آره ریستارت کنی بهتره مطمئن تره الان بهت بگیم نه همینطور روشن باشه ممکنه ترافیکت بپره پس برای اینکه خیال خودت راحت بشه ریستارت کن
آره ریستارت کنی بهتره مطمئن تره الان بهت بگیم نه همینطور روشن باشه ممکنه ترافیکت بپره پس برای اینکه خیال خودت راحت بشه ریستارت کن
سلامی دوستانی که محدود 2 مگ و 1 مگ مخابرات دارن وضعیت مشاهده فیلمهای آنلاین چجوریه( مثل یوتیوب) ؟ قطعی زیاد داره یا خوبه؟ لطفآ تست کنید جواب بدید ممنون![]()
سرعت تک کانکشن از سایت های خارجی، صبح ها خوبه، اما در سایر ساعات کم میشه، طوری که شب ها، میشه دایال آپ. البته با IDM میشه سرعت رو بیشتر کرد اما واسه دیدن فیلم از سایت های خارجی اکثرا سرعت کمه.
صبح ها تا ساعت 12 می شه رو کیفیت 144p فیلمای یوتیوب رو دید. از 12 تا 6 کمی قطع و وصل می شه. بعد از 6 تا آخر شب می شه دیال آپ. اصلا سایت یوتیوب باز نمی شه که فیلماشو ببینی![]()
alef.ir: مازندران، تهران و اصفهان به ترتیب سه استان اولی هستند که بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ایسنا، مروری بر آمارهای منتشر شده گویای آن است که در شش ماه اول سال جاری به ترتیب استانهای مازندران، تهران، اصفهان، قم و سمنان بیشترین ضریب نفوذ اینترنت را داشتهاند. براین اساس، ضریب نفوذ اینترنت در استان مازندران ۷۴.۸ درصد، تهران ۷۰.۳۵درصد و اصفهان ۶۶.۰۵ درصد بوده است. همچنین استان قم ۶۲.۵۹ درصد و سمنان ۵۸.۵ درصد ضریب نفوذ اینترنت داشته اند.
استانهای خراسان جنوبی (۳۷.۷۴)، سیستانوبلوچستان و کهکیلویهوبویراحمد (۳۶.۴۵)، کرمان (۳۶.۸۹)، لرستان (۳۵.۳۶) و خراسان شمالی (۳۲.۴) دیگر استانهایی هستند که از کمترین ضریب نفوذهای اینترنت برخوردارند.
یعنی باید تا ساعت 1 شب بیدار بمونیم و مودم رو ریستارت بکنیم؟؟؟ !!!![]()
البته برنامه هم هست که این کار رو بکنه
چه برنامه ای؟ همون برنامه ای که Maskot پارسال نوشته بود رو میگید؟ واسه کار با اون برنامه اگه اشتباه نکنم باید مودم حتما وایرلس باشه اما من مودم وایرلس ندارم
کلا چه برنامه هایی واسه اینکار وجود داره؟![]()
برنامه های زیادی هستن تو نت.ولی یه برنامه رو رضا گذاشت که تو صفحات قبل هست نمیدونم چند صفحه قبل
دوست عزیز نیاز به ری استارت هم نیست من خودم الان یه ماهه دست به مودمم نزدم اون گوشه زیر میز همینطوری روشن افتاده و تو ساعات رایگان خودش بدون ری استارت حساب می کنه حالا اون مواقع هم که شبانه شارژ کم می کنه سیستم خود مخابرات قاطی کرده و شما اگه ری استارت هم کرده باشید بازم بخواد کم کنه می کنه پس زیاد سخت نگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)