تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 131 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

در آغاز فعالیت deathbook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به خدای ناشناخته
    جان اشتاین بک

این کتاب از اون نوشته هایی هست که بارها و بارها می تونید بخونید . احساس ، تصویر سازی و شخصیت ها واقعا شاهکارن . خیلی ها جان اشتاین بک رو به موش ها و آدم ها می شناسن اما این کتاب واقعا زیباست و فکر می کنم دیگه تو ایران چاپ نشه

2. 8 کاربر از deathbook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت deathbook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیروی اهریمنی اش
    نوشته ی فیلیپ پولتمن

این کتاب سه جلده و اساسا یه چیزی تو مایه های هری پاتره (البته من هری رو نخوندم این جوری فکر می کنم )
    شروع بسیار زیبایی داره و برای در رفتن از دست کتاب های خیلی سنگین و کتاب های بازاری فرصت خوبی به حساب می آد .

4. 4 کاربر از deathbook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض آشيانه کرم سفيد کتابی به نويسندگی برام استوکر و ترجمه آرش حجازی

آشيانه کرم سفيد کتابی به نويسندگی برام استوکر و ترجمه آرش حجازی
    با نام برام استوکر بی شک آشنا هستيم کسی که شاهکاری به نام دراکولا رو خلق کرد داستانی که برای نوشتن آن بيش از هفت سال از عمر خود را صرف تحقيق و مطالعه در مورد آن کرد.
    آشيانه کرم سفيد داستان جوانی است که متوجه می شود تنها بازمانده از يک خانواده ثروتمند است و فردی خودش را عموی او معرفی می کند و اين جوان همراه با اين مرد به دهکده ايی وارد می شود جايی که در آن افتادن اتفاقات عجيب و غريب و همچنين افسانه ها امری عادی است و او وارد يکی از همين درگيری ها می شود.
    به نظرم کتاب به هيچ وجه چيزی باسه گفتن نداشت داستان به نحوی عجيب و غريبی سر و شکل خواستی نداشت معلوم نبود رابطه ادگار و بانو رابلا کجای داستان است يا ايجاد رابطه ميمی و شوهرش چگونه اينقدر سريع اتفاق افتاد.کتاب خوب نبود با نخوندنش چيزی رو از دست نخواهيد داد در ضمن ترجمه کتاب پر بود از اشتباه و اشکال
    قسمت های زييبايی از کتاب:

اولين که بار با هم ملاقات کرديم،اصلا فکرش را نمی کرديم که به چنين گردابی کشيده شويم.تا اين جای کار درگير دزدی، و احتمالا جنايت شده ايم،اما جنايتی هزاران بار بدتر از تمامی جنايات پيش رويمان است بايد با رازی چندش آور روبرو شويم که هيچ پايان و انتهايی ندارد... با مرعوب کننده ترين نيروها،نيروهايی که ريشه در عصری دارند که
    جهان با جهانی که می شناسيم بسیار متفاوت بود. ما در حال بازگشت به سرچشمه خرافات هستيم... به عصری که اژداها ها يکديگر را در لجنزار ها پاره پاره می کردند.نبايد از چيزی بترسيم...هيچ حاصلی ندارد،هر چند آن چيز بسيار غير ممکن،بسيار غير محتمل باشد.زندگی و مرگ به قضاوت ما بستگی دارد،نه فقط زندگی و مرگ خودمان،که زندگی و مرگ آنانی که دوست داريم.

به نزد من بيا اينک آنچه را که تحقير می کنی،آنچه را که دشمن می پنداری،خواهی ديد.هر آنچه می بينی از آن من است تاريکی و نور. به تو می گويم من بزرگتر از هر آن کسی هستم که هست،بوده يا خواهد بود.وقتی فرمانروای پليدی مسيح را به بالای کوهی برد و تمامی پادشاهی زمين را به او نشان داد،کاری را می کرد که گمان می کرد هيچ کس نمی تواند انجام بدهد.اما اشتباه می کرد.. من را فراموش کرده بود. من به سوی تو نور خواهم فرستاد،نوری که تا دژ های آسمان بالا خواهد رفت.نوری چنان عظيم که آن ابرهای سياه را محو خواهد نمود.بنگر بنگر با تماس دست من، اين نور ظاهر و عظيم می شود.. عظيم تر... عظيم تر

6. 4 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baktatun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من اسمش را زیاد شنیده ام اما نخونده ام . راستی این رمان است یا روشهای پزشکی در دوره فرعون؟
    سلام .
    این کتاب در واقع یه زندگی نامه یواقعیه که مریوط یه 3500 تا 4000 سال قبل از میلاد مسیح.
    تو نوع خودش فوق العادس.توسط خود سینوهه نوشته شده پزشک مخصوص دربار فرعونیان.
    البته باید بگم که سینوهه انواع مختلف داره!!!!!!!!!چون به خاطر بعضی از مسائلی که توش صریح بیان شده اکثر انتشارات ها بیشتر مطالبش رو سانسور میکنن،اما انتشارات ذبیح الله منصوری تنها انتشاراتی هستش که متن کامل رو ارائه میکنه.به همه یدوستان توصیه میکنم که حتما این کتاب رو بخرنن و مطالعه کنن.
    اگر هم سوالی بود در خدمتم.

8. 2 کاربر از baktatun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض چارلی ويلکاکس

چارلی ويلکاکس به نويسندگی شارون مک کی ترجمه ی شعله نوری
    چارلی ويلکاکس داستان نوجوانی است که نسل در نسل پدران او کاپيتان کشتی بوده اند اما پدر و مادر او دوست ندارند که او اين مسير را طی کند بلکه دوست دارند او به کالج برود اما چارلی که از نوعی نقيصه در يکی از پاهای خود رنج می برد روزی پس از عمل پايش سوار کشتی ايی می شود برای آن که تب سوار شدن خود را به کشتی بکاهد اما کشتی که او سوار او می شود مسيرش به سمت درياهای آزاد نيست بلکه به سمت خط مقدم جنگ جهانی می رود و چارلی ناخواسته وارد اين جنگ می شود.
    کتاب خوبی بود من بخش دوم کتابو بيشتر دوست داشتم به خصوص بخش های مربوط به ورود چارلی به خط مقدم و درگيری

10. 4 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض دوست بازيافته

دوست بازيافته کتابی به نويسندگی فرد اولمن و ترجمه مهدی سحابی است

کتاب داستانش در مورد جنگ جهانی دوم و دو دوست است در گرماگرم زمانه ی پر آشوب و رويدادهای سرنوشت سازی که به استقرار نظام هيتلری انجاميد،دو نوجوان هم مدرسه اي زندگی به ظاهر آرام و بی دغدغه ای را می گذرانند.از اين دو يکی يهودی و ديگری از خاندان بر جسته ی اشرافی است که اين خانواده به طرفداری از هيتلر و نازيسم بر خواسته اند آشنايی و دوستی ساده ی دو همشاگردی دوام چندانی نمی يابد و کشمکش های سياسی و اجتماعی آن دو را کم کم از هم جدا ميکند.سرنوشت يکی تبعيد و گريز و مهاجرت نا خواسته است در حالی که همه چيز می تواند به طرقی و شهرت ديگری منتهی شود هانس يهودی که هم اکنون بيش از 30 سالست از وطنش دور است نامه اي از مدرسه ايی که روزگاری در آن با کنراد همکلاسی بود دريافت می کند نامه ليستی از کشته شدگان دانش آموزان در جنگ است و مطالبه مقداری پول برای بازسازی کرده هانس که هيچ وقت حاضر نيست اين قسمت دوران خود را به ياد بياورد سعی می کند آنها را در قسمتی از ذهنش مدفون کند شايد اين جمله کتاب از زبان هانس بيانگر همين حس او باشد که :زخمی که به دل دارم هنوز باز است،و هر بار که به ياد آلمان می افتم،گويی بر آن نمک می پاشم او به هيچ وجه حاضر نيست در مورد آلمان و آلمانی جماعت فکر بکند چه برسد به اينکه به آنان کمک کند اما او ليست را شروع به ديدن می کند و نامه کشته شدگان را که زمانی همکلاسی او بوده اند را می بيند اما در ليست حرفه مربوط به ه را نميبيند چون دوست ندارد ياد کنراد بيوفتد زيرا او و خانواده اش از هيتلر دفاع کرده بودند اما پس از چند ساعت جرات می کند و قسمت ه را می بيند و اينجاست پايان داستان پيانی که من هيچ وقت اونو فراموش نميکنم اولين سطر پايانی يک کتاب بود که مثله يک پتک به سرم ضربه زد و تا همين الان و شايد ساعت ها بعد از شوکی اين سطر بيرون نميام .

12. 7 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

بارون درخت نشین / ایتالو کالوینو / مهدی سحابی

داستان در مورد پسری ست که در نوجوانی بر اثر یه بحث و سرکشی در مقابل خانواده به بالای درختی و میره و تصمیم میگیره دیگه پایین نیاد! از همون اول داستان با این حرکت غافل گیر میشی و تا میانه داستان هم حتا قبول نمیکنی که واقعا این کار رو برای همیشه انجام داده یا به زودی از تصمیمش برمیگرده و میاد بین آدم ها روی زمین

زندگی بالای درختان و رفع نیازهای مختلف انسانی و فعالیت هایی که انجام دادنش بالای درختا غیر قابل تصوره و نوع نگاه کوزیمو به زندگی و جریان های گذرایی که براش اتفاق می افته و همه و همه انقدر سریع اتفاق می افته و انقدر غیر معموله که وقتی به اخرای داستان نزدیک میشی دیگه اتفاق افتادن هر چیزی برات ممکن و عادی میشه!

یک جاهایی آدم به این فکر می افته شاید لذت زندگی در غیر معمول بودنشه و اینکه طوری باشی که هیچکس نیست و در عین حال میشه از جامعه و مردم هم جدا نبود.

در کل خیلی پشنهاد میشه : )

14. 8 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض وقتی مستی پريد

وقتی مستی پريد به نويسندگی مايکل کدنم ترجمه ی ناهيد رشيد
    کتاب وقتی مستی پريد از اون جمله کتاب هايی است که بشدت شمار دچار نارحتی و عذاب می کند کتابی تلخ که راوی سرگذشتی تلخ می باشد کتابی است که شما را با غم های يک جوان شريک می کند جوانی که بر اثر يک اتفاق نا خواسته بهترين دوست خودش را می کشد و برای اينکه پدر و مادر بهترين دوستش کمی اميد داشته باشند به آنها تلفن می زند و ادای دوست به قتل رسيده اش را در می آورد تا شايد پدر و مادر دوستش کمی آرامتر شوند شايد همين گفته مايکل کدم که خود نيز روانشناس می باشد در مورد اين معقوله دلنشین باشد مايکل کدم می گويد:بارها شنيده ام که قاتل به خانواده مقتول گم شده تلفن کرده و خود را جای عزيز از دست رفته آنها
    جا زده است.در چنين حالتی قاتل می تواند دو انگيزه داشته باشد:به تاخير انداختن تحقيقات پليس،و يا عملی مشفقانه و از سر دلسوزی.اين عمل برای بار اول و دوم می تواند عادی باشد.ولی وقتی تکرار می شود بايد به چشم ديگری به آن نگريست.
    اين کتاب رو از دست ندهيد بی شک کتابی است که با خواندنش فراموشش نخواهيد کرد.

16. 7 کاربر از Mahdi Hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amatraso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in the speace

پيش فرض

نا مه به کودکی که هرگز زاده نشد

این کتاب صحبت های یک مادر با جنینی چند ماهه است که در آن با کودک خود در باره مشکلات اجتماعی و فرهنگی جهان خود صحبت می کند، البته این کتاب در حوزه فرهنگ و اجتماع ما جایی ندارد اما به خوبی آرمان آزادی غرب را به تصویر می کشد. امیدوارم کتب معرفی شده را مطالعه کنید اما هیچوقت به هیچ نویسنده ای اجازه ندهید هرچه را می خواهد به خوردتان بدهد.

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------

عقاید یک دلقک

ااین کتاب یک نقد جالب به دین داره، البته دین مسیحیت و حاکمیت و استسمار کشیش ها بر مردمی که قدرت تفکر و تصمیم گیری ندارند. به نظر من فیلم "سنتوری" یک نسخه ایرانی از این کتابه.

18. 5 کاربر از amatraso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

1

کــــــتاب نگــــــران نباش از مهســــــا محب عــــــلی

کتابی که چن هفته ای میشه تموم کردم ...

واسم کتـــاب خیــــــــلی جالبی بود ;

داستان با یه زلزله ای نه چندان شدید در تهران آغاز میشه و در مورد دختری به اسم شادی که راوی ِ داستان هست ادمه پیدا میکنه .

خود شادی یه فرد معتاه که عقایدش خیلی با خانوادش متفاوته و شخصیت بی پروایی داره.

شخصیت های گوناگونی در داستان هستن که هر کدوم در جریان زلزله کاری ُ دنبال می کنن.

لحنش واسم عجیب و البته دوس داشتنی و خیــــــلی عامیانه بود.

یه جور, تلخـــی ِ خاصی داره داستان که نویسنده به نحو عالی تونسته اون رو بیان کنه.

+

اینم اضافه کنم که برنده ی دهمین دوره ی جایزه ی منتقدان و نویسندگان مطبوعات به عنوان بهترین رمان سال 1387 و برنده ی جایزه بهترین رمان سال های 1388-1387از بنیاد گلشیری هست

Last edited by Ghorbat22; 12-05-2011 at 20:03.

20. 6 کاربر از Ghorbat22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •