اینم بگم.....جمله های امضام هم....غیر از آخریش.....که مال خودمه....و سطیش که تغییرش دادم....اونا رو هم یه جایی خوندم...
اینم بگم.....جمله های امضام هم....غیر از آخریش.....که مال خودمه....و سطیش که تغییرش دادم....اونا رو هم یه جایی خوندم...
داستایوسکی می گوید: من تنها از یک چیز می ترسم و آن اینکه شایستگی رنجهایم را نداشته باشم.
از کتاب : انسان در جستجوی معنی نویسنده: ویکتور فرانکل
به شیوه ای که انسان سرنوشت و همه رنجهایش را می پذیرد، به شیوه ای که صلیب خود را به دوش می کشد، فرصتی می یابد که حتی در دشوارترین شرایط، معنایی ژرفتر به زندگیش ببخشد. چنین زندگی هماره قهرمانانه و شرافتمندانه و آزاد خواهد درخشید.
از کتاب : انسان در جستجوی معنی نویسنده : ویکتور فرانکل
Last edited by dourtarin; 09-06-2009 at 20:11.
آرین خیلی می نوشید، خیلی می رقصید و بیش تر از همه ی این ها می خندید. هرگز کسی موفق نشده بود او را تربیت کند و رفتار درست را به او بیاموزد. رفتار درست، رفتار غم انگیزی ست. آرین برای غصه خوردن استعدادی نداشت. عشق می ورزید و عشق طلب می کرد. باقی مسائل اهمیتی نداشت. زندگی کوتاهه. به من چیزی رو بده که دوست دارم. من عاشق واقعیتم. همون چیزی رو که هستی به من بده. چیزهایی که استادات بهت یاد دادن رو ول کن. رفتار درست رو فراموش کن.
کتاب: همه گرفتارند از: کریستین بوبن
در مورد مردم براساس موقعیتی که در آن هستند قضاوت کن نه براساس موقعیت خود.
همیشه داوطلب باش، گاهی اوقات مشاغلی که ظاهرا" پر طرفدار نیستند شانس های بزرگی به ارمغان می آورند.
برای اینکه همیشه آسوده خاطر باشی سعی کن تصمیماتی که می گیری با ارزش های وجودیت هماهنگ باشد.
وقتی می دانی کسی زحمت کشیده تا واقعا شیک شود به او بگو « معرکه شده ای ! »
جلد دوم کتاب : نکته های کوچک زندگی از: جکسون براون
مرگ همین است. یک خرگوش ، یک خرگوش است،چه از کلاه بیرون بیاید ، چه از مزرعه گندم.
کجا ممکن است پیدایش کنم
يک شاعر در بييست و يک سالگي ميميرد، يک انقلابي يا يک ستاره راک در بيست و چهار سالگي. اما بعد از گذشتن از آن سن فکر ميکني همه چيز روبهراه است، فکر ميکني توانستهاي از منحني مرگ انسان بگذري و از تونل بيرون بيايي. حالا در يک بزرگراه ششبانده مستقيم به سوي مقصد خود در سفر هستي. چه بخواهي باشد و چه نخواهي. موهايت را کوتاه ميکني، هرروز صبح صورتت را اصلاح ميکني. ديگر شاعر نيستي يا يک انقلابي و يا يک ستاره راک. در باجههاي تلفن از مستي بيهوش نميشوي يا صداي «دورز» را ساعت چهار صبح بلند نميکني. درعوض از شرکت دوستت بيمه عمر ميخري. در نوشگاه هتلها مينوشي و صورت حسابهاي دندانپزشکي را براي خدمات درماني نگه ميداري. اين کارها در بيستوهشت سالگي طبيعي است.
کجا ممکن است پیدایش کنم
گاه معنادارترین چیز ها،از دل بی تکلف ترین آغازها بیرون آمده اند.
کجا ممکن است پیدایش کنم
" بگو ببینم تو از مرگ می ترسی؟"
"فکر می کنم بستگی به این دارد که چطور بمیری."
کجا ممکن است پیدایش کنم
همه ی خانواده های خوشبخت شبیه هم هستند، اما هر خانواده بدبختی، به شیوه ی خود بدبخت است.
کجا ممکن است پیدایش کنم به نقل از کتاب آناکارنینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)