ببخشین یادم نبود از گوشی من به ک510 بلوتوث میره ولی لز گوشی ک510 به من که می خام بلوتوث بگیرم پس کد می خاد
ببخشین یادم نبود از گوشی من به ک510 بلوتوث میره ولی لز گوشی ک510 به من که می خام بلوتوث بگیرم پس کد می خاد
گوشی های نوکیا در هنگام تبادل اطلاعات با بعضی از گوشی ها پس کد می خواد.به دلیل امنیت بیشتر.
مشکلی نیست...
راستش رو بخوای دلیلش رو نمی دونم.
عزیزم دلیلش همون امنیت بیشتره گوشیای سونی وقتی فراره هک بشن مثلا با همون نرم افزاره برای امنیت کد میخوان ...
بعضی اوقات اینطوری میشه مسئله مهمی نیست اگه با این گوشیای چینی هم تبادل کرده باشین همشون کد میخوان ...
بچه ها من 2 تا سوال داشتم
یکی این که این Push to talk چجوریه؟ یعنی کاراییش دقیقا چیه
یکی دیگه هم اینکه از map چجوری میشه استفاده کرد
چجوري ميشه يك عكسرو وقتي وال پيپر ميكنيم تمام صفحه نشون بده؟
باید حتما از عکست تم بسازی.اگه عکسی مد نظرتون هست می تونید در تایپیکی که در امضای من قرار داره عکست رو قرار بدی تا براتون ازش تم بسازند.
دوستان میشه یه مقایسه بین N73me و 5700 بکنید ؟
لطفا با دلیل و بدون تعصب مقایسه کنید!!!!!!!
((((((((((( خیلی برام مهمه ))))))))))))
من اطلاعات زيادي ندارم فقط اون چيزي كه ميدونم اينه كه n73 me دوربينش 3/2 است اما 5700 دوربينش 2 مگاپيكسل است -سيستم عامل هر دو يكي است اما مزيتي كه 5700 نسبت به n73 me داره اينه كه صداي هندزفريش نسبت به n73me بالاتره درضمن يك عيب ديگر n73me تيزي صداش است ولي من بهت پيشنهد ميكنم اگه دوربين برات مهمه n73 me بگير والا 5700 بگير
اين نرم افزار رو ميدونستم اما موقع تبديل خيلي شطرنجي ميشه .شنيدم با نرم افزار ulead video ميشه با كيفيت خيلي بهتر اما طرز كار با هاشو ياد ندارم ميشه يه راهنمايي در مورد تبديل با ulead video بكنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)