دوستان امکان اینکه بشه xbox رو به لپ تاپ وصل کرد و از مانیتورش استفاده کرد وجود داره ؟
بعضی فروم های خارجی با tv card توضیح دادند روش کار رو. فقط می خواستم مطمئن شم که میشه ؟ با گیرنده های دیجیتال usb امکان داره ؟
ممنون
دوستان امکان اینکه بشه xbox رو به لپ تاپ وصل کرد و از مانیتورش استفاده کرد وجود داره ؟
بعضی فروم های خارجی با tv card توضیح دادند روش کار رو. فقط می خواستم مطمئن شم که میشه ؟ با گیرنده های دیجیتال usb امکان داره ؟
ممنون
فک نکنم بشه
چون VGA لبتاب خروجیه
ورودی نیست
آقا تو رو خدا کمکم کنید!من نمیدونم این چیزی که میگید اصلا نیست!!
درواقع این display رو نمیشه عوض کردش!!!!کمک!!!!!!!!!!!
بله vga لپ تاپ خروجیه ولی اگه از capture استفاده کرده باشین می دونین روش کار به این صورته که هر چی از طریق فیش به کارت وصل میشه مثل ویدئو پخش میشه. کاری به گرافیک لپ تاپ نداره از خود xbox استفاده می کنه و نتیجه رو مثل یه ویدئو داخل مانیتور می بینی
واسه اتصال کنسول به لپتاپ می تونید از کارت کپچر مثل easycap استفاده کنید که بدون صدا خروجی 480p و 30 فریم میده قیمتش حدود 40 تومن هست و یک سری رابط هم می خواد..با صدا تصویر لگ می زنه
اگه تصویر hd می خواین که میشه 720p باید حدود 200 هزینه کنید
اساتید من یه مشکل خیلی عجیب با ایکس باکسم دارم! از وقتی خریدم دستگاه رو تا حدود یه سال پیش خیلی شیک با کابل hdmi به تی وی وصل میکردم هیچ مشکلی هم نداشتم ولی یه دفعه نمی دونم چی شد که دیگه با کابل hdmi کار نکرد! حالا نکته عجیبش اینجاس که نه کابل خرابه! نه پورت دستگاه خرابه! و نه تی وی خرابه!!!!!!! 3 تا کابل تو خونس که رو دستگاه های دیگه جواب میده... 2 تا دستگاه اچ دی دیگه تو خونس که فول اچ دی نشون میده با کابل! ایکس باکس هم با همین 3 تا کابل تو خونه به یه تی وی اچ دی دیگه وصل می شه و نشون هم می ده! تی وی رو ریست فکتوری هم کردم! اصن شده سه معادله سه مجهول! یه ساله دارم با کیفیت پایین بازی می کنم اصن فاجعس! کسی میدونه چیکار کنم!؟ ایکس باکس ریست فکتوری داره؟ اگه بکنم درست می شه؟ اگه بکنم نرم افزار هاش پاک می شن؟
دوستان من ایکس باکس رو وصل کردم به یه مانیتور آی پی اس ال جی(22mp55) با اچ دی ام آی ولی کیفیت خیلی بدی میده رزولوشن کنسول هم رو 1080 هست ولی هر چی تغییر میدم تفاوتی ایجاد نمیشه مشکل اش هم اینه که لبه آبجکت ها بریده بریده هست ینی اگه یه خط باریک مورب وسط صفحه باشه کناره هاش اینجوری میشه و اینم باعت میشه تو بازی ها خیلی افتضاح بشه لطفا کمک کنید![]()
برو تو display settings کنسولت بعد قسمت color چن تا گزینه هست به نام RGB و اینا اون گزینه هارو تغییر بده به احتمال زیاد بخاطر اونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)