من میخام 1 رم 1 گیگ ddr بگیرم چه مارکی بهتر و ارزانتره؟
من میخام 1 رم 1 گیگ ddr بگیرم چه مارکی بهتر و ارزانتره؟
سلام دوست عزیز!
این مدل رم کرسیرکه شما میگی رو حتی وارد کنندش هم الان نداره! در شهر شما از این رمها پیدا میشه یا نه؟ چون من خیلی دنبالش گشتم.
سلام دوست من
اتفاقان من دنبال رم به این مشخصات دست دوم می گشتم
من می خرم چند می فرشی
باقی پیام ها در پیام خصوصی
اونجا هم دیگر رو می ببینیم![]()
اگر میخوای منصفانه بفروشی که نه سیخ بسوزه نه کباب میتونی اولی رو تا200 هزار تومان بفروشی.
بهترین رم 1 گیگابایت سامسونگ چی هستش ؟
نظرتون در مورد Pc-2700 Ddr Sodimm چیه ؟
ممنون
دوستان در خصوص رمهاي GSkill از نوع DDR3 1333 اطلاعي دارند؟قيمتي كه به من دادند در خصوص 160 تا 170 هزار ميباشه.در خصوص رم آيا استفاده از 4GB رم DDR2 800 توصيه ميشه يا رم 2GB از نوع DDR3 1333 ؟
با تشكر.
![]()
با سلام و ادب و احترام حضور دوستان فرهیخته
من عضو جدید هستم و مهندسی نرم میخونم
میخواستم سیستمم رو تعویض کنم
من یه سیستم میخوام که:
ADSLرو خوب جواب بده
از لحاظ گرافیک زیاد اهل بازی نیستم ولی کار طراحی و وب میکنم تو کار کم نیاره
چه قطعاتی انتخاب کنم که جواب بگیرم.
و 2اینکه سیستم قدیممو حدودا"قیمتش چند میشه؟
pentium R 4 cpu1.70GHZcpu:INTEL
a80856motherboard:gigabyte
4r060JOHARD:maxtor
ممنون.
GSkill رمهای High-End خوبی تولید می کنه ولی شاید در رده متوسط خیلی موفق نباشه. سری HZ رو میشه جزو بهترین سریهای GSkill دونست ولی بقیه سریها بین بقیه محصولات بازار "معمولی" به حساب میان.
من با 4 گیگابایت DDR2-800 موافق ترم. کلا رمهای DDR3 اونقدر به افزایش کارایی کمک نمی کنند ولی افزایش میزان حافظه می تونه بیشتر کمک کنه.
یک پک چهار گیگابایتی Corsair DHX DDR3-1333 CL9 قیمتش حدود 290 هزار تومان هست که مناسب به نظر می رسه.
ممنون دوست عزيز.
اين فردي كه توصيه به خريد مدل رم GSkill از نوع DDR3 1333 كرد همون نمايندگي برين تك بود كه ميگفت ما نماينده رسمي اين مدل رم هستيم و دقيقا هم ميگفت مدل P اين محصول را به آن قيمت ميفروشه(منظورش نوع Professinal بوده) و خيلي هم از اين مدل تعريف كرد و گفت كه CLP آن 5-5-15 ميباشه.حتي گفتم كه مدنظر من 4GB رم از نوع DDR2 800 از نوع Corsair هست كه باز پيشنهاد GSkill از نوع DDR2 800 مدل P با CLP 5-5-15 داد و گفت به قيمت زير 140000 ميفروشه(4GB).
بنظر شما همون Corsair بهتره يا GSkill از نوع DDR2 800؟
يا اينكه شما براي رم در حدود 160-170 براي 4GB پيشنهاد مارك ديگري را ميكنيد؟
خب این هزینه برای رمهای DDR2-800 اون هم CL5 خیلی منطقی نیست.
فکر کنم الان رمهای چهار گیگابایتی ( 2x2GB ) ولی DDR2-800 CL4 کمپانی های دیگه مثل مدلهای Crucial Ballistix Tracer همین قیمت رو داشته باشند در حالی که تاخیر کمتری هم دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)