تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 156 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1553

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مجید خراطها

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی یکی از بدترین خوانندهایی که تا حالا دیدم،اصن نمیشه بهش گفت خواننده،روضه خونه آخه عاشقونه خوندن،غمگین خوندنم تکنیک میخواد،استعداد میخواد،نبوغ میخواد! این چی میخونه آخه ؟ پویا بیاتی هم غمگین و عاشقونه میخونه مازیار فلاحی هم همینطور،ترانه و موسیقی و جنس صدای این اصن بدرد نیمخوره!

2. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یعنی یکی از بدترین خوانندهایی که تا حالا دیدم،اصن نمیشه بهش گفت خواننده،روضه خونه آخه عاشقونه خوندن،غمگین خوندنم تکنیک میخواد،استعداد میخواد،نبوغ میخواد! این چی میخونه آخه ؟ پویا بیاتی هم غمگین و عاشقونه میخونه مازیار فلاحی هم همینطور،ترانه و موسیقی و جنس صدای این اصن بدرد نیمخوره!
    خب راستش منم از این آهنگش زیاد خوشم نیومد ولی مجید خراطهام کارای غمناک قشنگ زیاد داره.
    پویا بیاتی که اشک آدمو در میاره.
    مازیار فلاحی ... خیلی ببخشیدا ...( )

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب راستش منم از این آهنگش زیاد خوشم نیومد ولی مجید خراطهام کارای غمناک قشنگ زیاد داره.
    پویا بیاتی که اشک آدمو در میاره.
    مازیار فلاحی ... خیلی ببخشیدا ...( )

مازیار فلاحی حال بد کنه !!!!!! تو رو خدا
    از مخاطباش معلومه که !
    مازیار فلاحی ترانه که میگه تو چارچوب میگه،آهنگ که میسازه علمش رو بلده ،اگه هم بد بود محسن یگانه رو به اون عظمتش مات نمیکرد از سریال قلب یخی !
    در ضمن من اصن حرفم این نیست میدونی دردم چیه عادت دادن گوش مردم از چیزای چرت،وگرنه من خودمم نه مازیار فلاحی گوش میدم نه اینایی که اسم بردم،فقط به عنوان کسی
    که دستی از دور به اتش داره عرض کردم

5. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مازیار فلاحی حال بد کنه !!!!!! تو رو خدا
    از مخاطباش معلومه که !
    مازیار فلاحی ترانه که میگه تو چارچوب میگه،آهنگ که میسازه علمش رو بلده ،اگه هم بد بود محسن یگانه رو به اون عظمتش مات نمیکرد از سریال قلب یخی !
    در ضمن من اصن حرفم این نیست میدونی دردم چیه عادت دادن گوش مردم از چیزای چرت،وگرنه من خودمم نه مازیار فلاحی گوش میدم نه اینایی که اسم بردم،فقط به عنوان کسی
    که دستی از دور به اتش داره عرض کردم
    با اون قسمت بولد شده کاملا موافقم.
    به خاطر همینم به نظر من مازیار فلاحی یکی از اون چرتاس

البته بلاخره باید به نظر همه احترام گذاشت

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اره اصن تموم خواننده های پارسی زبان چرت می خونن،لیاقتمون همون نوحه خونه عزیز،احترام بحثش جداس بنده نظرمو گفتم همین،وقتی بدنیا میای برات نیناش ناش میذارن و گوشت عادت میکنه همینه دیگه،تو این سالها اینو یاد گرفتم نرود میخ آهنی در سنگ! شما خراطها گوش کن،من جوزپه وردی،فرقی که نمی کنه موزیک موزیکه!

9. این کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

من هنوز آهنگ جديد رو گوش نکردم اما به نظرم کسي که از دور دستي بر آتش داره بايد اينو در نظر بگيره که ادبيات نقد کردن اون هم در فن کلاب خيلي مهمه و اگر خيلي تهاجمي باشه مطمئنا احساسات رو تحريک ميکنه و هرچقدر هم نقد درست و به جا باشه اما باعث رفتار هيجاني و گارد طرف مقابل ميشه .

مثلا همين واژه ي روضه خوان ؛ من هم وقتي برخي آهنگهاي خراطها مثل تيغ و شاهرگ ٢ يا کارتن خواب رو ميشنوم ياد صبحگاه هاي دبيرستان بوعلي و تلاوت قرآن خراطها ميفتم که بعضا همسايه ها رو هم پشت پنجره ميکشوند در اون موقع صبح ؛

به نظر من هم نقدهايي وارد هست به خراطها و نحوه ي خوندنش اما حتما چيزي داره که تونسته اينهمه مخاطب جذب کنه و براي من اين مسئله قابل احترامه , و البته من نبوغ رو در تحرير هاي خراطها بعضا ميشنوم ...

تکنيکي تر نگاه کنيم حداقل خراطها در دايره ۴ تا آکورد مينور تو يه گام گير نکرده مثل خيلي از مدعيان پاپ امروز , الان موسيقي ايران رو نگاه کني شده شروع با مي مينور و لا مينور و اون وسطا يکي دوتا ناپرهيزي هم ميشه محض تنوع , تنظيم ها و ملودي ها و ... هم که نگيم بهتره .

مضافا اينکه شخصا خراطها گوش کردن رو بسيار بهتر ميدونم تا گوش دادن به ۶/٨ هاي امروز که برخيشون رو هم به اسم رپ به خورد گوش ما ميدن که من در اين باره مرحوم جلال همتي رو ترجيح ميدم گوش کنم تا امروزي ها !

موفق باشيد

Sent from my E15i using Tapatalk 2

11. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام /

من هنوز آهنگ جديد رو گوش نکردم اما به نظرم کسي که از دور دستي بر آتش داره بايد اينو در نظر بگيره که ادبيات نقد کردن اون هم در فن کلاب خيلي مهمه و اگر خيلي تهاجمي باشه مطمئنا احساسات رو تحريک ميکنه و هرچقدر هم نقد درست و به جا باشه اما باعث رفتار هيجاني و گارد طرف مقابل ميشه .

مثلا همين واژه ي روضه خوان ؛ من هم وقتي برخي آهنگهاي خراطها مثل تيغ و شاهرگ ٢ يا کارتن خواب رو ميشنوم ياد صبحگاه هاي دبيرستان بوعلي و تلاوت قرآن خراطها ميفتم که بعضا همسايه ها رو هم پشت پنجره ميکشوند در اون موقع صبح ؛

به نظر من هم نقدهايي وارد هست به خراطها و نحوه ي خوندنش اما حتما چيزي داره که تونسته اينهمه مخاطب جذب کنه و براي من اين مسئله قابل احترامه , و البته من نبوغ رو در تحرير هاي خراطها بعضا ميشنوم ...

تکنيکي تر نگاه کنيم حداقل خراطها در دايره ۴ تا آکورد مينور تو يه گام گير نکرده مثل خيلي از مدعيان پاپ امروز , الان موسيقي ايران رو نگاه کني شده شروع با مي مينور و لا مينور و اون وسطا يکي دوتا ناپرهيزي هم ميشه محض تنوع , تنظيم ها و ملودي ها و ... هم که نگيم بهتره .

مضافا اينکه شخصا خراطها گوش کردن رو بسيار بهتر ميدونم تا گوش دادن به ۶/٨ هاي امروز که برخيشون رو هم به اسم رپ به خورد گوش ما ميدن که من در اين باره مرحوم جلال همتي رو ترجيح ميدم گوش کنم تا امروزي ها !

موفق باشيد

Sent from my E15i using Tapatalk 2
    درسته حق با شماست، شاید یه مقدار تهاجمی بوده ولی نقد ذاتش طعنه و کنایه هم به همراه داره، ما‌ها یاد گرفتیم نقد که می‌کنیم قربون صدقه هم بریم! خب این کجاش نقده؟! ما که تو ایران منتقد موسیقی نداریم، امکان نداره از یکی تو این مملکت ایراد فنی بگیری یارو بهش بر نخوره، همش تعریف و تمجید، اینکه نشد نقد! من اصن کار ندارم این بابا طرفداراش هوارتاهن و مانی رهنما یه عده انگشت شمار ولی خاص، در ضمن طرفدار بیشمار داشتن نشونه کار خوب نیس بلکه گاهی هم عکشو نشون می‌ده! می‌تونم مثال بزنم و اسم ببرم ولی کار پسنیده‌ای نیس، یارو تو گام خوندنو بلد نی بعد می‌گن نبوغ داره! یارو تحصیلات اکادمیک موسیقی داشت به جون عزیزم قسم! ساز بهش دادن گرخید، ریتم نمی‌دونس چیه! اصن یه وضعی بود بیا و ببین، حتی خود مجری تی وی هم متوجه شد! من کاری به ریتم، گام، مطبوع، نامطبوع، لنگ، کنترپوان، ارنج و اینا ندارم به اندازه کافی این بحثا تو زندگی روزمرم هس، ولی باید قبول کرد موسیقی پاپی که ما الان تو ایران و اونور آب داریم بیماره، والا روضه خون بهتر می‌خونه تا اینا! تا حالا از خودتون پرسیدین چرا خوانندهای ایرونی استیج بدی دارن؟ منظورم اجرای زنده و لایوه، چون اکثرشون چند برداشتی ان، اگه کلاکت سینما دیجیتالی نمی‌شد کلاکت زن بیچاره می‌شد، شوخی بود! اکثرشون استودیوی ان، کنسرت ح ع کی دیده؟ کنسرت م ی رو کی دیده؟ اینقدر کنسرت بد دیدم که بعد دو تا قطعه سالن رو ترک کردم، خواننده لایو خون ایرونی که موزیسین باشه تک و توک پیدا می‌شه عزیز

13. 2 کاربر از waltz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام...

درسته حق با شماست، شاید یه مقدار تهاجمی بوده ولی نقد ذاتش طعنه و کنایه هم به همراه داره، ما‌ها یاد گرفتیم نقد که می‌کنیم قربون صدقه هم بریم! خب این کجاش نقده؟! ما که تو ایران منتقد موسیقی نداریم، امکان نداره از یکی تو این مملکت ایراد فنی بگیری یارو بهش بر نخوره، همش تعریف و تمجید، اینکه نشد نقد!
    کاملا حرفتون رو قبول دارم ولی همین انتقادات رو میشه با ادبیات بهتری هم مطرح کرد.

موضوع فراتر از بحث در مورد یه خواننده شد، الان داریم راجع به " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " صحبت میکنیم
    این خیلی خوبه، ولی بهتره این حرف ها در تاپیک مرتبط مطرح بشه تا دوستان بیشتری در بحث مشارکت کنن...

با تشکر مهران...

15. 4 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست های من ادغام میشه ..... ؟! ولی توهین های مسخره یه ....... همش پشت سر هم هست ...... ظلم به مجید خراطها تا کی ؟ آقا کوروش .... مرسی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پست های من ادغام میشه ..... ؟! ولی توهین های مسخره یه ....... همش پشت سر هم هست ...... ظلم به مجید خراطها تا کی ؟ آقا کوروش .... مرسی
    رامین جان انتقادی هست به صورت خصوصی مطرح کنید، حلش می‌کنیم

در این مورد هم، پست‌های ایشون هیچ کدوم پشت سر هم نبودن که بخواد ادغام بشه.

در ضمن ...

هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و هم از طرفداران مجید خراطها می‌خوام که تو صحبت‌هاشون ادب رو رعایت کنن، اگر در مواردی مدارا شده، دلیل نمیشه که از ادبیات کوچه و خیابون در یه انجمن عمومی استفاده بشه ...

ممنون

18. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •