تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 1045 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان كساني نرم افزاري سراغ داره كه مشكل حروف ي و ك (و كلاً پوسته صفحه كليد فارسي) رو به طور خودكار اصلاح كنه و نيازي به تعويض فايل kbdfa به صورت دستي نداشته باشيم؟

با سپاس
    جواد جان نرم افزاري با اين مشخصات كه گفتين من سراغ ندارم. ولي نرم افزاري دارم كه بايد نصب كني و كلي هم زمان بذاري تا صفحه كليد رو مطابق ميل خودت درست كني. اما من چند سال پيش با استفاده از اون نرم افزار يك بار اين كار رو كردم و kbdfa.dll رو كپي كردم و هميشه به صورت دستي در عرض چند دقيقه بعد از نصب ويندوز ميريزمش توي شاخه سيستم 32 و هيچ مشكلي هم ندارم. حالا مگه مشكلي داري براي اينكه دستي اين كار رو بكني؟؟؟
    Last edited by aliali58; 26-01-2008 at 02:34.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان كساني نرم افزاري سراغ داره كه مشكل حروف ي و ك (و كلاً پوسته صفحه كليد فارسي) رو به طور خودكار اصلاح كنه و نيازي به تعويض فايل kbdfa به صورت دستي نداشته باشيم؟

با سپاس
    سلام جواد جان البته که هست شما کافی بود امضای من رو می خوندی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه یه ستاپ کوچیک داره که آموزش نصب و مقایسه و سایر موارد لازم را همراه نمودم
    یکی از قابلیت هاش هم این که بدون ایجاد حرف ي که همون ی عربی است که در پست های شما و wordistدیده میشود قابلیت ایجاد نیم فاصله را در کل سیستم عامل با Shift+spaceداراست wordistجان که توجهی نکردند به هر حال امیدوارم مورد پسند قرار گیره.

نکته این برنامه کاری با kbdfa.dllنداره حتما طبق توضیحات pdfعمل کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

البته امیدوارم که دوستانی که استفاده می کنند و یا کردند! این نکته را در نظر داشته باشند که برای ساخت این برنامه زحمت کشیده شده و حتما اسم گروه را ذکر کنید هر چند پس از نصب نام گروه هم مشهود است.
    Last edited by shahedi; 29-11-2007 at 19:49. دليل: ذکر نکته!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر فایل در ورد هم تایپ شده باشه میشه برای چاپ(کتاب) فرستاد؟
    سلام دوست من این کار باعث می شه شاید چاپخانه اینطوری ها عمل نکنه و فرض کن کارو به نام خودش تموم کنه و باعث به هم ریختگی هایی هم در متن بشه.همونطور که کابر محترم اشاره کردند تبدیل به Pdfبا نرم افزار های مربوطه که در انجمن فتوشاپ و تایپیکی مجزا بدان پرداخته شده یکی از راحت ترین کارهاست.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فایل تایپ شده در محیط ورود را میتوان به فایل زرنگار تبدیل کرد؟
    همچنین این نرم افزار چه ویژگی دارد که برای چاپ کتاب حتما باید از این نرم افزار بهره گرفت و فایل ورود رو قبول نمیکنند؟
    اصلا این سخنی که گفته شده درست هست یا خیر اگر فایل در ورد هم تایپ شده باشه میشه برای چاپ(کتاب) فرستاد؟
    سلام.
    اين نرم افزار «ورود» هم جديداً بحثش توي اين تاپيك زياد مطرح ميشه. من نمي فهمم چي هست!

ولي اگه منظور همون «ورد» هست بايد بگم كه بعضي چاپخانه ها فايل ها رو با ورد هم قبول مي كنند. من ديدم كتابي كه با ورد نوشته شده و به چاپخانه تحويل و چاپ شده. البته اگه خود چاپخانه، قبل از چاپ دوباره با زرنگار تايپش كرده باشه خبر ندارم ولي فكر نمي كنم استفاده از ورد اينقدر ها هم مشكل باشه. فوقش اينه كه صفحات رو پرينت كرده، بعد دوباره اسكن كنند و به دستگاه چاپ بدهند. مثل چاپ پوستر و كارت ويزيت و... .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جواد جان نرم افزاري با اين مشخصات كه گفتين من سراغ ندارم. ولي نرم افزاري دارم كه بايد نصب كني و كلي هم زمان بذاري تا صفحه كليد رو مطابق ميل خودت درست كني. اما من چند سال پيش با استفاده از اون نرم افزار يك بار اين كار رو كردم و kbda رو كپي كردم و هميشه به صورت دستي در عرض چند دقيقه بعد از نصب ويندوز ميريزمش توي شاخه سيستم 32 و هيچ مشكلي هم ندارم. حالا مگه مشكلي داري براي اينكه دستي اين كار رو بكني؟؟؟
    سلام
    من نرم افزار Microsoft Keyboard Layout Creator رو دارم. اما مشكلاتي داره كه بحث اون مشكلات بماند. اما در مورد دستي اصلاح كردن بايد بگم كه چون روش دستي نياز به ريستارت كردن و ورود به Safe Mode داره براي كاربرهاي ديگه (و حتي براي خودم) چندان كاربرپسند نيست. اگه با نرم افزار بود، راحت تر بود. البته من نرم افزارشو دارم اما روي يه سي دي هست كه قابل كپي كردن نيست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام جواد جان البته که هست شما کافی بود امضای من رو می خوندی :
    کد:
    این برنامه یه ستاپ کوچیک داره که آموزش نصب و مقایسه و سایر موارد لازم را همراه نمودم
    یکی از قابلیت هاش هم این که بدون ایجاد حرف ي که همون ی عربی است که در پست های شما و wordistدیده میشود قابلیت ایجاد نیم فاصله را در کل سیستم عامل با Shift+spaceداراست wordistجان که توجهی نکردند به هر حال امیدوارم مورد پسند قرار گیره.

نکته این برنامه کاری با kbdfa.dllنداره حتما طبق توضیحات pdfعمل کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

البته امیدوارم که دوستانی که استفاده می کنند و یا کردند! این نکته را در نظر داشته باشند که برای ساخت این برنامه زحمت کشیده شده و حتما اسم گروه را ذکر کنید هر چند پس از نصب نام گروه هم مشهود است.
    خيلي ممنون
    برم بررسي كنم بببينم چيه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به aliali85

دوست من شما اگه از يه كاري با ارزش و به دردبخور توي ورد يا .... خوشت نمياد دليل نداره پيشنهاد رد براي اون بدي . مطمئن باش شركت مايكروسافت توي برنامه ورد هرچند اشكالاتي كم و بيش باقي گذاشته توي اون برنامه ولي اونقدر هم كه فكر مي كني بي در و پيكر نيست كه اين موارد رو الكي گذاشته باشه
    مایکروسافت شرکت بزرگ و ثروتمندیه ولی این دلیل نمیشه هر گونه باگ یا نقصی در تولیداتش از سر حکمت باشه مایکروسافت ثابت کرده که خیلی بد کد مینویسه اینو وقتی قسمتی از کدهای ویندوز بیرون افتاد تمام کارشناسا روش صحه گذاشتن اما تبلیغات و تبلیغات و....
    من نمیخوام وارد بحثهای متفرقه بشم ولی این نقصها و باگها توی آفیس هم هست و بدون مشکل نیست. اگر روش تجاری مایکروسافت به عنوان یه شرکت متمول و انحصارگریهای مشهروش نبود ... اوضاع اینطوری نبود.
    بهرحال مشکل من هم تقریبا با ورد شبیه اون دوستمون بود نتیجه اینکه ورد این امکان رو نداشت..........من مشکلم رو با IranTex حل کردم تا حدی ولی باز این انحصارگری مایکروسافت باعث شده که اونجائي که باهاش کار میکنم فایل ورد رو میخواد آخه ما مثل کشک و دوغ مدرک ICDL به این مدیرای بیسواد میدیم که وقتی ورژن جدید آفیس میاد واسه ش کلاس میزارن ......
    درد دل زیاده و اینجا هم جاش نیست.
    اون راهکاری هم که اون دوستمون گفت راهکار خوبیه و وقتی که ورد نمیتونه و قابلیتشو نداره مجبور میشیم که روش پیشفرض رو کنار بزاریم واسه من تا حدی جواب داد روش اتوماتیک که نشد.
    با حرف شما هم در حالت کلی موافقم.
    Last edited by GnuHDL; 30-11-2007 at 13:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب یه عکس از همون میزارم:
    کد:
    البته حجمشو تا ۳۰ کیلو پائین آوردم

اینو توی آفییس لینوکس که اینجوری نشون میده من مشکلم با آفیس ویندوز هست (الان به ویندوز دسترسی ندارم) اون پانویسهای توی ویندوز سبب میشن از هر دو ستون به مقدار زیادی کم کنه طوری که فقط چند خط دو ستونی داره ولی اینجا میبینی که ۱۰ تائي میشه.
    اينم تحت مايكروسافت آفيس:

Last edited by GnuHDL; 30-11-2007 at 15:23.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مایکروسافت شرکت بزرگ و ثروتمندیه ولی این دلیل نمیشه هر گونه باگ یا نقصی در تولیداتش از سر حکمت باشه مایکروسافت ثابت کرده که خیلی بد کد مینویسه اینو وقتی قسمتی از کدهای ویندوز بیرون افتاد تمام کارشناسا روش صحه گذاشتن اما تبلیغات و تبلیغات و....
    من نمیخوام وارد بحثهای متفرقه بشم ولی این نقصها و باگها توی آفیس هم هست و بدون مشکل نیست. اگر روش تجاری مایکروسافت به عنوان یه شرکت متمول و انحصارگریهای مشهروش نبود ... اوضاع اینطوری نبود.
    بهرحال مشکل من هم تقریبا با ورد شبیه اون دوستمون بود نتیجه اینکه ورد این امکان رو نداشت..........من مشکلم رو با IranTex حل کردم تا حدی ولی باز این انحصارگری مایکروسافت باعث شده که اونجائي که باهاش کار میکنم فایل ورد رو میخواد آخه ما مثل کشک و دوغ مدرک ICDL به این مدیرای بیسواد میدیم که وقتی ورژن جدید آفیس میاد واسه ش کلاس میزارن ......
    درد دل زیاده و اینجا هم جاش نیست.
    اون راهکاری هم که اون دوستمون گفت راهکار خوبیه و وقتی که ورد نمیتونه و قابلیتشو نداره مجبور میشیم که روش پیشفرض رو کنار بزاریم واسه من تا حدی جواب داد روش اتوماتیک که نشد.
    با حرف شما هم در حالت کلی موافقم.
    سلام

من هم از باگ‌ها و اشكالات موجود در نرم‌افزارهاي آفيس دفاع نكردم، بلكه از قابليت بسيار خوب شماره‌زني اتوماتيك تحت ورد دفاع كردم و هنوز هم روي حرفم هستم.

استفاده از قابليت مورد گفتگو در همه اشكال آن عالي است و هيچ‌گونه عيبي ندارد. (هر عيب كه هست از بلدنبودن ماست)

البته كه شركت مايكروسافت مخصوصا توي ويندوزكدنويس خوبي نيست ولي اين دليل نميشه ما با اون ديدي كه نسبت به ويندوز داريم به محصولات ديگر اون هم نگاه كنيم.

من در حدود بيش از 10 سال است كه از كار با ورد و تدريس اون لذت مي‌برم و در اين مدت بسيار كم اتفاق افتاده كه كاري را بخوام باهاش انجام بدم و راه‌حلي براش پيدا نكرده باشم مگر در موارد معدود. در مورد اكسل و اكسس هم همين نظر رو دارم ولي با درجات پايين‌تر. يعني اشكالات و قابليتهاي اكسل و اكسس در نوع خودش و در مقايسه با نرم‌افزارهاي مشابهش بيشتر از ورد در مقايسه با نرم‌افزارهاي مشابهش است.

در آخر هم بايد بگم كه ورد و قابليتهايي كه اون در مبحث صفحه‌آرايي داره بي‌نظيره ولي جاي كار بيشتر هم داره. اما بعضيها تا يه جايي كارشون گير ميكنه و بلد نيستن اونو از راه استانداردش حل كنن پيشنهادهاي غيراستاندارد ميدن. به نظر من پيشنهادهاي غيرمعمول فقط در مواردي كاربرد داره و بايد ارائه بشه كه هيچ روش معمول و معقولي براي حل اون پيدا نشه.

يادمون باشه كه هيچ نرم‌افزاري كامل نيست و هميشه با زيادشدن كاربرهاش نياز به پيشرفت هم داره ولي ما فقط ياد گرفتيم نيمه خالي ليوان رو ببينيم. (البته در مورد ورد كه بايد بگيم يك ميليونيم خالي ليوان)

حالا خوبه كه ما براي اين نرم‌افزارها پول نميديم و اينقدر نامنصفانه حرف مي‌زنيم.

بازم تكرار مي‌كنم من نه پسرعموي بيل گيتس هستم و نه حقوق‌بگير مايكروسافت، ولي از اظهارنظر يا حرف بي‌مربوط و برخواسته از ناآگاهي يا آگاهي ناقص هم نه تنها در مورد ورد باشه بلكه در هر موردي باشه خوشم نمياد.

با آرزوي موفقيت براي همه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به aliali85

به نظر من اين پيشنهاد خيلي خيلي اشتباه است

چون بهترين روش استفاده از شماره زني همان حالت اتوماتيك است

اگه شما 100 تا نكته نوشته باشي و شماره دستي زده باشي و بعد مثلا بفهمي كه اين نكته شماره 5 مال اينجا نيست و بايد پاك بشه اون وقت تا اخر عمرت بايد بشيني و شماره‌ها رو درست كني تا ترتيبش رعايت بشه يا حتي برعكس كه ممكنه بيشتر اتفاق بيفته مثلا 100 نكته وارد كردي اونم بصورت دستي شماره‌زني شده و بعد متوجه ميشي كه يه نكته بين 3 و 4 جا انداختي اون موقع است كه ميگي اي كاش بيل گيتس يه راه حلي براي اون گذاشته بود و .......

تازه اين مشكل ابتدايي اين مورده

استاندارد در شماره‌زني ها هميشه به زيبايي متن كمك ميكنه مثلا :

- مقدار فاصله شماره‌هاي موردنظر از حاشيه‌ها
    - مقدار فاصله متن موردنظر از شماره‌ها يا حاشيه‌ها
    - فونت يكسان شماره‌ها
    و .......

اومديم و شماره‌زني عددي گذاشتي اونم 200 تا ، بعد استادت گير داد و گفت بايد بصورت شماره زني نباشه و بايد فقط علامت باشه (مانند * يا - يا ......) اون موقع بشين تا پايان وقت پروژه‌ات بصورت دستي شماره ها رو پاك كن و بجاش دوباره دستي يكي يكي علامت وارد كن

و ...........

بازم بگم اندر مضرات شماره‌زني دستي و خوبي محسنات شماره‌زني اتوماتيك

دوست من شما اگه از يه كاري با ارزش و به دردبخور توي ورد يا .... خوشت نمياد دليل نداره پيشنهاد رد براي اون بدي . مطمئن باش شركت مايكروسافت توي برنامه ورد هرچند اشكالاتي كم و بيش باقي گذاشته توي اون برنامه ولي اونقدر هم كه فكر مي كني بي در و پيكر نيست كه اين موارد رو الكي گذاشته باشه

اتفاقا يكي از بهترين و كاملترين مواردي كه توي ورد وجود داره همين‌ قابليت شماره‌زني‌هاي اتوماتيك اوناست

فكر كنم اگه آدم راه حل مساله‌اي رو بلد نيست نبايد صورت مساله رو پاك كنه يا اونو به ديگران توصيه كنه

موفق باشي
    دوست عزيز من يه پيشنهاد دادم براي حل مشكل mosadr كه برداشت من از مشكل ايشون اين بود كه كارشون تايپ شده هست و داره صفحه‌آرايي ميكنه ـــ عموما كارها پس از ويرايش نهايي صفحه بندي مي‌شوند يعني اينكه شماره ها ديگه تغيير نميكنند ـــ و اين مشكل هنگام صفحه آرايي براي ايشون به وجود اومده اون هم توي يك كتاب يا جزوه 500 صفحه‌اي كه دم به دقيقه مشكلش تكرار ميشه پس به نظر من اين راه حل خوبي براش بود به اين دليل كه من خودم تجربه اين كار رو داشتم. در جواب اين فرموده شما كه : 1000 تا نكته داريم كه آخر سر متوجه ميشويم نكته شماره 5 بايد پاك بشه و بين نكته 3 و 4 يه نكته جا افتاده و بايد اضافه بشه آرزو كنيم كه اي كاش بيل گيتس راه حلي براي اون گذاشته بود بايد بگم كه قبل از اينكه شما خودتون از آرزوتون خبر داشته باشين بيل گيتس آرزوي شما رو برآورده كرده و اون هم استفاده از قسمت ماكرو ها هست كه با چند خط ساده ماكرو و فشردن يك يا دو كليد در كمتر از 1 دقيقه مشكل شما حل خواهد شد و نيازي نيست عمرتان را بيهوده تلف كنيد.
    راجع به استاندارد شماره زني هم بفرماييد كه اين استاندارد توسط كدام مؤسسه يا شركت تعيين شده و معيار تعيين اين استاندارد چيست؟؟ آيا شما به كارهايي كه از قبل آماده شده و يا سليقه مي‌گوييد استاندارد؟؟ البته تا اونجايي كه من پست ها رو مطالعه كردم شما از كارهاي خودتون با نام استاندارد ياد مي‌كنيد چون پست‌هايي رو ديدم كه دوستان نظر دادن و شما تمام نظرات اونها رو رد كردين و نظريه استاندارد خودتون رو مطرح كردين
    از صحبتهاي شما در مورد شماره زنها من برداشتم اين بوده كه شما فقط كارتان مربوط به پايان نامه يا پروژه مي‌باشد بد نيست با ديدي بازتر به مسائل نگاه كنيد مثلا فكر كنيد كه فردي كه دارد از شما اين سؤال رو ميپرسد فقط دانشجويان نيستند افراد ديگري نيز هستند كه مثلا ميخواهند كتاب، مجله، نشريه و... كار كنند پس اگر فرض كنيم كه شخص مورد نظر ما براي يك ماهنامه كار مي‌كند اينجاست كه فقط با يك نفر سر و كار ندارد و با چندين نويسنده، مدير اجرايي، سردبير، مديرمسئول و ... سر كار دارد كه هر كدام سليقه‌اي دارند و به قول شما 200 تا شماره رو به صورت دستي زديم و هر كدام از اين افراد در هر مرحله دستوري صادر كردند كه نفر اول گفت شماره ها را به صورت * بزن شما ميزنيد بعد نفر دوم مي‌گويد * را به ـ تبديل كن خب شما مي‌توانيد باز هم از ماكرو استفاده كنيد.
    پس اينها مضرات نيستند و گاهي اوقات از جمله در مشكلي كه براي mosadr پيش آمده محسنات هستند
    در مورد مشكلات شماره زني اتوماتيك هم بحثي نميكنم چون سالهاست كه اين مسئله رو از ذهنم پاك كردم و نيازي نميبينم كه مسئله رو باز كنم اگه شما راضي هستين ازش استفاده كنيد ولي به دو مورد اشاره ميكنم يكي همين مسئله‌اي كه دوستمون مطرح كردند و دوم اگر ذهنم درست ياري كنه محدوديت خاصي براي تنظيم فاصله بين شماره و عدد دارد. يعني به اندازه دلخواه نمي‌توانيد تنظيم كنيد.
    در ضمن از ديگر مشكلات اتوماتيك مي‌توانيم به مشكل پاورقي دوست عزيزمون GnuHDL اشاره كنيم اخيرا روي آن بحث شد
    و اما گفته بودين كه اگه من از كاري خوشم نمياد پيشنهاد ردش رو ندم!!!! بايد بگم كه وقتي ميخواي كس ديگه‌اي ازتون تبعيت كنه بهتره اول خودتون پيش قدم بشين!!!!! پس چرا خود شما دارين از اين كار دفاع ميكنين؟؟ چون خوشتون مياد؟؟؟؟ دوست عزيز پيشنهاد رو براي خوش اومدن يا بد اومدن نميدن بلكه سليقه‌اي هست كه هر كسي داره و يا دلايلي كه براي شخص من يا شما منطقي هست. بنابراين به عنوان يك راه‌كار جديد به فرد ديگه‌اي ارائه مي‌شود مثلا من با دلايل خودم و شما با دلايل خودتون پيشنهاد رو به آقاي mosadr ميدهيم حال اين فرد است كه تصميم مي‌گيرد از پيشنهاد من استفاده كند يا شما يا تلفيقي از هر دو و يا ....

مورد بعد اينكه ميكروسافت سعي كرده اشكالات را به صفر نزديك كند البته نه براي ما ايرانيها كه خودتون بهتر ميدونيد چه جوري از نرم افزارهاشون استفاده ميكنيم!!!! پس براي متون انگليسي سعي كرده تا حد امكان اشكالي باقي نذاره كسي هم نگفته كه ميكروسافت بي در و پيكر هست و بي خودي هزينه كرده و به قول شما چيزي رو الكي گذاشته باشه

و اما ميرسيم به بلد نبودن مسئله!!!!
    اگر سطر آخر متني كه من در پاسخ به مشكل ايشون فرستاده بودم رو مطالعه بفرماييد گفتم
    اگر توضيحاتي كه دوستان دادن مشكلتون رو حل نكرد آنگاه ....
    احتمالا از نظر شما راه حل اون چيزي هست كه شما ارائه ميدين و عنوان استاندارد هم بهش ميچسبونين!!!!!
    شما كه لالايي بلدي پس چرا خوابت نميبره؟؟؟؟؟ چند مورد رو ذكر كنم براتون كه صورت مسئله رو پاك كردين؟؟؟
    دوست عزيز در پايان به اين نكته اشاره كنم كه دانسته‌هاي خودتون رو به رخ ديگران نكشيد و بيشتر به اصل مطلب بپردازيد نه مسائل حاشيه‌اي. مانند قوم بني‌اسرائيل هم به نظرات ديگران ايراد وارد نسازيد (مثلا نظر دوست عزيزمون shahdi در مورد فارسي كردن پاورقي) دوستان اگر نظري مي‌دهند صرفا در حد توانشان براي رفع مشكل ديگران هست كاري نكنيد كه اشخاص از ترس اينكه مبادا گفته‌شان ايراد داشته باشد يا اشتباه باشد نظراتشان را مطرح نكنند چون گاهي اوقات فرد فقط نياز داره كه در كمترين زمان جواب مشكلش رو بگيره و به نوعي ماست ماليش كنه تا بعد سر فرصت مشكل رو اساسي رفع كنه پس نظر دوستاني كه دانسته‌هاي كمتري دارند هم براي رفع مشكل فوري ارزش داره حالا شما بهتر بلدي ايراد نداره هر وقت كه شما تشريف آوردين نظر خودتون رو مطرح كنيد اينجوري روي مسائل بيشتر بحث ميشود و بهتر است يعني تقريبا تمامي راه‌حل هاي ممكن مورد بحث قرار مي‌گيرد.
    دوست عزيز خواهشم از شما اين هست كه اين بحث رو ادامه ندهيد اگر خواستيد روي مسائل حاشيه‌اي بحثي داشته باشيم همراه با ديگر دوستان قرار ملاقاتي تنظيم مي‌كنيم و روي اينگونه مسائل حاشيه‌اي بحث مي‌كنيم چون مسائل حاشيه‌اي بسيار زياد است و مطرح كردن آنها در اين تاپيك بحث اصلي را منحرف مي‌كند و دوستان تازه وارد را سردرگم و خسته.
    پيروز و سر بلند باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •