تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 120 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من يه مدته رفتم تو كف سينتي سايزر.مارك و مدل و قيمت كسي تو بساطش هست؟به اين خاطر سينتي سايزر رو به كيبورد و پيانو ترجيح ميدم چون تو سبك الكترونيك كار ميكنه.و اينكه ايا لازمه قبلش كيبورد ياد بگيريم يا ميتونيم مستقيم بريم سراغ اين ساز؟؟؟ممنون
    سینتا خیلی گستردن . بودجتون چقدره دوست عزیز ؟ کاربردتون ؟
    شما به چشم یه ساز بهش نگاه کنید که علاوه بر اصول نوازندگی کیبورد باید اصول صداسازی رو هم یاد بگیرید . نیازی به یادگیری کیبورد نیست (منظورم از کیبورد یه ساز کلاویه داره نه الزاما کیبورد)
    در ضمن باید یه سیستم ضبط خوب هم داشته باشید . اگر ندارید به نظرم یه میدی کنترلر بگیرید و با سینتای نرم افزاری کار کنید .

2. این کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا کسی نیست به ما کمک کنه ؟
    کتاب واسه گیتار خیلی زیاده پیشنهاد من اینه که یه دایره المعارف از آکوردا بگیرید (که هم کتابش موجوده هم میتونید نرم افزارش رو دانلود کنید) و در کنارش یه کتاب مبتدی مثل آموزش گام به گام گیتار کلاسیک از جیسون ولدرون یا آموزش تخصصی دوره ابتدایی گیتار از مهران دیلمی رو بگیرید .

4. این کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزيز من الان خوشم اومده برم دنبال يادگيري اين ساز.هيچ چيز خاصي هم در مورد اين ساز ندارم.هر راهنمايي و هر نكته و امكاناتي كه لازمه رو بهم بگو لطفا.بودجه ي خاصي فعلا مد نظرم نيست.بهترين مارك چيه و قيمتش؟در مورد اصول صداسازي هم توضيح بدين.منظورتون ميكس و مسترينگه؟در مورد سيستم ضبط هم بگين لطفا.ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من حواسم به این تاپیک نبود .
    توضیحش خیلی طولانیه . به طور خلاصه عرض میکنم .
    اگه بودجه مشخص نکنید من میگم یه Kronos بگیرید . شاید با حدود 17 تا 20 تومن بتونید تهیه کنید . یه سینت حرفه ایه که امثال جوردن رودس باهاش اجرا و ضبط دارن .
    منظورم از صداسازی اینه که شما مثلا یه صدای Preset رو بردارید و تغییرات روش اعمال کنید و صدا رو مال خودتون کنید . یا اینکه لایه های صدایی مختلف رو روی هم بچینید . مثلا صداهای زهی و بادی برنجی و کر و ... رو در غالب یک Path روی هم سوار کنید . که اینا هم علم میخواد هم تجربه
    سیستم ضبط هم اصولا دو تا میکروفن میخواید و یه کارت صدای خوب + یک پری امپ . همینطور یک محیط ضبط مناسب . در ضمن هم میتونید مستقیم از Kronos صدا بگیرید هم واسش امپ تهیه کنید و از اون صدا بگیرید که مسلما حالت دوم بهتره ولیهزینش بالا تره .
    اگه یه کار حرفه ای بخواید انجام بدید حدود 20 تومن هم خرج این مسائل میشه .
    من یه حالت خیلی ایده آل رو گفتم که شاید تو ایران کمتر کسی داشته باشه . شما اگه دقیقا هدف و بودجتون رو بگید بهتر میشه بحث کرد و به نتیجه رسید . من خودم کارم رو با وسایلی شروع کردم که جمعشون حدود 4 تومن شد

پ ن : شما اگه اجرای زنده روی صحنه ندارید به نظر من یه میدی کنترلر بگیرید و با سینتای نرم افزاری کار کنید . همین سیروان عزیز خودمون با سینتای نرم افزاری بهترین کارا رو داره میسازه . مهمترین مسئله علمشه . اگه بخواین با سینت نرم افزاری کار کنید با 2 تومن یه سیستم خوب میتونید ببندید یا حتی کمتر .
    Last edited by rh.mohammad; 02-08-2013 at 01:16.

7. 4 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون محمد عزيز.توضيحاتت خوب بود.اتفاقا من كاراي سيروان رو خيلي گوش ميدم و خواننده و موزيسين محبوبم هم هست.چون ديدم سينتي سايزر ميزنه يك دفعه به اين ساز علاقه پيدا كردم.من اصلا از قيمتها اطلاعي نداشتم.خيلي بالاست.فكركنم همون دور و بر 2تومن .هدفم فعلا يادگيري اين سازه.بعدش خدا عالمه.شايد رفتم تو گروه سيروان.(شوخي)
    جالب شد گفتين سيروان هم با سينتاي نرم افزاري كارميكنه.ميشه درباره سينت نرم افزاري توضيح بدين؟ميدي كنترلر چي هست؟و همچنين پري امپ؟

9. این کاربر از vahid93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرق اصلی سینتی سایزر با پیانو در نوع صداسازیه وگرنه یه پیانیست میتونه بشینه پای سینتی سایزر و به راحتی بنوازه .
    ببینید ، میکروفن ها برای اینکه صدا رو ضبط کنن نیاز دارن تقویت بشن که پری امپها این وظیفه رو بر عهده میگیرن و در واقع صدای وروری از میکروفن رو میگیرن و اونو تا حد استاندارد که بهش میگن Line Level تقویت میکنن .
    سینتا نرم افزاری همون کار سینتای سخت افزاری رو تا حدود زیادی انجام میدن و چه بسا اگه کار باهاشونو بلد باشین خیلی بیشتر هم بتونید ازشون استفاده کنید . ولی برای استفاده از این سینتا نیاز به یک رابط دارید . میدی کنترلر نقش این رابط رو بازی میکنه . میدی کنترلر یه وسیله ایه همانند پیانو با این تفاوت که کلاویه ها کمتره و از خودش صدایی نداره . شما این وسیله رو به کامپیوترتون متصل میکنید و بعد سینتای نرم افزاری رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و روی میدی کنترلر مینوازید و صدای سینت ها رو میشنوید .
    سعی کردم ساده توضیح بدم . اگه متوجه نشدید بفرمایید .

11. 4 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون.توضيحاتت عالي بود.فقط يه جا رو دقيق متوجه نشدم.شما فرمودي كه سيروان با سينت نرم افزاري كار ميكنه.يعني اون دستگاهي كه دستشه و مينوازه ميدي كنترلره؟يا به ميدي كنترلر كه گفتي وصله؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم کجا رو میگید . ممکنه در اجراهای زنده از سینت سخت افزاری استفاده کنه ولی آلبوماش اکثرا سینتای نرم افزاریه .
    شما لزوما به واسه اینکار میدی کنترلر نیاز ندارید . میتونید یه پیانو دیجیتال هم بگیرید به شرطی که رابط متصل کننده به کامپوتر داشته باشه . یا حتی کیبورد .
    شما این ویدئو رو ببینید که جوردن رودس داره با یکی از بهترین سینتای نرم افزاری کار میکنه . Omnisphere .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون.دقيقا من دنبال سينت سخت افزاري هستم كه تو كنسرت دستشه و مينوازه.بيزحمت مارك و رنج قيمتارو از كمترين تا بيشترين برام بگو.مرسي

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی گستردن وحید جان . من قیمت تک تکشون رو نمیدونم و متاسفانه قیمتا رو تو سایت هم نمیزنن چون تغییر میکنه . اگه برای کنسرت میخوای هزینه زیاد میبره و با 2-3 تومن نمیشه . قیمتای دقیق و به روزش رو یه سر به وارد کننده های کورگ و رولند بزنی پیدا میکنی . تو خیابون لارستان خیلیاشون هستن . روبه روی استودیو موسیقی بل یه مغازس که هر محصولی از کورگ بخوای داره .
    ولی یه موضوعی که باید دقت کنی اینه که حتی تو اجراهای زنده هم میشه از سینتای نرم افزاری استفاده کرد .

16. این کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •