سلام لطفا یکی بگه فرق مدیر کل انجمن با مدیر ارشد انجمن چیه و مدیر کل انجمن چه اختیاراتی داره که مدیر ارشد نداره
سلام لطفا یکی بگه فرق مدیر کل انجمن با مدیر ارشد انجمن چیه و مدیر کل انجمن چه اختیاراتی داره که مدیر ارشد نداره
عزیزدل ما که مدیرکل انجمن نداریم اینجا ...![]()
اگه منظورت مدیریت سایت بیده که باید عرض کنم :
مدیریت به کلیه انجمنهای فروم + کنترل پنل فروم دسترسی داره ...![]()
اما مدیر ارشد به کلیه انجمنهای فروم و قسمتی از کنترل پنل که مدیریت تعیین میکنه دسترسی داره... (این سلیقه ای بید)
سلام.
من وارد تنظیمات کاربر می شوم > بعد بر روی آواتار ، موجود در نوار راست صفحه کلیک می کنم.
در قسمتی که آوتار را باید از کامپیوتر آپلود کرد یعنی : Option 2 - Upload Image From Your Computer فایل را انتخاب کرده و بعد از آپلود پنجره به پنجره آواتار بر نمی گردد ولی تصوير آپلود شده ، و پيغام 404 ميده و بعد از يک refresh به صفحه ای که قرار بوده بره ميره.
خواستم بدونم این مشکل خيلی کوچک فقط ماله منه یا مشکل از انجمنه. خلاصه خواستم بگم اگر این مشکل يا مشکلات در انجمن بر طرف بشه P30world می تونه بهترين انجمن فارسی زبان باشه (البته الان هم هست).
از مدیران و همکاران انجمن هم تشکر می کنم.
من مشکلی ندارم.....
نشونه چه چيزي در اين تاپيك هستش ؟
محمود جان وقتی pointer ماوسو روش نگه میداری بعد از چند لحظه که ToolTip Textش باز میشه نوشته 3 delete post
احتمالا نشاندهنده تعداد پست های حذف شده از اون تاپیک هستش ... حالا اگه اشتب میکنم مدیران توضیح میدن ...![]()
آره همين هستشولي پس چرا من هرچي موس رو نگه داشتم چيزي نمي نوشت !
وایسا صفحه کاملا لود شه بعد ماوسو روش ببر ... کلیک نکنی ... بعد از سیم ثانیه میاد ...![]()
اقا شرمنده بعضي مواقع وقتي مي روم در انجمن ها نام كاربريم نمي آيد هرچقدر هم اسمم را مي زنم نمي ياد
ترو خدا بگيد بايد چي كار كنم
سلام.
دوستان چرا بعضی از کاربران اندازه آواتارشان خيلی بزرگه یعنی از 150 در 150 خیلی بزرگ تره ؟
آیا به خاطر اینه که در در سال 2004 در سایت عضو شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قصد بی احترامی به این کاربر عزيز را نداشتم.
Last edited by Maysam-BFU; 18-03-2007 at 08:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)