تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 208 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

یکی از دوستامون تو تاپیک مشاوره خرید گوشی یه مقایسه بسیار عالی بین کیبردهای Pro , x1, pro2 و چند گوشی دیگه گذاشتن گه بنظر من خیلی جالبه . حیفم اومد از دستتون بره . حتما ببینین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

aaaaaaaaa vvddsd
    Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:28.

داره خودمونی میشه FrankenStein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون ، میشه تجربه خودتون از برتری pro در برابر x1 رو بگین ؟ البته خودم هم به این نکته زیاد فکر کردم که htc چون فقط ppc میزنه ( تا اونجا که من خبر دارم ) قطعا تجربه خیلی بشتری نسبت به سایر برندها مثل سونی و سامسونگ و نوکیا و .... داره.

فاکتورهای من از موبایل:
    1- کیبرد
    2- سرعت بالا ( تو گشتن بین منوها و اجرای برنامه ها )
    3- باطری خوب
    4- مشکلاتی مثل dead شدن یا هنگ کردن نداشته باشه .
    5- زود از قیافه نیافته ( کیبرد لق نشه و .... )

شما از بحث رزولیشن x1 که میگن یه نمه غیر استاندارده خبر دارین؟

یا حق . . .

من الان بخوام اینجا برات توضیح بدم فکر کنم باید یه طومار بنویسم ، اگر جزء تبلیغات حساب نکنیم،با اجازت یه لینک بهت میدم بری تو بخش خودش آمار کل اینها هست ، مشگلی هم داشتی چه اونجا و چه اینجا بپرسی جواب میدم حتما.

هند هلد یوزر ، به اینگلیسی سرچ کن ، سایتش رو میبینی
    Last edited by FrankenStein; 02-03-2009 at 10:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون ، میشه تجربه خودتون از برتری pro در برابر x1 رو بگین ؟ البته خودم هم به این نکته زیاد فکر کردم که HTC چون فقط PPC میزنه ( تا اونجا که من خبر دارم ) قطعا تجربه خیلی بشتری نسبت به سایر برندها مثل سونی و سامسونگ و نوکیا و .... داره.

فاکتورهای من از موبایل:
    1- کیبرد
    2- سرعت بالا ( تو گشتن بین منوها و اجرای برنامه ها )
    3- باطری خوب
    4- مشکلاتی مثل Dead شدن یا هنگ کردن نداشته باشه .
    5- زود از قیافه نیافته ( کیبرد لق نشه و .... )

شما از بحث رزولیشن x1 که میگن یه نمه غیر استاندارده خبر دارین؟

یا حق . . .
    من 1 ماهی هست که پرو خریدم...قبلش هم کلی درباره ی این دو تا گوشی تحقیق کردم و با توجه به نیازم انتخاب کردم..

اختلافاشون اینه...پرو شتابسنج داره x1 نداره...رزولیشن x1 بالاتر از پرو...ال سی دیه x1 از پرو 0.2 بیشتره(پرو:2.8 و x1 :3)...پرو از تاچ فلو استفاده میکنه و x1 از پنلهاش که با توجه به نیازت باید ببینی از کدوم خوشت میاد و کدوم به کارت میاد...کیبورد پرو یکی از کاملترین کیبوردهاست..و البته از x1 هم کاملتره...پرو جک 3.5 نداره که x1 داره..(البته این با یه تبدیل برای پرو قابل حله)...پرو خروجیه tv داره که x1 نداره..
    تو ایران گوشی های htc افت قیمت کمی دارن و در مقابل یه برندی مثل سونی اریکسون افت قیمت شدیدی داره..که x1 هم از این قانون نانوشته به شدت حمایت کرده تا الان..
    قیافه هم که بستگی به سلیقه ی خودت داره...
    من با x1 کار نکردم ولی از گوشیه خودم خیلی راضیم...

رزولیشن x1 هم غیر استاندارد نیست..

اگه سوالی درباره ی پرو داری تا اونجایی که بلدم حتما کمک میکنم

5. این کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من 1 ماهی هست که پرو خریدم...قبلش هم کلی درباره ی این دو تا گوشی تحقیق کردم و با توجه به نیازم انتخاب کردم..

اختلافاشون اینه...پرو شتابسنج داره x1 نداره...رزولیشن x1 بالاتر از پرو...ال سی دیه x1 از پرو 0.2 بیشتره(پرو:2.8 و x1 :3)...پرو از تاچ فلو استفاده میکنه و x1 از پنلهاش که با توجه به نیازت باید ببینی از کدوم خوشت میاد و کدوم به کارت میاد...کیبورد پرو یکی از کاملترین کیبوردهاست..و البته از x1 هم کاملتره...پرو جک 3.5 نداره که x1 داره..(البته این با یه تبدیل برای پرو قابل حله)...پرو خروجیه tv داره که x1 نداره..
    تو ایران گوشی های htc افت قیمت کمی دارن و در مقابل یه برندی مثل سونی اریکسون افت قیمت شدیدی داره..که x1 هم از این قانون نانوشته به شدت حمایت کرده تا الان..

جسارتا یه چیز اضافه کنم ، اونم اینکه صفحه نمایش x1 به دلیل 800در 480 بودن استاندارد صفحه ی پاکت پسی برای اجرای یه سری برنامه ها نیست، مثل اومینیا که این مشگل رو داره ، مثل اینکه که مثلا برنامه ی QVGA رو بایان رو VGA اجرا کنید.

7. این کاربر از FrankenStein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

aaaa aaaa aaaaa
    Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جسارتا یه چیز اضافه کنم ، اونم اینکه صفحه نمایش x1 به دلیل 800در 480 بودن استاندارد صفحه ی پاکت پسی برای اجرای یه سری برنامه ها نیست، مثل اومینیا که این مشگل رو داره ، مثل اینکه که مثلا برنامه ی qvga رو بایان رو vga اجرا کنید.
    من استدلال شخصیم و میگم و این نظرم هم علمی و یا از تجربه نیست..من چیزی و که میبینم میگم..
    به نظر من هر رزولیشنی که برنامه و یا بازی و یا هر چیز دیگه ای براش کم باشه تا یه مدت میگن غیر استاندارد!!!
    به نظر شما اگه تا 6 ماه دیگه که یه 10-15 تا گوشیه دیگه با این رزولیشن بیاد بیرون باز هم این رزولیشن غیر استاندارد؟؟
    با توجه به اینکه شرکتها و کمپانی ها بی کار ننشستن و اونها هم به روز برنامه هاشون و ارائه میدن..
    البته همین الانشم کلی برنامه هست که با این رزولیشن تطابق داره...

10. 2 کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

aaaaaa aaaaaaa aaaa
    Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:30.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

جسارتا یه چیز اضافه کنم ، اونم اینکه صفحه نمایش x1 به دلیل 800در 480 بودن استاندارد صفحه ی پاکت پسی برای اجرای یه سری برنامه ها نیست، مثل اومینیا که این مشگل رو داره ، مثل اینکه که مثلا برنامه ی QVGA رو بایان رو VGA اجرا کنید.
    ممنون ، حالا یه سوال ؟؟ این برنامه هایی که میگین به دلیل رزولیشن مشکل دارن ، اصلا اجرا نمیشن یا بخشی از اونها از LCD خارج میشه ؟ من زیاد مموبایل باز نیستم و فقط برنامه های Business ای و یه برنامه های عادی مثل دیکشتری ، ماشین حساب مهندسی و چن تا د یگه رو نیاز دارم . و به هیچ وجهه ( متاسفانه ) وقت بازی رو هم ندارم ! که بخوام نگران باشم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون ، حالا یه سوال ؟؟ این برنامه هایی که میگین به دلیل رزولیشن مشکل دارن ، اصلا اجرا نمیشن یا بخشی از اونها از lcd خارج میشه ؟ من زیاد مموبایل باز نیستم و فقط برنامه های business ای و یه برنامه های عادی مثل دیکشتری ، ماشین حساب مهندسی و چن تا د یگه رو نیاز دارم . و به هیچ وجهه ( متاسفانه ) وقت بازی رو هم ندارم ! که بخوام نگران باشم .
    اجرا میشه و از صفحه خارج میشه ، مشگل زیادی ندارید ، حتما ورژن دیگه برنامه هم برای این سری گوشیهایی که طرفدار زیاد داره نوشته میشه

موفق باشی عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •