سلام داداش . پدرِ دوستم دیسک کمر حاد داره و زده به پای راستش ومیلنگه. (عمل نکرده ) دکترا گفتن اصلا چیز سنگین نباید بلند کنه وباید عمل شه و همین یه پسرو داره . به نظرت معاف میشه؟
سلام داداش . پدرِ دوستم دیسک کمر حاد داره و زده به پای راستش ومیلنگه. (عمل نکرده ) دکترا گفتن اصلا چیز سنگین نباید بلند کنه وباید عمل شه و همین یه پسرو داره . به نظرت معاف میشه؟
دوستان میتونن لطف کنند بگن که تو نیرو زمینی ارتش به غیر از 01 کدوم پادگانهای دیگه برای لیسانس راحت هستن؟ (مطمئنا هیچ کدوم 01 نمیشن ولی یکی دوتا بهترین رو بگین لازمه!)
Last edited by ice_man_sh; 10-11-2012 at 04:55.
نه شما همون 18 ماه خدمتتونه،اعزامی های بعد 91/1/1 این قانون براشون اجرا میشه
من شهریور 91 اعزام شدم و الان آموزشیو تموم کردم ولی تو دفترچه بیمه تاریخ اعتبار رو 18 ماه زده و همچنین این که ما از نیرو انسانی پادگان سوال کردیم که خدمت ما 18 ماه هست یا 21 ماه گفتن هنوز 21 ماه ابلاغ نشده و اگر هم بشه برای پایه خدمتی هایی که از ابلاغ به بعد میان اجرا میشه !
حالا ما موندیم که خدمتمون 18 ماه هست یا 21 ؟
سلام
اونایی که شرایط خاص دارن (پدر نظامی .و.....) تو آموزشی ازشون نامه میگیرن؟
خودشون مرخصی میدن میگن شرایط خاص ها نامه بیارن؟
یا از قبل باید برد؟
لینک خبر رو الان پیدا نکردم براتون بزارم، چند روز قبل به طور قطعی اعلام شد که اعزام از 91 مدت خدمتش 21 ماه هست و اون شبهه خرداد 91 از بین رفت.
خدمت از 91/1/1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و داره اجرا میشه یادمه توی آموزشی شخصی که سه ماه هم اضافه خدمت داشت اعتبار دفترچش از ما کمتر بود!
حالا اگر حکمی مبنی بر کاهش خدمت از21 ماه به 18ماه صادر بشه مجددا اعلام میشه.
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
چند تا سوال داشتم از متخصصین امر
1- معافیت پزشکی چشم ( نمره بالای 10و استیکمات مقطع لیسانس ) جز کدامیک از معافیت هاست ؟ معاف رزم ، موقت ، دائم
2- در صورت معاف شدن آیا باید دوره آموزشی را بگذراند؟
3- فرصت فراغ از تحصیل برای افراد لیسانس چه مدت است ؟ مثل سابق 12 ماه یا تعدیل پیدا کرده به 6 ماه؟
4- با توجه به ثبت نام در دوره تکمیلی بسیج و مردد بودن در شرکت کردن در آن در صورت مثبت بودن سوال 2 آیا توصیه به گذراندن این دوره میکنید
(91/6/31 فارغ التحصیل شده و 22 این ماه دوره به مدت 2 ماه آغاز میشود)
و در کل ایا رفتن به این دوره غیر از خدمت فایده دیگری هم دارد یا خیر؟
با تشکر فراوان -
1- معافیت دائم
2-خیر
3- 1 سال فرصت دارید
4- 100% پیشنهاد میگردد.
شما نامه رو ببر بهتره
send from my open source device
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)