فکر نمیکنم که کسی رو محدود کنن بهتره از کسی که ازشون اشتراک داره بپرسی ولی به نظرم عالیه از ساعت 7 عصر رایگان میشه شبا هم اگه ترافیک بخری 1گیگش هزار و خورده ای در میاد
فکر نمیکنم که کسی رو محدود کنن بهتره از کسی که ازشون اشتراک داره بپرسی ولی به نظرم عالیه از ساعت 7 عصر رایگان میشه شبا هم اگه ترافیک بخری 1گیگش هزار و خورده ای در میاد
اتفاقا منم امروز رفتم همین نمایندگی دختره بهم این چیزا رو گفت اگه های وب تو اهواز دفتر اصلی داشت خیلی بهتر بود نمایندگیش زورش میومد حرف بزنه اصلا بهش میگم سرویس چطوره راضی کننده هست میگه من چیزی نمیدونم
لقمان تو این فروم تاپیک نداره ؟
طرح های راصد رو باهم قاطی نکید این ها دوطرح مختلف هستند
یکیش دانلود شبانه نداره ولی سرعت دوبرابر بسته میشه
طرح الماس دانلود شبانه داره و سرعت هم اسمی است
دفتر دزفول که جواب نمیده کلا. دیگه جایی میمونه که نامحدود خوب ارائه بده به جز پارس و شاتل و اسیاتک ؟ یا حداقل شبانه خوب داشته باشه؟
Last edited by ali-1991; 10-06-2014 at 18:15.
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:39.
عزیز الان سرویس نامحدودشو با سرعت اسمی میده؟ ۱مگ الماس و طلایی فقط ۱گیگ در ماه ترافیک دارن؟ الماس از ۷ عصر رایگانه؟ تو سایتشون که زده ۱۲تا۷ صبح
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:39.
اون زمان که من داشتم نامحدود هاش سرعت اسمی داشتن جدیدا رو نمی دونم فکر نکنم فرقی کرده باشه
طرح الماس 12 ساعت شبانه داره
طرح طلایی اونموقع شبانه نداشت قفط ساعت 12-7 هزینه اش یک سوم میشد الان رو بار نمیدونم چطوره. کلا تو وایرلس، راصد از همه گرونتره. الان مثلا یکم تجدید نظر کرده و 12 ساعت شبانه گذاشته
فقط رفاتک سرعت های نامحدود رو بالاتر میبنده
داداش من زمانی که حد اکثر ۴ مگ بود ۵۱۲ داشتم تو تهران سرعت ۴۰۰ میداد روز و شب ، اینا بستگی به مرکز مخابراتو و پهنای باند اونجا داره که با این اوصافی که شما فرمودید که پورت خالی ندران پس سرعت باید پائین باشه ،البته بستگی داره یه وقت ممکن اپراتور سرعت شما رو رو ۱ بببنده که با یک تماس رو ۹ مگ میبندن ولی بازم میرسیم به قضیه شلوغی مرکز مخابراتی و ....
البته ببخش زیاد توضیح دادم میدونم شما استادی خواستم اظهار نظری کرده باشم امیدوارم مفید بوده باشه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)