فکر نکنم . یه کارت گرافیک خوب بخری میتونی اجرا کنی .با سيستم Cpu 2800
گرافيك 256 Gforce 5500
رم 1Gig ddr1
ميشه خوب بازي كرد؟
فکر نکنم . یه کارت گرافیک خوب بخری میتونی اجرا کنی .با سيستم Cpu 2800
گرافيك 256 Gforce 5500
رم 1Gig ddr1
ميشه خوب بازي كرد؟
سلام
اقا من تو اين drag زدن اعصابم بهم ريخت اساسي
حدود 15 درصد بازي رو رفتم تو همه بخشها هم first ميشم هم record broken ميزنم هم dominate ميكنم الا اين drag
به شكلي كه اين اواخر همش 4 اوم ميشم
اوايل اول ميشدم اما الان ....
براي dominate كردن اين مرحله كه توشم فقط 197 امتياز ناقابل ميخوام در حالي كه همه رو اول شدم با ركورد زدن ولي اين drag بيشتر از 4 اوم نميشم اگه سوه هم بشم dominate ميشه مرحله
من تو NFS هاي قبلي با drag مشكل نداشتم ولي اينجا .....
مشكل من با drag اينه كه اولا اون اولش كه burnout بايد بزنم همش incredible ميگيرم اما مشكلم بعدشه كه بايد دنده اول رو بزني چه جوريه ؟
يعني بايد گاز رو تو اون محدوده سبز رنگ نگه داري بهد كه شروع شد R1 رو بزني كه دنده از N تبديل بشه به 1 ؟
من اين كار رو هم اگه به سختي انجام بدم با موفقيت بعدش كه بايد دنده بزنم جوريه كه تا نزديك اون محدوده ميشه هيو ميپره و از محدوده shift زدن ميره بالاتر و كار رو خراب ميكنه
ماشينم مشكل داره ؟
ماشين drag من همون cheverolet coblet كه اولين بار داده و همونو كلي upgrade كردم ولي واقعا اذيت ميكنه
دوست من شما باید اول از همه ماشینتو خوب Upgrade کنی .سلام
اقا من تو اين drag زدن اعصابم بهم ريخت اساسي
حدود 15 درصد بازي رو رفتم تو همه بخشها هم first ميشم هم record broken ميزنم هم dominate ميكنم الا اين drag
به شكلي كه اين اواخر همش 4 اوم ميشم
اوايل اول ميشدم اما الان ....
براي dominate كردن اين مرحله كه توشم فقط 197 امتياز ناقابل ميخوام در حالي كه همه رو اول شدم با ركورد زدن ولي اين drag بيشتر از 4 اوم نميشم اگه سوه هم بشم dominate ميشه مرحله
من تو NFS هاي قبلي با drag مشكل نداشتم ولي اينجا .....
مشكل من با drag اينه كه اولا اون اولش كه burnout بايد بزنم همش incredible ميگيرم اما مشكلم بعدشه كه بايد دنده اول رو بزني چه جوريه ؟
يعني بايد گاز رو تو اون محدوده سبز رنگ نگه داري بهد كه شروع شد R1 رو بزني كه دنده از N تبديل بشه به 1 ؟
من اين كار رو هم اگه به سختي انجام بدم با موفقيت بعدش كه بايد دنده بزنم جوريه كه تا نزديك اون محدوده ميشه هيو ميپره و از محدوده shift زدن ميره بالاتر و كار رو خراب ميكنه
ماشينم مشكل داره ؟
ماشين drag من همون cheverolet coblet كه اولين بار داده و همونو كلي upgrade كردم ولي واقعا اذيت ميكنه
یعنی Power کمتر از درجه ی 3 نباشه . وگرنه نمیتونی Ryo رو شکست بدی .
در اول بازی که Incredible خوبه .
ولی در موقع شروع اینطوری عمل کن :
اگه دختره میاد و شماره معکوس میده ، حواست باشه کی میخواد دستش رو بیاره پایین .
بعد که دیدی دستش تا نیمه رفت پایین شما نیمه گاز بده که کیلومتر شمار بیاد روی محدوده ی سبز رنگ .
اون وقت سریع دنده عوض کن . سعی کن همشونو هم Perfect Shift بزنی تا اول بشی .
در ضمن ماشینت هم اصلا واسه Drag خوب نیست .
من Sivia گرفتم بدک نیست ولی واسه این مسابقات جدید اصلا به درد نمیخوره . یعنی به طور کامل از Drag قطع امید کردم !!!!
ولی به نظر من Nissan SkyLine واسه Drag عالیه .
یا اگه پول داری Corvet یا Lamborghini .
Last edited by Oracle_Eldorado; 09-12-2007 at 22:01.
گرافیک: GeForce 7300 LE 256 ddr2
cpu 3.2
ram 1g
با این سیستم میشه خوب بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Oracle_Eldorado خيلي ممنونم كه جواب دادي
پس پيش به سوي كارت گرافيكي 512![]()
آره دوست من . یکی از دوستان من سیستمش دقیقا مثل مال شما هست و تونسته بازی رو اجرا کنه .گرافیک: GeForce 7300 LE 256 ddr2
cpu 3.2
ram 1g
با این سیستم میشه خوب بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Minimum system requirements for playing the first version of this game
i;mnot kidin
waitin for u guys
ممنون از توجه شما...............آره دوست من . یکی از دوستان من سیستمش دقیقا مثل مال شما هست و تونسته بازی رو اجرا کنه
What Do You Mean ?Minimum system requirements for playing the first version of this game
i;mnot kidin
waitin for u guys
Need For SPeed 1 ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)