فعلا هم که طبق معمول خبری از انتشار برای pc نیست
باید بمونیم تو کف بازی ...یا اینقدر صبر کنیم تا برای pc بیاد
راستی کلا چند تا کاراکتر توی این بازی هست؟
منظورم کاراکترهایی که در سری قبل هم بودن
فعلا هم که طبق معمول خبری از انتشار برای pc نیست
باید بمونیم تو کف بازی ...یا اینقدر صبر کنیم تا برای pc بیاد
راستی کلا چند تا کاراکتر توی این بازی هست؟
منظورم کاراکترهایی که در سری قبل هم بودن
100% میاد مطمئن باش.....
اینا کارشون همینه اول برای کنسول بعد برای pc البته جایی ننوشته فقط شایعه ی ولی تجربه کارای اینا رو میخونه ......
کنترل Run-and-Gun برای RE5 تایید شد
OXM یک گزارش ویدئویی از بازی RE5 تهیه کرده است. در این گزارش مشخص شد که کنترل run-and-gun که شبیه به بازی Gears of War میباشد، قطعا در نسخه اصلی این بازی وجود خواهد داشت.
گزارش ویدئویی را میتوانید در اینجا ببینید. در دقیقه 1.20 به این موضوع اشاره میشود.
لينك ويدئو:منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسيار با شنيدن اين خبر خوشحال شديم !!!
چون اون دمويي كه من بازي كردم واقعا كنترلش اعصاب خورد كن بود !!!
حالا با اين امكان روند بازي سريع تر ميشه !!!
پس از نمایش تریلر بازی در e32007 و نمایش کشته شدن زامبیهای سیاه پوست به دست کریس (سفید پوست) بعضی افراد سودجو ادعا کردند re5 یک بازی نژاد پرستانه است که در آن یک مرد سفید پوست عدهای روستایی سیاه پوست بی دفاع و بی پناه را میکشد. مدتی بعد تریلرهایی از بازی به نمایش درآمد که در آن زامبیها از نژادهای متنوعی بودند و یک قهرمان زن سیاه پوست نیز به بازی اضافه شد.
با وجود اینکه تیم تولید بازی ادعا کرد دلیل این تغییرات اتهامات قبلی درباره نژادپرستی نبوده است اما مشخص بود که موضوع حقیقت ندارد و تولید کننده برای فرار از دست این افراد چارهای جز این کار نداشته است.
بدیهی است در قلب قاره سیاه، انسانهای سیاه پوست نژاد غالب را تشکیل میدهند و این مساله ربطی به نژاد پرستی ندارد.
اینا بی دفاع هستن؟؟!!
خوبه حالا اونا زامبی هستن و اگه اونا رو نکشی میزنن تکه تکه ات می کنن
اینا یه سری گیر بی خودی بوده که طبق معمول به بازی ها میدن
همیشه یکی هست که دلایل بی خودی برای مقابله با یک بازی مطرح کنه
کپکام: کنترل Run and Gun در RE5 وجود ندارد
----------------------------------------------
کپکام امروز اعلام کرد که علیرغم صحبت هایی که مبنی بر وجود کنترل Run and Gun در نسخه ی نهایی بازی شنیده می شود این نوع کنترل در نسخه ی نهایی بازی وجود نخواهد داشت و بازیبازها قادر نیستند هم زمان دویده و شلیک کنند.
به گفته ی کپکام مکانیسم سنتی RE که در آن باید ایستاد و شلیک کرد برای 36 میلیون نفری که تاکنون بازی های این سری را خریداری کرده اند مأنوس تر از هر نوع سیستم مبارزه ی دیگری خواهد بود.
البته کپکام به این مسئله توجه نکرد که این سیستم برای بازیبازهایی که به تازگی وارد دنیای RE می شوند قطعاٌ نیازمند تطابق ذهنی خواهد بود!!
-------------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sasanjfr; 03-02-2009 at 10:47.
دموی بازی در Xbox Live به میزان 1.8 میلیون دانلود شده ! از تاریخ January 26 تا الان که در اروپا و امریکا منتشر شده
مایکروسافت گفته 1.3 میلیون دانلود فقط در سه روز اول انجام شده !!
این دمو رکورد دانلود بازی StarWars the force unleashed رو که در عرض 8 روز بیش از 1 میلیون دانلود شده بود شکست
بله.من تبریک میگم.واقعا من خیلی هیجان زده شدم.ولی وقتی فکرشو میکنم که برا پی سی فعلا نمیاد گریم میگیره.باورش هم سخت نیست که اویل رو اینقدر دانلود کرده باشن.نشون میده که بازیه خارق العاده ایه.
در ضمن من هیچ مشکلی با گیم پلی نسخه 4 نداشتم.شما میگید خیلی اعصاب خرد کنه.ولی به نظر من خیلی راحت و روون هستش.ولی از هر کس دیگه ای شنیدم فقط از گیم پلی بد گفته.نمیدونم چرا برا دیگران سخته؟
من چی گفتم!!!!!
نگفتم رزیدنت تغییر گیم پلی نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا دیدید که Run And Gun هم نیست!!!!
من نمیدونم یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی آدم توی واقعیت نمی تونه هم راه بره و هم تیر اندازی کنه؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخره ی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)