دوست عزیز بنده امروز همین فایل رو از مایکرو سافت دانلود کردم کاری نداره که اول می گه این فایل رو دانلود کن تا
ویندوزت ارجینال بشه بعد اجازه می ده دانلود کنی باور کن کار مشکلی نداره حالا این فایل مربوط به چه چیزیه
دوست عزیز بنده امروز همین فایل رو از مایکرو سافت دانلود کردم کاری نداره که اول می گه این فایل رو دانلود کن تا
ویندوزت ارجینال بشه بعد اجازه می ده دانلود کنی باور کن کار مشکلی نداره حالا این فایل مربوط به چه چیزیه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام اعضا
با اینکه شاید تکراری باشه میخوام بپرسم اگه روی Administrator یه سیستم عامل رمز باشه باید چجوری وارد سیستم شد من هرکاری میکنم وارد نمیشه وقتی Ctrl + Alt + Delete هم دو بار زدم ولی فایده نداره چون پسورد روی Administrator هست باید چی کار کرد اگه میشه سریع تر جواب بدین. ممنون![]()
سلام
به ادرس های زیر سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام به تمامي دوستان ، خسته نباشيد...
من يك سوالي داشتم : مي خواستم هارد رو فرمت كنم و دو ويندوز بريزم ، آيا راهي هست كه تمامي برنامه ها و و... هارد قبلي رو روي سيستم جديد اعمال كنم و ديگه نشينم يك هفته فقط برنامه و ... بريزم ؟
سلام
تنها یه راه داره اونم اینه که با یه برنامه مثل نورتون گاست از ویندوز فعلی با تمامی برنامه ها ایمیج بگیرید و سپس این ایمیج را دوباره روی هارد خودتون برگردونید .
در غیر این صورت راه دیگه ای نیست .
موفق باشید .
يه مدته درايو F من به اين شكل در اومده . بايد چيكار كنم درست بشه ؟
![]()
Last edited by kamran2000; 24-08-2008 at 11:30.
سلام:
من یک هفته مسا فرت بودم وکامپیوترم رو روشن نکردم امروز که بعد یک هفته روشنش کردم وقتی وارد ویندوز شدم بعد چند لحظه نوار ابزار یا همون تسک بارم رفت وهر کاری کردم دیگه نیومد که نیومد نمیدون از چی تا یک هفته پیش درست بود اعصابمو خورد کرده
اگه راهی هست که درست شه بگید چون اصلا حال ویندوز عوض کردن ندارم.
ممنون
عکستون که نه باز می شه و نه تو وب پیدا می شه عکس را دوباره بفرستید
فکر کنم hidden شده اگه hidden شده ماوس را بر روی taskbar بکشید ببینید اصلا تسک بار ظاهر
می شود یا نه اگه ظاهر شد پس بر روی start راست کلیک کنید و تو بخش taskbar تیک گزینه دومی را
بردارید
راه دومی هم که به نظرم رسید شاید تروجان گرفته و فایل explorer.exe را از کار انداخته اول تو تسک منیجر تو تب
دومی بگرد ببین همین فایلو داری اگه نداری از منوی file تسک منیجر توی new task همین را بزن و تایپ کن ببین باز
می شود
Last edited by hosein66; 24-08-2008 at 12:22.
سلام
من windows sp2 دارم ولی وقتی میخوام به اینترنت وصل بشم این پیغامو میده:
ولی با sp3 وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)