اگه واقعا 10% باشه موردی نداره چون تو 91 تو آخرین حد صداش ایرفونم به خش خش افتاده بود!
اگه واقعا 10% باشه موردی نداره چون تو 91 تو آخرین حد صداش ایرفونم به خش خش افتاده بود!
سلام
آقا من می خوام یه نوکیا 8gig N81 بخرم و صدای اسپیکر خود گوشی برام خیلی مهمه من قبل از این یه نوکیا 5700 داشتم و خداییش صدای اسپیکرش خوب و واضح بود و دارای بیس قابل قبولی بود
می خوام بدونم آیا ان 81 با این اسپیکرهای بزرگش صداش به پای 5700 می رسه چه از نظر بلندی و مهمتر از نظر بیس صدا (بیس صدا یا همون کوب خودمنون برام مهمه)
لطفا بدون تعصب نظر بدین
با تشکر
به نظر من که 5700 واقعا صداش نصف n81 هم نمیشه از نظر بلندی.کیفیتشم خیلی عالیه.![]()
سلام
منم قبلا 5700 داشتم
اگه بدون تعصب بخواهم بگم
صداي بيس و كيفيت 5700 از 81 خيلي خيلي بهتره
البته تو بلندي 81 قويتره اما من كه شخصا طرافدار كيفيتم(بيس) تا بلندي
5700 رو ميشه توي كيفيت ( نه بلندي) رقيب N95 8GB دونست![]()
گوشی من n81GB8 هست این چندمین گوشیی هست که از نوکیا دارم استفاده میکنم
این گوشی تفکیک صدای عالیی رو داره بلندی صداش بد نیست ولی بیس هدفونش زیاد قوی نیست.ولی در کل موزیک باهاش گوش دادن خیلی حال میده مخصوصا trance چون تفکیکش عالیه
Last edited by night lord; 31-08-2008 at 18:18.
من 2 تا مشکل با وصل کردن گوشیم به کامپیوتر دارم.
یکی اینکه وقتی یو اس بی رو وصل می کنم از 4 تا گزینه هایی که می ده موزیک پلیر رو که میزنم رو لودینگ در حال کانکت شدن گیر می کنه.(یعنی یه بار نیم ساعتم که گذاشتم هنوز رو کانکتینگ بود)
دومی که مهمتره اینه که وقتی data transfer رو میزنم ارور میده مینویسه in use by some application. من تمام برنامه ها رو با taskman میبندم ولی بازم همون ارورو میده.(مسیجامم رو phone memory یه!)
سلام
شما گوشیت رو که کانکت میکنی واسه موزیک پلیر احتمالا تمتون ( گوشی ) اون اصلی نیست یعنی همون خاکستریه به همین خاطر توی عوض کردن تم اون موقع گیر میکنه . شما تم فابریکشرو بزاری بعد ببینی گیر میکنه یا نه
گوشی شما 8 گیگ هست یا معمولی ؟ اگه معمولی هست که تنها کار اینه که یه مموری ریدر بخری
تم رو هم عوض کردم ولی بازم گیر میکنه.):
اول
ببین مشکلی لز بابت فضای خالی رم نداری
ویندوزت هم درسته؟
مسیجهات رو دقیقآ چک کن ببین کجا ست رم یا حافظه.اون رو روی حافظه فون بذار بعد کابل رو وصل کن.
' در ضمن گوشیت رو یه مستر ریست کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)