تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 291 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عکسهای دیدار بایرن در مقابل هانوفر

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتفاقا دارم از همون جا میام...
    اره . منم يادم رفت عضويتت رو اونجا تبريك بگم.
    کلینزمن هم که دیگه...
    شیطونه میگه آواتورم رو عوض کنما...
    ميتوني اواتارتو ون بومل بذاري
    بایرن اگه 10 تا فرگوسن 20 تا ونگر و .... بیاره بازم تا وقتیکه یه هافبک وسط درست و حسابی مثه بالاک نگیره وضع خوب نمیشه که نمیشه!!!!
    كاملا تاييد ميشه. همين فندرفارت رو چقدر مفت از دست داديم. ميتونستيم با قيمت كم بخريمش ولي اينقدر دست دست كرديم تا اين رئال گور به گوري گرفتش
    حالا يه چيز جالب بهتون بگم. امسال هر موقع كه ون بومل تو تركيب بوده يا تيم مساوي كرده يا باختههر موقع هم كه تو ذخيره ها بوده تيم برده اتفاقا خيلي هم خوب بازي كرده.
    نميدونم اين كلينزي تا كي ميخواد به اين خيره بازياش ادامه بده.بازيكن به اون خوبي مثل بوروفسكي رو ميذاره رو نيمكت و بعد يه بازيكن بي خاصيت و معتادي مثل فن بومل رو ميذاره تو تركيب كه اون وسط فقط كارش توپ خراب كردنو راه رفتن رو اعصاب تماشاچيهايه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ادامه عكسهاي بازي :

Last edited by franch; 28-09-2008 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلوزه: بحران موجود، حاصل قوه تخيل خبرنگاران بوده!

در طى هفته هاى اخير ميروسلاوكلوزه يكى از بهترين هاى بايرن بوده است. پس از انتقادات فراوان از ميرو اين مهاجم ملى پوش يك بار ديگر به روزهاى اوج خود بازگشته است. در ديدار چهارشنبه شب بايرن مقابل نورنبرگ، كلوزه گل بسيار زيبايى را به ثمر رساند گلى كه كلوزه وارد دروازه نورنبرگ كرد نشان از آمادگى بالاى اين مهاجم ملى پوش است. بايرنى ها اميدوارند با بازگشت ميرو به روزهاى اوج باز هم شاهد حضور وى در جدول گلزنان رقابت هاى بوندس ليگا باشند. آمادگى بازيكنانى همچون كلوزه و يا تونى مى تواند مانند فصل قبل قهرمانى بايرن را در رقابت هاى بوندس ليگا تضمين كند. مهاجم گلزن بايرن اميدوار است اين فصل علاوه بر رقابت هاى بوندس ليگا در ليگ قهرمانان اروپا نيز حضورى قدرتمند و تأثيرگذار براى تيمش داشته باشد. شما را به خواندن مصاحبه كلوزه با وب سايت بيلد
    دعوت مى كنيم:

• پس از باخت ۵ بر ۲ مقابل برمن، انتقادات از بايرن به اوج خود رسيد پس از پيروزى ۲ بر صفر چهارشنبه شب مقابل نورنبرگ همبازى شما تيم بروفسكى ادعا كرد كه بايرن جواب خوبى به منتقدان داده است. نظر شما در اين باره چيست؟

- ما چهارشنبه ثابت كرديم كه يك تيم در طول فصل فراز و نشيب هاى زيادى دارد. هيچ تيمى نمى تواند در طول يك فصل با وجود تمام فشارها و مشكلات، هميشه بهترين بازى خود را به معرض نمايش بگذارد. در برخى از بازى ها اتفاقات به گونه اى رقم مى خورد كه همه چيز به هم مى خورد. بازى مقابل برمن يكى از اين بازى ها بود. ما فصل گذشته با اقتدار قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا را جشن گرفتيم اما فصل گذشته هم ما فراز و نشيب هاى زيادى داشتيم به هر حال بازى مقابل برمن مى تواند ضعيف ترين بازى ما در اين فصل لقب گيرد. ما ديگر نبايد اجازه دهيم چنين نتايجى تكرار شود اما باز هم مى گويم بايرن پرافتخارترين، بهترين و پرمهره ترين تيم حاضر در رقابت هاى بوندس ليگا است اما شكست ناپذير نيست يعنى هيچ تيمى در دنياى فوتبال نمى تواند ادعاى شكست ناپذيرى داشته باشد.

