فردا كه مخابرات تعطيله ولي شنبه ميرم با مسئولش صحبت ميكنم ببينم چي ميگه آخه خودش ادعا ميكرد سرعت ما واقعيه و تا همون 110 كه دوستان هم ميگن جواب ميده حالا واسه چي از 16 بيشتر نميشه نميدونم
فردا كه مخابرات تعطيله ولي شنبه ميرم با مسئولش صحبت ميكنم ببينم چي ميگه آخه خودش ادعا ميكرد سرعت ما واقعيه و تا همون 110 كه دوستان هم ميگن جواب ميده حالا واسه چي از 16 بيشتر نميشه نميدونم
باز هم میگم برای اینکه ارزش 128 کیلوبیت بر ثانیه ( حداکثر 16 کیلو بایت بر ثانیه ) نامحدود رو خوب درک کنین سری به چندتا وب سایت متعلق به شرکتهای pap بزنین تا موضوع روشن شه.
Last edited by Masoud.Neshat; 21-01-2009 at 21:35.
دوست عزيز سرعت شما مشكل نداره و نبايدم از 16 بالا بره چون امر طبيعيست.اونكه ميبينيد ميگه 100 ميگيره بدون كه 100% از صبانت سرويس داره و صبانت هم براي جلب مشتري اينكارو ميكنه يعني به شما اسمن 128 ميده ولي در عمل 512 يا 1024
واقعا تو عصر سرعت بالا نقل و انتقال اطلاعات اين حرف خيلي ....
همه دنبال سرعت بالا تر و كيفيت بهتر هستن اونوقت شما.... من اگه شب كه رايگانه 2 ساعت بيدار بمونم به اندازه ي كله روز اون آقايي كه از مخابرات گرفته ميتونم دانلود كنم
اصلا اين ها به كنار ميدوني با اين تفاوت چقدر بازده ي كار اون اقا از من پايين تره ... اصلا اگه محدوديت 1گيگ هم داشته باشه بازم ارزش داره از نظر وقت و كارايي و ....
عجب...
يه سوال !! پس چرا اينا تبليغ نميكنن كه ما مثلا داريم 1024 ميديم
دقیقا" درست میگی سرعت خیلی پایینه پشتیبانی هم نداره و ما راه دیگه نداریم چون کافو ما زوریه<نوری>یعنی عملا" کسی پاسخگو نیست حسام جان اگه خبری شد به من هم بگو![]()
چون اينجوري درشون تخته ميشه چون نبايد به خانگي همچين سرعتي اريه دهند![]()
حرف شما درست ولي يارو خودش گفت سرعت ما در حد 110 كيلوبايت بر ثانيه هست
خودم شنبه ميرم خرشو ميچسبم غلط كرده مرتيكه ي فريبكار هر چند فوقش ميگه نميخواي نخواه به قول دوستمون ما هم كه فيبر زوري هستيم كاري نميتونيم بكنيم
يعني هيچ كي هم نمي فهمه !!!
چرا ولي به روي خودشون نميارن چون به هر حال پول چايي مخابرات و... هم محفوظه
حرف دوستمون رو شديدا تائيد ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)