بازی های خوب پی اس پی :
Tekken5
MGS : Portable Ops
Loco Roco
Burnout
NFS : Most Wanted Or Carbon.
GTA
Virtua Tennis
Mortal Kombat
Silent Hill
Ghost Rider
God Of War
Crazy Taxi
بازی های خوب پی اس پی :
Tekken5
MGS : Portable Ops
Loco Roco
Burnout
NFS : Most Wanted Or Carbon.
GTA
Virtua Tennis
Mortal Kombat
Silent Hill
Ghost Rider
God Of War
Crazy Taxi
مرسي مازيار جان كه با من موافقي ولي من باشما درمورد gps پي اس پي مخالفم.
Last edited by rassool; 07-09-2007 at 15:12.
راستی God of War کی میاد؟؟؟
آره منظورم خرید بود
حالا اگه اینایی که گفتی نبود چی . راستی من گفتم احتمالش تقریبا صفره شما احتمال 4 از 500 تا رو حساب کن ببین چقدر میشه![]()
بازم سلام...
اول از همه از مطالب آموزنده و خوبتون ممنونم ...
ولی بازم چند تا سوال برام پیش اومده :
کسی میدونه قیمت GPSش چنده؟ مثل دستگاه های پیشرفته کار میکنه یا فقط نقشه رو نشون میده ؟ اگه ممکنه یکم توضیح بدید .
کسی هست قیمت memory stick high speed اصلی رو دقیقا داشته باشه؟
خواهش میکنم خیلی مهمها !!!!....
اقا علي اولا كه همشو رو روهم حساب كني 10تا ميشه نه 4تا بعدم ميشه 1%درصد خوب اين خودش اينو ميگه كه احتمال بريك شدن هست(حتي به مقدار خيلي كم) ولي اونجوري كه شما ميگي 0% يعني هيچ psp ممكن نيست بريك بشه وتا حالا نشده اينو كه قبول داري.
درمورد سوال اقا اسي هم بگم كه والا قيمت رو نميدونم تا اونجايي كه ميدونم نقشه رو نشون ميده و اگه بلد باشي ميتوني مسافتي رو كه طي كردي باش حساب كني ارتفاع شمارو هم از سطح دريا نشون ميده.در مورد مموري هم بايد بگم كه مموري هاي اسپيد و معمولي براي خود psp تفاوتي نداره كه مموري هاي اسپيد باشه يانه حتي براي رم ريدر هاي معمولي هم تفاوتي نميكنه ولي اگه شما يه رم ريدر مخصوص بخاي براش بگيري از روي كامپيوتر ميتوني زود تر كپي كني روي مموري ولي براي psp گفتم كه هيچ فرقي نداره ضمنا حالا شما برو ببين كه مموري اصل اصلا گيرت مياد يانه انقدر مموري تقلبي توي بازار زياد شده كه ديگه ادم نميفهمه كدوم اصله كدوم تقلبي ولي اگه شما يه عكس از مموري كه ميخاي بگيري بزاري من در عرض سه سوت به شما ميگم اين مموري اصله يانه من و مازيار جان مرديم تا تونستيم مموري اصل پيدا كنيم.قيمت مموري معمولي هم 2گيگ 60 تومان 4گيگ100تومان و8گيگ 160 تومان اين قيمت هارو من از نمايندگي سوني توي شيراز گرفتم خودمم مموريم رو از اونجا گرفتم با گارانتي مادام العمر.
مهم محیا شدن سخت افزارشه...
کاری به شبکه های مخابراتی نداره اصلا...
تو کل دنیا به همون ماهواره ها کار می کنه...
من دیروز از نمایندگیش 4 گیگ رو پرسیدم گفت 95 تومن...
pspsmilerامد.![]()
اين پي اس پي شامل 3 پك هست.
* Ice Silver
* Piano Black
* Ceramic White
قيمتشون هم اين طوريه:
Ice Silver و Ceramic White به قيمت $199.99
Piano Black به قيمت $169.99
در مورد اينكه چي تو هر پك هست هم يه توضيح ميدم:
Ice Silver
يه مموري يك گيگ داره و به همراه دوتا UMD كه يكيش همون Daxter هست كه عكسش رو جلدش هست اون يكي هم UMD Video هست به همراه باطري و شارژر
Ceramic White
بازي Starwars فقط توش هست همراه باطري و شارژر
Piano Black
در واقع مثل بيسيك ميمونه هيچي توش نداره فقط باطري و شارژر قيمتش هم از همه ارزون تره.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا رسول تشکر
Last edited by amirrasa kateb; 07-09-2007 at 21:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)