تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 150 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هیچ راهی هست که عکس ها رو از تو کامپیوتر دسته بندی کنیم؟یعنی می شه عکسا رو تو پوشه های مختلف ریخت بعد همون دسته بندی ها رو تو گالری اعمال کرد؟آخه کی حوصله داره 867 تا عکس رو دونه دونه مارک کنه بعد بریزه تو چندتا فلدر؟
    عصری داشتم این کارو می کردم که یهو از گالری پرید بیرون حالمو گرفت...
    -----------------------------------------------------------------------------------
    پست 1111 هم به من رسید...
    Last edited by ahmad72; 05-01-2009 at 21:55.

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

هیچ راهی هست که عکس ها رو از تو کامپیوتر دسته بندی کنیم؟یعنی می شه عکسا رو تو پوشه های مختلف ریخت بعد همون دسته بندی ها رو تو گالری اعمال کرد؟آخه کی حوصله داره 867 تا عکس رو دونه دونه مارک کنه بعد بریزه تو چندتا فلدر؟
    -----------------------------------------------------------------------------------
    متاسفانه نه!
    من که از گالری خیلی کم استفاده می کنم

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چه طوری می تونم بعضی برنامه ها رو که نصب نمیشه نصب کنم؟
    من هرکاری می کنم بعضی برنامه ارور میده که تاریخ برنامه گذشته است.
    باید چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست 1111 هم به من رسید...
    منم اوایل تلاشم این بود!نمیشه!من فقط همه عکسارو میریزم تو یه فلدر که وقتی گالری رو میزنی همه عکسها صفحه اول نباشه و فقط یه فلدر باشه!(واقعا گالری اینجوری افتضاحه!) البته خدا پدر X-plore رو بیامرزه!عکس دیدن باهاش واقعا بی دردسر و لذت بخشه

چه طوری می تونم بعضی برنامه ها رو که نصب نمیشه نصب کنم؟
    من هرکاری می کنم بعضی برنامه ارور میده که تاریخ برنامه گذشته است.
    باید چی کار کنم؟
    یا باید گوشی رو هک کنی یا باید برنامه رو ساین کنی! اگه تم که میخای نصب کنی این ایرادو میده باید تاریختو بکشی عقب. یه سر به این تاپیک بزن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مموری 256 فابریک روی گوشیم بود.همون روز های اولی که خریدمش اون مموری خودش را جمع کردم و به جاش یه مموری یک گیگ خریدم.تقریبا میشه گفت که از همه چیز این مموری راضی بود.اما بعد از یه مدت فهمیدم که وقتی با گوشیم فیلمبرداری می کنم از هر 5 بار 4 بار در موقع استوپ کردن فیلمبرداری گوشیم هنگ می کرد و فقط یک بار مثل ادم فیلمبرداری می کرد.هنگ کردنش هم به این صورت بود که دیگه نمی شد استوپش کنه فیلم را و تقریبا یه هنگ کامل می کرد و نه می شد گوشی را با اکسپلورر ریستارت کرد و نه می شد گوشی را خاموشش کرد و تنها راه نجات در اوردن باطری بود.اولش خیلی ناراحت بودم چون فکر می کردم ایراد از گوشیم هستش.یک بار امتحانی محل حافظه ی ذخیره شدن فیلم های دوربین را به فون مموری تغییر دادم و متوجه شدم که مشکل از گوشی نیست و یه جورایی مشکل فقط از مموری کارت هستش.چون من عشق نرم افزار هستم تمام نرم افزار ها را با مستر ریست کردن گوشیم پاک کردم.بعدش هم چون من نزدیک به 3000تا اس ام اس روی گوشیم داشتم همش را پاک کردم و حتی مموری کارتم را فرمت کردم.ولی باز هم مشکل حل نشد.حالا واقعا مونندم چیکار کنم.رفتم ورزشگاه که فیلمبرداری کنم نزدیک به 100 بار گوشیم را خامئش روشن کردم و تعداد زیادی از کیلیپ هام به خاطر ذخیره نشن و هنگ گوشیم بریدند.
    نکته ی ابهام امیز اینجاست که ایا اون دوستمون که مموری 8 گیگ انداخته روی گوشیش و کاملا هم ازش راضی هستش با چنین مشکلی رو به رو نیست؟

خواهشا من را راهنمایی کنید،هرچند فکر نکنم که کسی بتونه مشکلم را حل کنه.

لازم به ذکر هستش که تکرار کنم وقتی مکان ذخیره ی فیلم ها را روی فون مموری می ریزم هیچ مشکلی پیش نمیاد.اما مشکل اینجاست که فون مموری در بهترین شرایط هم نمیتونه بیش از 10 دقیقه فیلمبرداری کنه.تازه من مجبورم تمام نرم افزار هام را بریزم توی فون مموری و دیگه جایی برای ذخیره کردن فیلم های دوربین نمیمونه.من هم3-4 ماه پیش گوشیم را فلش کردم ولی سرعتش از 6120 دوستم پایین تر هستش.واقعا نمی دونم مشکل کجاست و چطور رفع میشه.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مموری 256 فابریک روی گوشیم بود.همون روز های اولی که خریدمش اون مموری خودش را جمع کردم و به جاش یه مموری یک گیگ خریدم.تقریبا میشه گفت که از همه چیز این مموری راضی بود.اما بعد از یه مدت فهمیدم که وقتی با گوشیم فیلمبرداری می کنم از هر 5 بار 4 بار در موقع استوپ کردن فیلمبرداری گوشیم هنگ می کرد و فقط یک بار مثل ادم فیلمبرداری می کرد.هنگ کردنش هم به این صورت بود که دیگه نمی شد استوپش کنه فیلم را و تقریبا یه هنگ کامل می کرد و نه می شد گوشی را با اکسپلورر ریستارت کرد و نه می شد گوشی را خاموشش کرد و تنها راه نجات در اوردن باطری بود.اولش خیلی ناراحت بودم چون فکر می کردم ایراد از گوشیم هستش.یک بار امتحانی محل حافظه ی ذخیره شدن فیلم های دوربین را به فون مموری تغییر دادم و متوجه شدم که مشکل از گوشی نیست و یه جورایی مشکل فقط از مموری کارت هستش.چون من عشق نرم افزار هستم تمام نرم افزار ها را با مستر ریست کردن گوشیم پاک کردم.بعدش هم چون من نزدیک به 3000تا اس ام اس روی گوشیم داشتم همش را پاک کردم و حتی مموری کارتم را فرمت کردم.ولی باز هم مشکل حل نشد.حالا واقعا مونندم چیکار کنم.رفتم ورزشگاه که فیلمبرداری کنم نزدیک به 100 بار گوشیم را خامئش روشن کردم و تعداد زیادی از کیلیپ هام به خاطر ذخیره نشن و هنگ گوشیم بریدند.
    نکته ی ابهام امیز اینجاست که ایا اون دوستمون که مموری 8 گیگ انداخته روی گوشیش و کاملا هم ازش راضی هستش با چنین مشکلی رو به رو نیست؟

خواهشا من را راهنمایی کنید،هرچند فکر نکنم که کسی بتونه مشکلم را حل کنه.

لازم به ذکر هستش که تکرار کنم وقتی مکان ذخیره ی فیلم ها را روی فون مموری می ریزم هیچ مشکلی پیش نمیاد.اما مشکل اینجاست که فون مموری در بهترین شرایط هم نمیتونه بیش از 10 دقیقه فیلمبرداری کنه.تازه من مجبورم تمام نرم افزار هام را بریزم توی فون مموری و دیگه جایی برای ذخیره کردن فیلم های دوربین نمیمونه.من هم3-4 ماه پیش گوشیم را فلش کردم ولی سرعتش از 6120 دوستم پایین تر هستش.واقعا نمی دونم مشکل کجاست و چطور رفع میشه.

با تشکر
    با تشکر از توضیح کامل راجع به مشکلت.دوست من شما با یه مموری دیگه امتجان کن (همون 256 فابریک) ببین چنین مشکلی داری.مموری 1گیگت رو با خود گوشی فرمت کن ببین تاثیری داره.دست آخر مارک مموریت چیه؟احتمال میدم از خود مموریت باشه که کیفیت لازم رو نداشته.منم 1گیگ رو گوشیمه (sandisk) و تا حالا نه سرعت گوشی کم شده و نه این ایراد رو داشته!
    موفق باشی

7. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز.اوایل مشکلی با رم 256 مگیم نداشتم.از وقتی این مموری 1 گیگ را خریدم این اتفاق افتاده.من مموریم را با قیمت 10 هزار تومن خریدم.(در گذشته)
    روی خود مموری نوشته میکرو اس دی.جعبش هم که یه تیکه پلاستیک هستش و هیچ چیزی روش ننوشته.ایا این مارک مارک خوبی هستش؟اگه خواستم عوضش کنم بهترین مارک چیه؟
    مطمئنی که گوشی شما موقع فیلمبرداری هنک نمی کنه؟
    چند تا اس ام اس روی گوشیت داری؟
    چه چیز هایی روی گوشیت نصبه؟
    من از وقتی خیلی ناراحت شدم که دوستم روی 6120 خودش یک مموری 2 گیگ انداخت و هیچ مشکلی باهاش نداشت.حتی با این که مموریش را تا ته پر کرد.
    من با خود گوشی هم فرمت کردم ولی مشکلم برطرف نشد.

با تشکر فراوان

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام
    احتمال 90 درصد مشکل از مموریت هست. چون No Mark هست. باید یه مموری مارک معتبر بگیری مثل ترنسند یا SanDisk. من مموری 8 گیگ گذاشتم روی گوشی. مارک سندیسک بدون مشکل و بدون ساعت کار میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز.اوایل مشکلی با رم 256 مگیم نداشتم.از وقتی این مموری 1 گیگ را خریدم این اتفاق افتاده.من مموریم را با قیمت 10 هزار تومن خریدم.(در گذشته)
    روی خود مموری نوشته میکرو اس دی.جعبش هم که یه تیکه پلاستیک هستش و هیچ چیزی روش ننوشته.ایا این مارک مارک خوبی هستش؟اگه خواستم عوضش کنم بهترین مارک چیه؟
    مطمئنی که گوشی شما موقع فیلمبرداری هنک نمی کنه؟
    چند تا اس ام اس روی گوشیت داری؟
    چه چیز هایی روی گوشیت نصبه؟
    من از وقتی خیلی ناراحت شدم که دوستم روی 6120 خودش یک مموری 2 گیگ انداخت و هیچ مشکلی باهاش نداشت.حتی با این که مموریش را تا ته پر کرد.
    من با خود گوشی هم فرمت کردم ولی مشکلم برطرف نشد.

با تشکر فراوان
    من همون 2تا مارک transcend و Sandisk که پارسا جان گفت رو پبشنهاد میکنم!من 1گیگ رو همون تاریخ خرید گوشی 12000 تومن با گارانتی مادام العمر خریدم. من فیلم 33 دقیقه‏ای با گوشی گرفتم(حجم 130مگابایت) فقط گوشی موقع ذخیره کردن 10 15 ثانیه لفت داد که خوب طبیعیه (حتی میتونم بگم عالیه)
    من اس.ام.اس زیاد دارم البته مجل ذخیرم فون هست که هر از چند گاهی میریزم تو مموری کارت
    رو گوشیم قبلا برنامه‏هایی که با استارتاپ میومد بالا زیاد نصب بود سرعتش اومده بود پایین.(همشون رو فون نصب میشدن مثل Advance device lock و ...الان 10 15 تا برنامه معمولی ضروری دارم.الان 34 مگابایت مموریم خالی داره اما سرعت عادیه!
    خلاصه با نظر پارسا جان منم موافقم مموریتون ایراد read.write پیدا کرده اونم به دلیل کیفیت پایینش بوده!برای اطمینان خاطر و تست نهایی اونو تو یه گوشی دیگه چک کن(همون فیلم برداری) ببین اون گوشیه هم قاط میزنه یا نه!
    شاد باشید

11. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

می تونم صفحه ی 6120 رو تاچ اسکرین کنم.
    میشه؟
    Last edited by armin_software; 09-01-2009 at 13:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •