سلام دوستان میشه یه شماره یا سلیت شاتل تو رشت رو بهم بگید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان میشه یه شماره یا سلیت شاتل تو رشت رو بهم بگید؟
128 با 20 گیگ فقط پارس آنلاین داره
باید با ترافیک نامحدود بگیری
اندیشه:اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 400000 ريال
پارس آنلاین:
128kbps با 20 گیگ 399,000 ريال
رفتم سایتش نمایندگی تو رشت نبود.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Navid.H; 13-10-2009 at 12:36.
سلام دوست خوبم شما که جوابه مارو ندادی که 128 با 5گیگ از کجا و چند می گیری ولی من کنجکاو شدم و رفتم هم سایت پارس انلاینو دیدم هم شاتل خدمتت عرض کنم که قیمت فعلی اندیشه از پارس انلاین تو تهران که کمتر شده و همون حدوده شاتله حالا این تفاوتی که شما عرض می کنی و می گی قیتش بالاست نمی دونم بر چه اساسی می گی![]()
دوستان وبزرگواران ما باید سعی کنیم از شرکتهایی که رشتی هستن و قدیمی هستن حمایت کنیم و اینقدر سنگ این شرکتهای تهرانی رو به سینه نزنیم تازه اندیشه الا ن سرویسش خیلی از بقیه سر تره و قابل قیاس نیست هم سرعتش هم قیمتش هم پشتیبانیش![]()
خواب باید اعتراف کنم اینو من ندیده بودم .. اندیشه ترافیک نامحدود باورم نمیشه ؟ مطمئنید ؟ اگه اینطور باشه که عالیه اما من باورنم نمیشه تداوم داشته باشه
ببخشید ندیدم
من 41 تومن میدم . در ضمن بالا نوشتم که من نمیدونستم ترافیک نا محدود میخواد بده اندیشه وگرنه این حرف رو نمیزدم
در ضمن دوستان وی-پی....ان تو اندیشه سبز کار میکنه ؟ تا اونجایی که میدونم کار نمیکنه با تحقیقاتی که قبلا انجام داده بودم
Last edited by Gilopa; 13-10-2009 at 13:16.
دوستان و بزرگواران ما باید سعی کنیم از شرکتهای رشتی حمایت کنیم واینقدر سنگ شرکتهای تهرانی رو به سینه نزنیم در ضمن در حال حاضر هم سرعت هم قیمت وهم پشتیبانی اندیشه از بقیه خیلی بهتره
کلا قیمت ها تغییر کرده وو ترافیک نا محدود هم اضافه کرده![]()
پارس انلاین قاطی کرده ! سرعت رفته رو 1.5 مگ
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)