایجاد می کنم ولی مشکلاتی هست.
1.کامپیوتر ها همدیگر رو نمی بینند.(فایروال و انتی ویروس غیر فعاله)
2.گاهی کامپیوتر ها همدیگر رو میبینند ولی وقتی فایل شر شده رو میخوام باز کنم پیغام میده که حق دسترسی ندارین
Last edited by nemesis; 13-01-2011 at 03:30.
من خودم تا به حال از ad-hoc استفاده نکردم. ولی دلیل گیر دادن به حق دسترسی ، روی پوشه Properties بگیر و به تب Security برو و Everyone رو Add کن و بهش Full Control بده.
موفق باشی.
سلام
من دو تا کامپوتر با ویندوز
xp و7
رو به هم شبکه کردم.
از ویندوز 7 راحت میتونم به اکس پی وصل بشم توش فایها رو کپی کنم یا پاک کنم.
ولی از کامپیوتر با ویندوز اکس پی نمیتونم به کامپیوتر با ویندوز 7 وصل بشم
فایروال ویندوز 7 رو هم از کار انداختم ولی بازم درست نشد
لطفا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)