• بعد از بازى بسيارى از عملكرد فيليپ لام انتقاد كردند. لام در ديدار مقابل نورنبرگ همان لام هميشگى نبود.

- هميشه حركات تند و سريع و استارت هاى انفجارى لام باعث مى شود كه بازى او در زمين به چشم بيايد. در بازى مقابل نورنبرگ با توجه به گل زودهنگامى كه به ثمر رسانديم لام كمتر اجازه نفوذ داشت. او مجبور بود بيشتر در كارهاى دفاعى تيم شركت كند. به هرحال در رقابت هاى جام حذفى بايد با احتياط بيشترى مقابل رقبا بازى كرد.

• شما يكى از بازيكنان بايرن بوديد كه در اوايل فصل زير تيغ انتقادات قرار گرفتيد. در طى چند بازى اخير توانسته ايد تا حد زيادى جواب منتقدان را بدهيد. در ديدار مقابل نورنبرگ هم شاهد يك گل بسيار زيبا و ديدنى از شما بوديم. گل هايى كه به ثمر رسانده ايد باعث شد تا از بحران اول فصل خارج شويد؟

- بحرانى وجود نداشته كه من بخواهم از آن فرار كنم. بحرانى كه از آن صحبت مى كنيد حاصل قوه تخيل خبرنگاران بوده است. من از آغاز فصل تاكنون با كمال آرامش به كار خودم ادامه داده ام. من گل نمى زنم، كه از بحران خارج شوم گلزنى وظيفه يك مهاجم است و من فقط به وظايفم در تيم عمل مى كنم.

• تقريباً در تمام بازى هاى اين فصل بايرن، بين دقايق ۶۵ تا ۸۰ تعويض شده ايد و جاى خود را به پودولسكى داده ايد از سنتى شدن اين تعويض نمى ترسيد؟

- خير. كلينزمن همگام با فوتبال روز دنيا پيش مى رود. در فوتبال مدرن ديگر تعويض هاى سنتى و از پيش تعيين شده جايى ندارد. شرايط در بازى هاى اخير بايرن به گونه اى بوده كه در خط حمله نياز به حضور يك نيروى تازه نفس احساس مى شد.

• اما در بازى چهارشنبه شب شما داشتيد خوب بازى مى كرديد چرا باز هم تعويض شديد؟

- ما از حريف پيش افتاده بوديم و ديگر نيازى نبود با تمام توانمان حمله كنيم.

منبع: كلوپ هواداران بايرن مونيخ

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بايرن شكست ناپذير نيست

كلوزه: بحران موجود، حاصل قوه تخيل خبرنگاران بوده!

در طى هفته هاى اخير ميروسلاوكلوزه يكى از بهترين هاى بايرن بوده است. پس از انتقادات فراوان از ميرو اين مهاجم ملى پوش يك بار ديگر به روزهاى اوج خود بازگشته است. در ديدار چهارشنبه شب بايرن مقابل نورنبرگ، كلوزه گل بسيار زيبايى را به ثمر رساند گلى كه كلوزه وارد دروازه نورنبرگ كرد نشان از آمادگى بالاى اين مهاجم ملى پوش است. بايرنى ها اميدوارند با بازگشت ميرو به روزهاى اوج باز هم شاهد حضور وى در جدول گلزنان رقابت هاى بوندس ليگا باشند. آمادگى بازيكنانى همچون كلوزه و يا تونى مى تواند مانند فصل قبل قهرمانى بايرن را در رقابت هاى بوندس ليگا تضمين كند. مهاجم گلزن بايرن اميدوار است اين فصل علاوه بر رقابت هاى بوندس ليگا در ليگ قهرمانان اروپا نيز حضورى قدرتمند و تأثيرگذار براى تيمش داشته باشد. شما را به خواندن مصاحبه كلوزه با وب سايت بيلد
    دعوت مى كنيم:

• پس از باخت ۵ بر ۲ مقابل برمن، انتقادات از بايرن به اوج خود رسيد پس از پيروزى ۲ بر صفر چهارشنبه شب مقابل نورنبرگ همبازى شما تيم بروفسكى ادعا كرد كه بايرن جواب خوبى به منتقدان داده است. نظر شما در اين باره چيست؟
    - ما چهارشنبه ثابت كرديم كه يك تيم در طول فصل فراز و نشيب هاى زيادى دارد. هيچ تيمى نمى تواند در طول يك فصل با وجود تمام فشارها و مشكلات، هميشه بهترين بازى خود را به معرض نمايش بگذارد. در برخى از بازى ها اتفاقات به گونه اى رقم مى خورد كه همه چيز به هم مى خورد. بازى مقابل برمن يكى از اين بازى ها بود. ما فصل گذشته با اقتدار قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا را جشن گرفتيم اما فصل گذشته هم ما فراز و نشيب هاى زيادى داشتيم به هر حال بازى مقابل برمن مى تواند ضعيف ترين بازى ما در اين فصل لقب گيرد. ما ديگر نبايد اجازه دهيم چنين نتايجى تكرار شود اما باز هم مى گويم بايرن پرافتخارترين، بهترين و پرمهره ترين تيم حاضر در رقابت هاى بوندس ليگا است اما شكست ناپذير نيست يعنى هيچ تيمى در دنياى فوتبال نمى تواند ادعاى شكست ناپذيرى داشته باشد.

• بعد از بازى بسيارى از عملكرد فيليپ لام انتقاد كردند. لام در ديدار مقابل نورنبرگ همان لام هميشگى نبود.
    - هميشه حركات تند و سريع و استارت هاى انفجارى لام باعث مى شود كه بازى او در زمين به چشم بيايد. در بازى مقابل نورنبرگ با توجه به گل زودهنگامى كه به ثمر رسانديم لام كمتر اجازه نفوذ داشت. او مجبور بود بيشتر در كارهاى دفاعى تيم شركت كند. به هرحال در رقابت هاى جام حذفى بايد با احتياط بيشترى مقابل رقبا بازى كرد.

• شما يكى از بازيكنان بايرن بوديد كه در اوايل فصل زير تيغ انتقادات قرار گرفتيد. در طى چند بازى اخير توانسته ايد تا حد زيادى جواب منتقدان را بدهيد. در ديدار مقابل نورنبرگ هم شاهد يك گل بسيار زيبا و ديدنى از شما بوديم. گل هايى كه به ثمر رسانده ايد باعث شد تا از بحران اول فصل خارج شويد؟
    - بحرانى وجود نداشته كه من بخواهم از آن فرار كنم. بحرانى كه از آن صحبت مى كنيد حاصل قوه تخيل خبرنگاران بوده است. من از آغاز فصل تاكنون با كمال آرامش به كار خودم ادامه داده ام. من گل نمى زنم، كه از بحران خارج شوم گلزنى وظيفه يك مهاجم است و من فقط به وظايفم در تيم عمل مى كنم.

• تقريباً در تمام بازى هاى اين فصل بايرن، بين دقايق ۶۵ تا ۸۰ تعويض شده ايد و جاى خود را به پودولسكى داده ايد از سنتى شدن اين تعويض نمى ترسيد؟
    - خير. كلينزمن همگام با فوتبال روز دنيا پيش مى رود. در فوتبال مدرن ديگر تعويض هاى سنتى و از پيش تعيين شده جايى ندارد. شرايط در بازى هاى اخير بايرن به گونه اى بوده كه در خط حمله نياز به حضور يك نيروى تازه نفس احساس مى شد.

• اما در بازى چهارشنبه شب شما داشتيد خوب بازى مى كرديد چرا باز هم تعويض شديد؟
    - ما از حريف پيش افتاده بوديم و ديگر نيازى نبود با تمام توانمان حمله كنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمد جان يكم بيشتر به خبرها توجه كن.خبر كلوزه رو كه يه بار بهش اشاره شده . باز درست تو پست بعدي شما همون خبرو تكرار ميكنيد؟!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشکال نداره
    عوضش از منابع متعدد میخونیم.

من که گفتم،فن بومل فقط به درد ساکر 2008 میخوره و بس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •