اولين ماه كه مجاني بود ولي از ماه هاي بعد 20 تومن ميدام
عالي عالي عالمن خودم الان فيلم شوتر دانلود ميكنم با سرعت 19
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اولين ماه كه مجاني بود ولي از ماه هاي بعد 20 تومن ميدام
عالي عالي عالمن خودم الان فيلم شوتر دانلود ميكنم با سرعت 19
من يه غلطي كردم حالا بايد چوبش بخورم..
قضيه از اين قراره كه خونه ما دو طبقه هست هر طبقه اي يه خط داره ...بعد كامپوتر هم طبقه دوم هستش...من خر هم شماره طبقه اول دادم...حالا امروز كه Splitter و مودم اوردن تازه فهميدم عجب غلطي كردم...
زنگ زدم به اسياتك و با خانم پورصائب صحبت كردم گفت كه بايد قبض تلفن مورد نظر رو پرداخت شدش بفرستي...بعد بدختي اين هست كه هنوز قبض تلفن از اول فروردين تا اول خرداد نيومده...حالا موندم چيكار كنم...
براي شما قبض تلفن اومده؟نميش رفت از مخابرات گرفت؟شماره مخابرات چنده؟
يك هفته هستش كه قبض ها اومده برو بگير از مخابرات
سلام دوستان کسی در مورد Dhcp در مورد کانفینگ مودم Adsl چیزی می دونه
بايد همين كارو كنم...
شرکت زحل از طرف صبانت به دوستان مشهدی سه ماهه 64 رو با 5 گیگ دانلود میده 21000 تومان یعنی ماهی 7000 تومان
هرکی میخواد شماره اش رو از طریق پیغام خصوصی بده تا براش sms کنم
مودم از خودشون دادن اسمش فكر كنم كروسس باشه دقيق نميدونم الان خونه نيستم ولي يو اس بي هستش خيلي راحت نصب ميشه از نصبه يه بازي هم آسون تره
ببين اگه سرعتش هم خوب نبود ولي بخاطره سرويسه خدمات مانند پيك موتوري از اين چيزا اينترنتمم قطع ميشد باز بهشون پول ميدادم
سگه آسيا تك شرف داره به شركتايه ديگه اصلا سوال نبايد بكني با اين توضيحاتي كه من بهت دادم جايه سوالي نداره كدوميكي از شركتايه تهران همچين چيزي داره به من بگو اگه پيدا كردي
فقط آسيا تك
سلام.ممنونم.با مودمه مشكلي نداري؟براي من هم از همينا آوردند.خودت نصب كردي؟با تشكر
سلام خوبي
نه عزيز چه مشكلي آره ببين خيلي ساده هست
سيمه مودم رو نصب كن سي ديش رو بذار برنامه اش رو آنزيپ كن وبعد اجراش كن خودش نصب ميشه به همين سادگي به همين راحتي به همين خوشگلي
متوجه نشدي پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)