تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 585 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست من

اگه برد شما دوتا PCI-EXPRESSداشته باشه آره شما هم مي تونيد از اين تكنولوژي استفاده كنيد.

Sliبستن هميشه به اين معني نيست كه كارايي سيستم شما رو بالا مي بره چه بسا اين كارو نكنه.

از نظر تئوري اين تكنولوژي بايد سرعتي معادل 2تا كارت گرافيك به شما بده اما در عمل اين طور نيست،مي تونه دو علت داشته باشه :1-عدم توانايي بازي ها از بهره گيري كامل از اين تكنولوژي2-نبود يه درايور كامل براي اين تكنولوژي از طرف شركت سازنده . البته دليل اول تاثير بيشتري دارد.(البته در بعضي مواقع واقعا كارايي بالايي ارائه مي دهد اگر دو شرط بالا به خوبي رعايت شود.)
    اگر شما بازي را در رزلوشن بالا بازي مي كنيد استفاده از اين تكنولوژي توصيه مي شود ، در ضمن مد نظر داشته باشيد با استفاده از اين تكنولوژي هزينه اضافي خريد مادربورد و منبع تغذيه مناسب نيز به خودتان تحميل مي كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوست من

اگه برد شما دوتا PCI-EXPRESSداشته باشه آره شما هم مي تونيد از اين تكنولوژي استفاده كنيد.

Sliبستن هميشه به اين معني نيست كه كارايي سيستم شما رو بالا مي بره چه بسا اين كارو نكنه.

از نظر تئوري اين تكنولوژي بايد سرعتي معادل 2تا كارت گرافيك به شما بده اما در عمل اين طور نيست،مي تونه دو علت داشته باشه :1-عدم توانايي بازي ها از بهره گيري كامل از اين تكنولوژي2-نبود يه درايور كامل براي اين تكنولوژي از طرف شركت سازنده . البته دليل اول تاثير بيشتري دارد.(البته در بعضي مواقع واقعا كارايي بالايي ارائه مي دهد اگر دو شرط بالا به خوبي رعايت شود.)
    اگر شما بازي را در رزلوشن بالا بازي مي كنيد استفاده از اين تكنولوژي توصيه مي شود ، در ضمن مد نظر داشته باشيد با استفاده از اين تكنولوژي هزينه اضافي خريد مادربورد و منبع تغذيه مناسب نيز به خودتان تحميل مي كنيد.
    خوب حالا اين امكان براي همه كارتها هست ؟
    يعني الان مال من 6200 هست با اين ميشه يكي ديگه را Dual كرد ؟
    يا فقط كارتهاي خاصي را ميشه دوتايي نصب كرد ؟

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این تکنولوپی در همه کارت ها وجود ندارد.

نه کارت گرافیک شما رو نمیشه Sliبست ، روی جعبه کارت گرافیک شما اگر آرمsliباشه یعنی کارت گرافیکتون ساپورت می کنه ،در ضمن روی برد کارت گرافیک نیز جای قرار گرفتن پل Sliمی باشد همانند شکل قبل (8800ultra)

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

درسته main board من فقط کارتهای agp رو ساپورت میکنه اگه میشه بهنرین کارت گرافیک رو که agp باشه بهم معرفی کنید تا مرز 150000 , 160000 منون میشم
    agp
    فک کنم بتونی 7600gs sparkle رو پیدا کنی
    ولی همون پول رو بده مادربرد
    اشتباه میکنی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب حالا اين امكان براي همه كارتها هست ؟
    يعني الان مال من 6200 هست با اين ميشه يكي ديگه را Dual كرد ؟
    يا فقط كارتهاي خاصي را ميشه دوتايي نصب كرد ؟
    برای SLI باید کارتهای گرافیکی GPU مثل هم داشته باشند و هر دو از SLI پشتیبانی کنند. مادربورد هم باید از SLI پشتیبانی کند. ( داشتن دو اسلات PCI-Express دلیلی بر پشتیبانی از SLI نیست. )

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

سلام

در خصوص Monitor TV چند تا سوال دارم 1-آيا در هنگام پخش برنامه از تلويزيون يا همون مانيتور امكان ذخيره بر روي هارد وجود دارد؟اگر از كارت TV بر روي مانيتور معمولي استفاده كنيم چي آيا اين امكان هست؟كارت تي وي بگيريم يا Monitor TV كدام كارايي بيشتري داره؟ ؟ آيا دستگاه vcd يا dvd بر روي Monitor TV به طور مستقل نصب ميشود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

پيش فرض

سلام
    دوستان من دریک Ispکارمی کنم مدل مانیتوری که استفاده می کنم ال جی 575cهستش.یک مدت احساس خستگی می کنم وچشمم نیززود خسته می شه .به فکرخرید مانیتور ال سی دی افتادم .مجودی پول من 300تومن هستش .لطف کنید من راراهنمایی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه دوسی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایل قشقایی

پيش فرض

سلام

دوستان من دریک Ispکارمی کنم مدل مانیتوری که استفاده می کنم ال جی 575cهستش.

یک مدت احساس خستگی می کنم وچشمم نیززود خسته می شه .به فکرخرید مانیتور ال سی دی

افتادم .موجودی پول من 300تومن هستش .لطف کنید من راراهنمایی کنید .

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    لطفا اگه ممكنه به سوال من پاسخ دهيد چون قصد خريد يه Monitor TV رو دارم ممنون ميشم.

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام
    ميخواستم ببينم آيا من الان يه گرافيك128 جيفورس دارم ميخواستم ببينم ميتونم يه گرافيك ديگه اي رو طوري بندازم رو سيستمم كه بتونم از اين يكي هم استفاده كنم و يا بايد حتما اين يكي رو در بيارم و بندازم بره؟؟؟
    مدل مادر بوردم MSI 645 combo هستش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •