Cpu:E2180 حدود 65 تومن برا بقيه قطعات به بخشهاي مربوطه مراجعه كن و دقيقا مشخص كن واسه چه كاري ميخواد و بازي چقدر براش مهمه.
Cpu:E2180 حدود 65 تومن برا بقيه قطعات به بخشهاي مربوطه مراجعه كن و دقيقا مشخص كن واسه چه كاري ميخواد و بازي چقدر براش مهمه.
اگر منظورت فركانسش هست 2000.
![]()
با سلام و ادب و احترام حضور دوستان فرهیخته
من عضو جدید هستم و مهندسی نرم میخونم
میخواستم سیستمم رو تعویض کنم
من یه سیستم میخوام که:
ADSLرو خوب جواب بده
از لحاظ گرافیک زیاد اهل بازی نیستم ولی کار طراحی و وب میکنم تو کار کم نیاره
چه قطعاتی انتخاب کنم که جواب بگیرم.
و 2اینکه سیستم قدیممو حدودا"قیمتش چند میشه؟
pentium R 4 cpu1.70GHZcpu:INTEL
a80856motherboard:gigabyte
4r060JOHARD:maxtor
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آقا اصلا من جواب این سوال رو نگرفتم که توی یک محیط 25 درجه سانتی گراد با یه فن استوک (که همراه پردازنده هستش) E2180 رو چه قدر میشه اورکلاک کرد؟
ممنونم
به نظر من 50 درصد اورکلاک به این بستگی داره که چه کسی پست کامپیوتر نشسته و داره باهاش کار می کنه.
اورکلاک یک پردازنده هم خیلی به مادربورد بستگی داره، اگه مشکلی از نظر مادربورد و رم نباشه می تونید روی 3.0GHz حساب باز کنید.
به خيلي چيزها بستگي داره مثلا درب كيس من بازه و باد كولر رو به سمت اون تنظيم كردم مرتب هيتسينك رو در ميارم و غبار رو بي ميكنم (چند وقت پيش ديدم دماهام 10 درجه بيشتر شده هيتسينك رو باز كردم پر از خاك بود تميز كردم دوباره به حال اولش برگشت)در ضمن برنامه هائي كه من ران ميكنم زياد پردازنده رو گرم نميكنه و مدام دماها رو چك ميكنم حتي واسه تست پايداري كه مجبور بود 15-16 ساعت اوتوس رو ران بزارم كه اين خيلي پردازنده رو گرم ميكنه وسط زمستون شب پنجره رو باز ميزاشتم و تست ميكردم.
بنابراين اگه من 2180 و يه مادبرد خوب داشتم با فن استوك تا 3500 اور ميكردم.
با فن استوک حتی با درب کیس باز و دمای محیط 23 تا 25 درجه ، پایداری 100% این فرکانس غیر ممکنه !
توان مصرفی این پردازنده در فرکانس بالای 3.4ghz به صورت خطی بالا میره ! به طوری که حتی برای تصویر دادن نیاز به ولتاژ vcore: 1.5v به بالاست ! حالا اون فرکانس رو با اون ولتاژ میشه با فن استوک کنترل کرد ؟!
ضمنآ تست ها توسط مادربورد های asus p5k-e و asus p5k انجام شده !
بین 100 تا 120 چه CPU هایی می تونم پیدا کنم؟Intel و AMD
کدوماشون از بقیه بهترند (از هر کدوم و در کل)
برای استفاده عادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)