یکی از دوستامون تو تاپیک مشاوره خرید گوشی یه مقایسه بسیار عالی بین کیبردهای Pro , x1, pro2 و چند گوشی دیگه گذاشتن گه بنظر من خیلی جالبه . حیفم اومد از دستتون بره . حتما ببینین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستامون تو تاپیک مشاوره خرید گوشی یه مقایسه بسیار عالی بین کیبردهای Pro , x1, pro2 و چند گوشی دیگه گذاشتن گه بنظر من خیلی جالبه . حیفم اومد از دستتون بره . حتما ببینین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aaaaaaaaa vvddsd
Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:28.
من الان بخوام اینجا برات توضیح بدم فکر کنم باید یه طومار بنویسم ، اگر جزء تبلیغات حساب نکنیم،با اجازت یه لینک بهت میدم بری تو بخش خودش آمار کل اینها هست ، مشگلی هم داشتی چه اونجا و چه اینجا بپرسی جواب میدم حتما.
هند هلد یوزر ، به اینگلیسی سرچ کن ، سایتش رو میبینی
Last edited by FrankenStein; 02-03-2009 at 10:41.
من 1 ماهی هست که پرو خریدم...قبلش هم کلی درباره ی این دو تا گوشی تحقیق کردم و با توجه به نیازم انتخاب کردم..
اختلافاشون اینه...پرو شتابسنج داره x1 نداره...رزولیشن x1 بالاتر از پرو...ال سی دیه x1 از پرو 0.2 بیشتره(پرو:2.8 و x1 :3)...پرو از تاچ فلو استفاده میکنه و x1 از پنلهاش که با توجه به نیازت باید ببینی از کدوم خوشت میاد و کدوم به کارت میاد...کیبورد پرو یکی از کاملترین کیبوردهاست..و البته از x1 هم کاملتره...پرو جک 3.5 نداره که x1 داره..(البته این با یه تبدیل برای پرو قابل حله)...پرو خروجیه tv داره که x1 نداره..
تو ایران گوشی های htc افت قیمت کمی دارن و در مقابل یه برندی مثل سونی اریکسون افت قیمت شدیدی داره..که x1 هم از این قانون نانوشته به شدت حمایت کرده تا الان..
قیافه هم که بستگی به سلیقه ی خودت داره...
من با x1 کار نکردم ولی از گوشیه خودم خیلی راضیم...
رزولیشن x1 هم غیر استاندارد نیست..
اگه سوالی درباره ی پرو داری تا اونجایی که بلدم حتما کمک میکنم![]()
جسارتا یه چیز اضافه کنم ، اونم اینکه صفحه نمایش x1 به دلیل 800در 480 بودن استاندارد صفحه ی پاکت پسی برای اجرای یه سری برنامه ها نیست، مثل اومینیا که این مشگل رو داره ، مثل اینکه که مثلا برنامه ی QVGA رو بایان رو VGA اجرا کنید.
aaaa aaaa aaaaa
Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:30.
من استدلال شخصیم و میگم و این نظرم هم علمی و یا از تجربه نیست..من چیزی و که میبینم میگم..
به نظر من هر رزولیشنی که برنامه و یا بازی و یا هر چیز دیگه ای براش کم باشه تا یه مدت میگن غیر استاندارد!!!
به نظر شما اگه تا 6 ماه دیگه که یه 10-15 تا گوشیه دیگه با این رزولیشن بیاد بیرون باز هم این رزولیشن غیر استاندارد؟؟
با توجه به اینکه شرکتها و کمپانی ها بی کار ننشستن و اونها هم به روز برنامه هاشون و ارائه میدن..
البته همین الانشم کلی برنامه هست که با این رزولیشن تطابق داره...
aaaaaa aaaaaaa aaaa
Last edited by ehsantsu; 12-07-2011 at 10:30.
ممنون ، حالا یه سوال ؟؟ این برنامه هایی که میگین به دلیل رزولیشن مشکل دارن ، اصلا اجرا نمیشن یا بخشی از اونها از LCD خارج میشه ؟ من زیاد مموبایل باز نیستم و فقط برنامه های Business ای و یه برنامه های عادی مثل دیکشتری ، ماشین حساب مهندسی و چن تا د یگه رو نیاز دارم . و به هیچ وجهه ( متاسفانه ) وقت بازی رو هم ندارم ! که بخوام نگران باشم .![]()
اجرا میشه و از صفحه خارج میشه ، مشگل زیادی ندارید ، حتما ورژن دیگه برنامه هم برای این سری گوشیهایی که طرفدار زیاد داره نوشته میشه
موفق باشی عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)