تهران قديم - شهرك سينمايي غزالي - جاده كرج
![]()
عکس خوبی هستش.فقط با اجازه تون دوتا نکته کوچیک دیدم که گفتم بگم.یکی سایه کوچیک سمت چپ پایین عکس،یکی ام همراستا نبودن عکس با راستای افق.البته اگه نبش خیابون رو یکمی به سمت چپ میاوردین،اینقدر واضح دیده نمیشد.البته میشه با یکی دو درجه چرخش عکس اصلاحش کرد.یا حتی میتونه همینجوری بمونه.
![]()
ممنون كه نظر داديد . فرمايش شما كاملا درسته . البته اين مشكل ( انحراف از خط عمودي ) همونطور كه مي دونيد به خاطر حالت وايد لنز پيش مياد . با اين حال عكس رو چنددرجه اي چرخوندم ولي مشكل جديد انحراف انتهاي عكس هستش كه يه حالت واژگوني به ساختمونها داده . البته اين مساله با كمي زوم ممكنه حل بشه ولي در اون صورت كادر خيلي بسته ميشه . سايه پايين تصوير رو هم بعد از گفته شما با كمي اديت برداشتم .
![]()
بعله خب منم عرض کردم که میشه این کارو کرد،ولی بهتر بود زمان عکسبرداری اصلاح میشد.ولی زیاد هم حساس نیستا،همینجوری که هست،خوبه.از قابل قبول ام بهتر تره.فقط به این خاطر گفتم که دقتتونو زمان گرفتن عکس بیشتر کنین.وگرنه اصلا مشکل حادی نیست.
البته منظورم از گردش چند درجه ای،اینی که شما برداشت کردین نبود.منظورم اون نوع گردشی بود که انحراف لنز رو که ناشی از همراستا نیودن شما با مرکز ساختمون(در جهت ارتفاع)بوجود اومده رو اصلاح بکنه(اصلاح پرسپکتیو عکس).اینکارو میشه با فتوشاپ انجام داد،ولی من تا حالا انجامش ندادم،به اون خاطر مسلط نیستم که نشونتون بدم دقیقا منظورم چی بود.ببخشید.
Last edited by Senator_F; 14-11-2009 at 22:40.
خيلي ممنون از اينكه اين همه وقت گذاشتيد . فكر كنم الان ديگه متوجه منظورتون شده باشم . اين تصوير رو با اصلاح پرسپكتيو تو فتوشاپ كمي چرخوندم . نظر شما چيه ؟
![]()
بعله منظورم همین بود.به نظرم عکس خوب شده.ممنون.
sx10
![]()
Last edited by alih2010; 21-11-2009 at 21:26. دليل: تغییر آپلود
بابل سد خاکی شیاده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)