تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 272 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اول سلام به همگی شما دوستان و عرض تسلیت اینو بگم که نه دیگه اینقدر هم نامردی نکنین اگه توز اون دو موقعیت خودش رو و اگه کریک اون شوت خودش رو و اگه گیگز اون موقعیت رو گل میکردن دیگه کاری از دست چلسی بر نمیومد و اگه اون دو تیرک رو بگیم گل میشد باز هم منچستر5-3 میبرد .........
    نه دیگه اینو بگم که هیچ ادمی که کمی از فوتبال حالیش باشه اینو میدونه که فرگی بزرگ با گرانت اصلا قابل قیاس نیستند چه برسه به این که بگیم گرانت خوبه
    باز هم تسلیت ایشالا سال و سالهای بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

توی این بازی از ارزشهای جان تری هیچی کم نشد...اگه جان تری نبود گل دوم رو میخوردیم و بازی به وقت اضافه نمیرسید...بیچاره چه گریه ای میکرد اما خدا وکیلی دمش گرم خوب بازی کرد...همین که چلسی به فینال رسید افتخار بزرگیه ...ایشالا فصل بعد چلسی جبران میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

توی این بازی از ارزشهای جان تری هیچی کم نشد...اگه جان تری نبود گل دوم رو میخوردیم و بازی به وقت اضافه نمیرسید...بیچاره چه گریه ای میکرد اما خدا وکیلی دمش گرم خوب بازی کرد...همین که چلسی به فینال رسید افتخار بزرگیه ...ایشالا فصل بعد چلسی جبران میکنه
    قطعا همینطوری که میگی خوب اگه پای تری لیز نمیخورد پنالتی هم گل میکرد و اونوقت کریس اون شکلی اشک میریخت
    ولی دیگه کسی یادش نمیمونه که چلسی چطوری قهرمانی از دست داد فقط همون نتیجه است که میمونه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

3 نمایندگی باشگاه چلسی

ما هم از طرف هواداران چلسی این باخت رو متاسفیم

نمایندگی باشگاه چلسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

چک جایی نمی رود

امروز پیتر چک , دروازه بان شماره یک آبی های لندنی در مورد انتقالش به باشگاه های دیگر و فصل آینده اش با خبرنگاران صحبت کرد .

بازیکن ۲۵ ساله ی چلسی که توانست با ورودش به باشگاه شماره ی یک دروازه بانی را فتح کند , در مورد پیشنهاد هایی که به او داده شده گفت و به هواداران چلسی اطمینان خاطر را داد که هیچ برانامه ای برای ترک آبی ها ندارد و می خواهد در بین دیگر شیر های لندنی از دروازه ی تیمش محافظت کند .

او در این مورد می گوید :"تنها هدف من در حال حاضر به هفته ی آینده , فینال جام باشگاه های اروپا متمرکز شده ."

او در مورد ماندنش گفت:" من در چلسی هم راحت هستم و هم خیلی خوشحال , من دو سال از قرار دادم را در چلسی سنگربان بودم و من معتقدم که تنها باشگاه کافی است با نماینده ی من برای تمدید قرارداد وارد مذاکره و صحبت شود ."

در حال حاضر چک در صورت تمدید قراردادش توسط مدیران باشگاه چلسی به تمام پیشنهادات داده شده به وی جواب رد می دهد .

دروگبا منتظر ژوزه نیست !!!

دیدیر دروگبا مهاجم ساحل آجی چلسی اعلام کرد که فصل آینده اش به تیمی که مورینیو برود هیچ ربطی ندارد و می خواهد در بین آبی ها بماند . پس از ترک ناگهانی مورینیو و استعفای او از درجه ی مربیگری , دروگبا و بسیاری از ستارگان آبی پوش لندنی به فکر ترک چلسی و پیروی از مورینیو بودند . دروگبا نیز در مورد جدا شدنش به تیمی دیگر در مصاحباتش زمزمه ای به گوش می رسید و حتی مطبوعات و رسانه ها نیز اخباری قاطعانه حاکی از ترک وی در فصل آینده انتشار می کردند . مورینیو نیز اخباری از پیوستنش به تیمی بزرگ اروپایی در این فصل به گوش می رسد و به نظر می رسد تا به عنوان مربیگری تیم اینترمیلان ایتالیا در بیاید .
    در حال حاضر دیدیر دروگبا اعلام کرده که آینده ی کاریش هیچ ارتباطی به تیم آینده ی ژوزه ندارد و تکرار کرد که در فصل آینده نیز قصد دارد در بین دیگر شیر های آبی لندنی بازی کند .
    او در مورد آینده اش گفت:" آینده ی من در اصل برای جام جهانی است تا بتوانم برای ساحل عاج بدرخشم و در رده ی بعدی فصلی است که باید آماده شوم تا به موفقیت های آینده ی چلسی کمک کنم . "
    خبرنگار از دیدیر در ادامه پرسید :"اگر مورینیو به تیمی بپیوندد و تیمش مشخص شود آیا شما به آنجا می روید ؟ "
    که در جواب دروگبا با صراحت تمام پاسخ داد " خیر "
    دروگبا در ادامه ذکر کرد که علاقه دارد روزی دیگر زیر دست مورینیو بازی کند اما پیروی کردن از او را استباه دانست .
    او در ادامه گفت: " اینجا هیچ پیشنهادی نیست و خبری از انتقال نمی باشد .ما چهار سال بزرگ را با یکدیگر پشت سر گذاشتیم و اگر دوباره با هم تلاش کنیم می توانیم از کاربردمان لذت تمام را ببریم . آرزو های من برای او شاید متفاوت باشد ولی در ابتدا به خودم گوش می کنم تا دیگران ."
    دروگبا عقیده داشت که بعد از ترک مورینیو بهبود تیم زمان زیادی را نیاز دارد ولی گرانت آنها را نایب قهرمان جام باشگاه های اروپا برای اولین بار کرد و همچنین در لیگ برتر در فاصله ی 2 امتیازی با صدر در رتبه ی دوم جدول نیز به عنوان نایب قهرمان ثبت شدند .
    او در پایان صحبت هایش گفت:" درسته که بعد از ژوزه یک دوره زمانی سپری شد تا بازیکنان دوباره خودشان را پیدا کنند . ما راه خودمان را دنبال می کردیم و به او عادت کرده بودیم و یک مقداری برای عادت کردن با روش های گرانت به طول انجامید و در ادامه روش های او را دنبال کردیم . این اتفاقات یک زمانی را طی کردند اما در پایان شایستگی ما به دنبال بود ."

chelsea-fc.ir

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

لمپارد آماده تمدید قرارداد

فرانک لمپارد برای امضای قرارداد جدید با چلسی آماده است.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,لمپارد پس از کسب عنوان نایب قهرمانی اروپا با چلسی در مورد تمدید قراردادش گفت:"من باید در مورد قرار دادم با مسولان چلسی صحبت کنم.این مساله در 6 هفته گذشته فکر من را بسیار مشغول کرده بود و پس از بازی های دوستانه تیم ملی انگلستان با مسولان چلسی صحبت خواهم کرد.من فکر می کنم به نتیجه خواهیم رسید و این را با خیال راحت می گویم و قبلا هم چندین بار تکرار کرده بودم."

chelsealondon.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همگی .
    منم از طرفدارای پر و پاقرص چلسیم و به توصیه یکی از دوستام اومدم اینجا ! ظاهرا" قسمت نیست چلسی قهرمان اروپا بشه ! ولی انصافا" چلسی خیلی خوب کار کرد و اگه تری سر نمی خورد الان وضعیت یه جور دیگه بود .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

متاسفم براتون.
    تلاشتونو كرديد.
    قبول دارم شايد ما شانس هم آورديم اما قبول كنيد اين فصل كاملاً متفاوت بوديم.
    موفق باشيد
    آره دیگه معلومه تو شانس آوردن کاملا متفاوت بودید

اما خيالتونو راحت كنم تا وقتي كه اينطور خشك و مصنوعي بازي كنيد هيچ وقت به نتيجه نميرسيد.
    نه که شما خیلی زیبا و تهاجمی بازی کردید ( از نیمه دوم به بعد) قبول دارم که نیمه اول برتر بودید اما بعدش معلوم شد قدرت کدوم تیم بیشتره

داره خودمونی میشه taghi444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا خودمونیم شمام ادعای بازی قشنگ نداشته باشین چون هرجا از بازی زشت بخوان مثال بزنن یکی چلسی یکی اینتر
    بازی قشنگ مختص ارسنال فقط و فقط

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرمربی چلسی هم که برکنار شد!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •