شب یلدا مبارک
تقدیم به همه xbox 360 داران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب یلدا مبارک
تقدیم به همه xbox 360 داران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mazi_z_PSP; 22-12-2007 at 13:41.
ایول بابا...عجب عکس باحالی.
مازیار از این iranxbox شماره ی دیگه ای نداری.
از صبح هر چی زنگ میزنم شماره ی آقا آرش خاموشه....!!!
میخوام ببینم اگه درست شده برم بگیرم.
والا بلا منم هرچی زنگ ميزنم خاموشه. بعضی وقتا قاطی ميکنه نميدونم چرا. بعضی وقتا هم اصلا جواب نميده. مثلا يک بار که قرار بود ایکس باکسمو برام بفرسته 3 روز هرچی زنگ ميزدم بر نميداشت. روز 4 که برداشت گفت با بچه ها رفته بوديم شمال گوشيم رو جا گزاشته بودم.(تو این 3 روز 175 تا ... داده بودم!!!)
حالا خودم بازم فردا بهش زنگ ميزنم . ایشالا که برميداره. ایکس باکس خودمو با هواپيما 1 هفتس که فرستاده اما هنوز که هنوزه نيامده. دارم ديوونه ميشم .معلوم نيست کدوم گوری رفته.(ببخشيد.)
ای بابا من فکر کردک تو Xbox خودتو گرفتی ازش....عجب آدمیه.
حق داری شاکی باشی پس....
منم بهش زنگ میزنم اگه پیداش کردم خبرت میکنم.....
دوست من ، من امروز زنگ زدم بهش. قضيه ایکس باکس خودم يک چيزه کاملا اتفاقيه ، که با يک ایکس باکس ديگه قاطی شده بود و اشتباهی رفته بود شيراز!! که قرار شد فردا دوباره بفرستنش مشهد.!
آرش جان گفت که با شما هماهنگ کرده بوده و قرار بوده شما 1 شنبه بهشون زنگ بزنيد، عزيز اصلا عجله نکن. ایکس باکست جای امنی رفته. نگران نباش.
کسی اینجا در مورد سخت افزار X360 اطلاعات داره؟
میخواستم بدونم چقدر از Ps3 ضعیف تره؟![]()
دوستان لطفا به پست بالایی جواب ندید چون اغتشاش میشه
بذارید فن بوی های ps3 هر جور میخان فکر کنن
خوبی Dark عزیز؟
مازیار من دیروز به آرش زنگ زدم گفت مسافرت بودم . بنزین تموم کردمو ...............
قرار بود امروز برم ازش بگیرم اما باز هر چی زنگ میزنم جواب نمیده.............
گفتم که اشکالی نداره. عجله نکن. فردا زنگ بزن. بورو ازش بگير. موفق باشی.مازیار من دیروز به آرش زنگ زدم گفت مسافرت بودم . بنزین تموم کردمو ...............
قرار بود امروز برم ازش بگیرم اما باز هر چی زنگ میزنم جواب نمیده.............میخواستم بدونم چقدر از Ps3 ضعیف تره؟
اون پلی 3 بوخوره تو سره همّمون که بايد بازی هاشو دونه ای 100 هزار تومان بخری.
آقا الان پریمیم تهران چه قیمت میشه گیر آورد البته MFR Date بعد فوریه 2006 باشه با همه تشکیلات از اساتید جواب بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)