اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه![]()
اقا كسي سيو مرحله 20 را داره بده
يه هشدار براي كساني كه از نرم افزار ويستا منيجر استفاده ميكنند هم بدم كه از ابزار هاي پاك سازي هاردش استفاده نكنيد كه سيو دويل مي كراي تون رو پاك ميكنه![]()
همین پست قبلی!!!
================================================== ===========
عزیز
با کد یا بدون کد ؟!!!
اون درجه ی سختی که کاری نداره عزیزم .
اگه روی Legendary تا آخر رفت شما شک کن .
Last edited by Öracle; 05-08-2008 at 21:46.
روانتر شدن در XP بخاطر نداشتن سخت افزار مناسب براي ويستا هست
اگه سخت افزار مناسب باشه مطمئنا ويستا بهتر باز ميكنه ...
بدون جوي استيم اره زياد حال نميده
عزيز با گيم پد خيلي حال ميده
آنالوگ گيم پد كجا و (WASD) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه
تراینر باز ی رو هرچی گشتم نبود بعد گفتم چیکار کنیم دیدم تنها راه بقا و باحال رفتن بازی اینه که اینجوری بشه
من الان دومرحله رفتم از اول بازی شما به پول و اربا نگاه کنین همه تکنیکاشو سه سوت میشه خرید از اول بازی
تایید میشه . منم دارم با گیم پد بازی میکنم ولی نمیدونم چرا با کیبورد نمیشه بازی کرد .عزيز با گيم پد خيلي حال ميده
آنالوگ گيم پد كجا و (wasd) كيبورد كجا ...
حالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
اصولا بازيهاي در اين سبك همچنين اويل و فوتبال و بعضيهاي ديگه بهتره با گيم پد اجرا بشه
سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!![]()
دیگه چرا لقمه رو میپیچونی.سلام
دوست من موضوع نداشتن نیست من فوتبال رو با دسته بازی میکنم!
اما این بازی با کیبورد هم خیلی جذاب هست!![]()
نسخه 3 که زیاد جالب نبود.ارزش داره بریم 4 رو بگیریم؟روی سری 6 جی فورس نصب میشه؟
منی که با کیبورد بازی می کنم سه تا از انگشتام روی کلید های Ijkln می چرخهحالا كساني گيم پد ندارند مجبورند با كيبورد بازي كنند واسه همين نميدونند لذت گيم پد چيه و چجوريه ...
مطمئنا" کنترل بهتری دارم تا اونی که فقط انگشت شصتش درگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)