تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 1126 اولاول ... 12621021081091101111121131141151161221622126121112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان دمتون گرم کمک کنید که بد جور حال گیری شده پانان نامه دانشگام و همه زندگیم تو این هارده
    من 1 هار 60 گیگ ide دارم که سالم هست چون سیستمم خراب شده بود 2 ماهی هست این هارد رو به کامیپوتر دیگم وصل کرده بود و به عنوان هارد اسلیو در کنار اون هارد دیگه ازش استفاده میکردم 1 چند روزی از این هارد 60 گیگم به صورت اسلیو در کنار هارد اون یکی سیتستم استفاده کردم مشکلی نداشت و بعد این هارد رو جدا کردم و 3 هفته ای هست ازش استفاده نکردم امروز اومدم ازش استفاده کنم به صورت اسلیو و یا تکی به صورت مستر دیدم مشکل پیدا کرده رو کامپیوتر دیگم تست کردم همین طوری بود
    به این صورت که وقتی هاردم رو وصل میکنم وقتی سیستن روشن میشه شروع میکنه به دوتا بوق که میشه صدای بیپ بیپ میده یهنی هر 20 ثانیه 1 بار دوبار بیپ بیپ میکنه و هارد رو نمیخونه در ضمن چیپ میگن همون قصاعات مربعی پشت هار هم داق میشه ولی این صدا بیپ بیپ پخش میشه و هارد رو نمیشناسه چی کار کنم همه زندگیم رو این هارد هست از همه بدتر پایان نامه دانشگام روشه که آخر هفته باید ارایه بدم دمتون گرم چی کار کنم
    یکی به داد من برسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چه فوروم جالبی.همه فقط سوال میپرسن.
    هیشکی هم بلد نیست جواب بده.
    به به.

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان دوستم امروز بهم یک پیغام داه و این مشکل واسش پیش اومده لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید :

man emruz computerao roshan kardam didam drive cd-rom tuye my computer nist..ta dishab ham dorost bud vali yeho emruz didam ke har cd mizaram nemikhune

مدل لپتاپش :
    acer
    aspire7720z

دوستان اگر لطف بکیند زودتر جواب بدید خیلی ممنون میشم.

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام .اساتید لطفا راهنمایی کنید . مشکلات من .

1 ماه نیست خریدم این قبیل نرم افزار ها همه 53 نشون میدن . تازه 50 شده بود 3 تا زیاد شده !!!! اول هم 100% بودن .

اینو همین الان که انلاین هستم گرفتم .

اینو هم بعد از نصب و ویندوز خالی .

ارور اسکن هم در اسکن سطحی هیچ ایرادی نشون نمیده
    میترسم از هارد که پر کنم .ارامش ندارم ! قبل این هم خراب شد دادم گارنتی . هارد نو دادن که اینم این جوری شده . مشکل داره؟

یه سوال مهم در مورد cluster هم داشتم

از ویندوز با گوست 14 بکاپ گرفتم هاردcluster 4k بود اگه الان cluster هارد رو بالا ببرم ( واسه سرعت بیشتر ) سیستم با بکاپ بالا میاد؟یعنی بکاپ براش فرق میکنه clusterر چند بوده چند شده؟

کمک کنید لطفا .
    دوستان عزیز این هارد هم سوخت . مراجعه شود به تاپیک زیر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by kasra_masiha; 01-12-2008 at 22:06.

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

کسی نیست سوال مارو جواب بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام
    چند روز پيش سيستم من يه چندتا ضربه خورد و ديگه ويندوز بالا نيومد ويندوز هم عوض ميكردم ديگه سيستم بالا نمي اومد و وسط هاي نصب ويندوز سيستم هنگ ميكرد.
    محتويات درايو Dرو به درايو C انتقال دادم و ويندوز رو ريختم توي درايو D سيستم اومد بالا ولي الان چيزايي كه ريختم توي دراو C نميشه ازشون استفاده كرد و وقتي هم كه ميخوام انتقال بدم به يه درايو ديگه اين پيغام رو ميده:
    Cannot Copy 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql: Data erro (cyclic redundancy check).
    لطفا كمكم كنيد به نظرتون اين درست شدني هست؟ميشه يه كاريش كرد يا نه؟
    خيلي ممنون.
    احتمال زیاد درایو سی شما بدسکتور گرفته . شما با hd tune یه ارور اسکن بکن . نتیجه رو بزار تا دوستان نظر بدن . از اطلاعاتت حتما بکاپ بگیر

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان دمتون گرم کمک کنید که بد جور حال گیری شده پانان نامه دانشگام و همه زندگیم تو این هارده
    من 1 هار 60 گیگ ide دارم که سالم هست چون سیستمم خراب شده بود 2 ماهی هست این هارد رو به کامیپوتر دیگم وصل کرده بود و به عنوان هارد اسلیو در کنار اون هارد دیگه ازش استفاده میکردم 1 چند روزی از این هارد 60 گیگم به صورت اسلیو در کنار هارد اون یکی سیتستم استفاده کردم مشکلی نداشت و بعد این هارد رو جدا کردم و 3 هفته ای هست ازش استفاده نکردم امروز اومدم ازش استفاده کنم به صورت اسلیو و یا تکی به صورت مستر دیدم مشکل پیدا کرده رو کامپیوتر دیگم تست کردم همین طوری بود
    به این صورت که وقتی هاردم رو وصل میکنم وقتی سیستن روشن میشه شروع میکنه به دوتا بوق که میشه صدای بیپ بیپ میده یهنی هر 20 ثانیه 1 بار دوبار بیپ بیپ میکنه و هارد رو نمیخونه در ضمن چیپ میگن همون قصاعات مربعی پشت هار هم داق میشه ولی این صدا بیپ بیپ پخش میشه و هارد رو نمیشناسه چی کار کنم همه زندگیم رو این هارد هست از همه بدتر پایان نامه دانشگام روشه که آخر هفته باید ارایه بدم دمتون گرم چی کار کنم
    کسی نیست مشکل ما رو حل کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

رو سیستم های دیگه با کابل دیگه تست کردین؟ یا با کابل خودتون ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

رو سیستم های دیگه با کابل دیگه تست کردین؟ یا با کابل خودتون ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

8

اول ممنون
    دوم هر روشی رو که بگید برای تست انجام دادم
    جواب 1 چیز بود اونم همون دو بصدای بیپ بیپ که دوبار پشت سر هم میزنه به فاصله 10 تا 15 ثانیه که توضیح دادم
    اینم از شانس ما که هاردت رو استفاده نمیکنی وبعد از دوهفته که میخوای استفاده کنی بیخودی مینی مشکل پبدا کرده
    اگه سفره دلم رو باز کنم اینقد مشکل بیخودی برای کامپیوترایی که داشتم پیش اومده که باید تو کتاب عجایب هفتگانه جدید و قدیم بینوسین مثلا الام 1 مادر بورد دارم که 1 روز همه قطعاتشو رو باز کرد و از قصاعتش برای تست کردن 1 مادر بورد دیگه استفاده کردم بعد که تست تمام شد دیدم مادربورد خودم قاط زده و فقط برق میاد تو ماردبورد ولی دستور به رم و هارد و گرافیکم نمیده
    ای خدا چی کار کنم آهو پیدا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •