یه سوال دیگه داشتم قیمت دست دوم pes 2008 چنده؟؟؟
ایا این بازی هم مثل fifa 08 انقدر سخته؟
اخه من تو فوتبال همیشه دو روزه عادت میکردم ولی تو 08 اصلا نمیشه دریپ کرد
یه سوال دیگه داشتم قیمت دست دوم pes 2008 چنده؟؟؟
ایا این بازی هم مثل fifa 08 انقدر سخته؟
اخه من تو فوتبال همیشه دو روزه عادت میکردم ولی تو 08 اصلا نمیشه دریپ کرد
در Pes 2008 میشه از جهت های دسته استفاده کرد.
من خودم فن Pes هستم, تا حالا فیفا 08 بازی نکردم. ولی میشه دریبل زد.
اگه از من میشنوی فعلا برای خریردن بازی فوتبال دست گیر بده.
چون Pes 2008 نسخه Ps3 مشکل شدید افت فریم ریت داره. البته تو گیم پلی مشکلی نداره
فقط موقع ضربات پنالتی و دموها حسابی میره رو اعصابت. نسخه 360 هم این مشکل رو داره ولی
خیلی کمتر.
اگه تا یکی دو ماه دیگه صبر کنی Pes 2009 میاد.
PS3 مشکل حرارتی نداره.اقا من میخوام ps3بخرم میخواستم ببینم این دستگاه مثل 360 که مشکل حادی نداره چون من 360داشتم سوخت دیگه هم درست نشد . خیلی از خریدش پشیمون شدم حالا میخواستم ببینم این مثل اون نشه .
البته هر وسیله برقی پتانسیل اینکه مشکل براش پیش بیاد داره حالا یکی با درصد کمتر یکی دیگه با درصد بیشتر.
دوستان من چند تا سوال دیگه داشتم . خب من تازه PS3 گرفتم و زیاد اطلاعاتی ندارم .
1)این گزینه Format که توی من هست رو اگه بزنیم چی میشه ؟ آیا خود سیستم عاملی که رو دستگاه هست رو هم فورمت می کنه و یا Firmware آپدیت شده رو پاک می کنه ؟
2)31 گیگ از 40 گیگ PS3 من پره . می خوام بدونم واقعا سیستم عامل این همه جا می گیره ؟ چون هیچ بازی ای رو PS3 نصب نیست .
3)دوستان می گن که بازی ها همگی ریجن فری هستند ، پس چرا مثلا می گن که GTA v رو دستگاههای NTSC-J اجرا نمی شه ؟ آیا راسته که GTA پاله و باید برای اجرای اون حتما کابل HDMI داشت ؟ آخه تلویزیون ما HD نیست و معمولیه .
نه.OS پاك نميشه.Frimware هم پاك نميشه
بله
همه فري هستن ولي در تصوير tv مورد نظر بايد multi باشد
يعني gta pal روي tv كه pal باشه مياد ntsc هم همينطور
اگه tv HD باشه كه چه بهتر
دوست عزیز ممنون از پاسخت . فقط من می خوام بدونم یعنی مثلا GTA که پال هستش روی دستگاه NTSC-J کار می کنه ؟
من نمی دونم تلویزیونمون Pal هستش یا NTSC . چون توی منوی اون هم چیزی نیست . از کجا باید فهمید ؟
Last edited by amirpers; 04-09-2008 at 23:15.
من با دستگاه Ntsc و Gta Iv Pal دارم بازی میکنم تلویزیونمون هم داغونه!نگران نباش!
یه بازی تو سبک call4 و یکی هم needforspeed به جز prostreet برای PS3 میگین!
ببخشید دیگه خبری از کپی خور شدن Ps3 نیست؟ یه خبر بود که یه جا تونستن از روی هارد بازی رو اجرا کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)