تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 229 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

صبانت از مدتها قبل (تقریبا از قبل از عید)سرعت کاربران خود را بطور راندم ودر زمان های رندم کاهش میداد .گواه حرف من اعتراض شرکت سابین به این موضوع است.
    از مهم ترین دلایل این کار هم عدم امکان سرویس دهی به مشترکان جدید است.(بطوری که 2 تا از دوستان من که از اواسط فروردین تقاضای سرویس کرده اند هنوز نوبت آنها نرسیده)
    با توجه به اینکه اکثر شرکت های دیگر ارائه دهنده سرویس سرعت کمتری از صبانت دارند(سرعت دانلود 20 در اشتراک 128) لذا این شرکت هم این تصمیم را در جهت سود بیشتر گرفته واعتراض به نمایندگی و....
    هم کاری را درست نمیکنند.
    اینکه وقتی به نمایندگی زنگ میزنیم وعده سر خرمن هم میدهند به این علت است که فکر میکردند مثل گذشته
    که سرعت پایین می یامد ودوباره درست میشد مشکل حل میشود اما این بار وضعیت متفاوت است.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

دیگه این صبانت شورشو درآورده
    بهترین راه اعتراضه
    Last edited by devil_ff2008; 14-05-2008 at 18:21.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

فکر کنم دلیلش اینه که در ابتدا بافرینگ و جود داره و بعدش دیگه بافر نمیشه. این قضیه تو اینترنت Dialup عهد تیرکمون هم بود. حالا صبا نت هم برگشت کرده به اون دوران
    فکر نکنم چون من بعد از حدود 1 ساعت از کانکت شدنم سرعتم رو سنجیدم
    بازم سرعت رو بالا نشون میداد

داره خودمونی میشه black-ghost5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا یکی بگه این مودمهایی که خود صبا میده خوبه یا من برم یه d-link یا asus بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا یکی بگه این مودمهایی که خود صبا میده خوبه یا من برم یه d-link یا asus بگیرم.
    دوست عزیزم اگر تازه می خواهی از صبا سرویس بگیری با این وضعیت سرعتی که صبا این مدت درست کرده اصلا بهت توصیه نمی کنم که بگیری چون اولا پول بیشتر باید بدی 2-محدودیت حجمی هم داره 3-سرعتش هم که این روزا برابر با دایل اپ
    اما مودم من دی لینک استفاده می کنم مشکلی نداشتم سعی کن مودمی بگیری که با همه شرکتها کانفیگش مشکلی نداشته باشه
    معمولا خودشون مودمو گرونتر می فروشند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

از صبانت سرویس نگیر که پشیمون میشی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

مودم asus و d link و simens مدل های خوبی داره.ولی ازصبانت سرویس نگیر که افتضاح است

داره خودمونی میشه mumiyaiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مودم دلینک هم کیفیت و هم خدمات مطلوب تری داری ، دلینک 3 سال گارانتی تعویض داره .

داره خودمونی میشه mumiyaiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صبانت از مدتها قبل (تقریبا از قبل از عید)سرعت کاربران خود را بطور راندم ودر زمان های رندم کاهش میداد .گواه حرف من اعتراض شرکت سابین به این موضوع است.
    از مهم ترین دلایل این کار هم عدم امکان سرویس دهی به مشترکان جدید است.(بطوری که 2 تا از دوستان من که از اواسط فروردین تقاضای سرویس کرده اند هنوز نوبت آنها نرسیده)
    با توجه به اینکه اکثر شرکت های دیگر ارائه دهنده سرویس سرعت کمتری از صبانت دارند(سرعت دانلود 20 در اشتراک 128) لذا این شرکت هم این تصمیم را در جهت سود بیشتر گرفته واعتراض به نمایندگی و....
    هم کاری را درست نمیکنند.
    اینکه وقتی به نمایندگی زنگ میزنیم وعده سر خرمن هم میدهند به این علت است که فکر میکردند مثل گذشته
    که سرعت پایین می یامد ودوباره درست میشد مشکل حل میشود اما این بار وضعیت متفاوت است.

نه ، پهنای باندشون رو چون کیلویی می فروشند ، سریع پر میشه

داره خودمونی میشه yakuza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

صبا نت اگه به این وضعیت ادامه بده ، فاتحه ش خوندست ، همین که کسی از ما در مورد سرویس های اینترنتی بپرسه و ما میگیم هر چی خواستی بگیر از سبا نت نگیر کافیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •