تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1119 از 1126 اولاول ... 119619101910691109111511161117111811191120112111221123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,181 به 11,190 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این ترم دو تا از درسهام تاریخ امتحانشون دقیقا توی یک روز و یک ساعت افتاده. هر دو تا امتحان ساعت 8 صبحه

الان باید توی یک روز هر دو رو با هم همزمان امتحان بدم؟؟ یعنی دو تا برگه رو با هم باید امتحان بدم؟؟
    بله مشکلی نیست

2. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حذف و اضافه نیمسال دوم 96-95 از طریق سایت گلستان دانشگاه پیام نور به نشانی های اینترنتی زیر انجام می شود:

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجوز اخذ 3 عنوان درسی از گروه معارف برای دانشجویان ترم آخر دانشگاه پیام نور صادر شد.

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه پیام نور با اخذ 3 عنوان درسی از گروه معارف برای دانشجویان ترم آخر موافقت کرد.بر اساس این بخشنامه که به امضای حسین زارع، مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور رسیده است، دانشجویان ترم آخر می توانند تا سقف 3 عنوان درسی (6 واحد) از دروس معارف اخذ کنند.پیش از این دانشجویان ترم آخر با موافقت گروه معارف و به صورت محدود می توانستند حداکثر تا 2 عنوان درسی (4 واحد) از دروس معارف اخذ کنند.همچنین همچنان طبق روال قبل سایر دانشجویان به جز دانشجویان ترم آخر، در یک نیمسال تحصیلی فقط حق انتخاب یک ع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وان درسی (2 واحدی) از گروه معارف را دارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جهت اطلاع دانشجویان در مورد ترم تابستان دانشگاه پیام نور موارد زیر به اطلاع می‌رسد:

1- ترم تابستان دانشگاه کاملاً اختیاری است. یعنی دانشجو الزامی برای ترم تابستانی ندارد.

2- حداکثر تعداد واحد قابل اخذ در ترم تابستان، 8 واحد است.

3- شهریه ثابت و متغیر ترم تابستان نیم بهاست.

4- دروس ارائه شده در ترم تابستان فقط شامل دروس جبرانی و دروس دانشپذیری می باشد (البته دروس جبرانی در همه مراکز و دروس دانشپذیری در برخی مراکز ارائه می شود).

5- دروس ارائه شده در ترم تابستان به شیوه خودخوان است، یعنی نمره میان ترم ندارد (قانون ده هفتم اعمال می شود).

6- ترم تابستان انتخاب حوزه آزمون ندارد (یعنی دانشجو باید در جلسه آزمون دانشگاه مبداء خود شرکت کند و این برای دانشجویان راه دور بسیار مشکل خواهد بود).

7- ترم تابستان درخواست مهمان در سایر مراکز برای دانشجویان امکان پذیر است که البته شهریه متغیر دروس با ضریب افزایشی از 1.1 تا 1.6 محاسبه خواهد شد (بسته به مرکز درخواست مهمان)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فوری
    مهلت حذف و اضافه تا روز 1395/12/9 تمديد گرديد

9. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید من در ویندوز xp با اینترنت اکسپلورر 8 وقتی برای پرداخت شهریه میزنم نمیتونه بیاره. با ویندوز 8 تست کرده بودم مشکلی نداشت. حالا نمیدونم حتما باید کوچ کرد به ویندوز بالاتر ؟
    حتی تنظیمات باز کردن با موزیلا رو هم رفتم اونم چون از موتور IE کمک میگیره نمیاره. فقط یکی از اون 4 تا بانکی که گذاشتن میاره ولی گفتم بازم سوال کنم ببینم چه کاری میشه کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید من در ویندوز xp با اینترنت اکسپلورر 8 وقتی برای پرداخت شهریه میزنم نمیتونه بیاره. با ویندوز 8 تست کرده بودم مشکلی نداشت. حالا نمیدونم حتما باید کوچ کرد به ویندوز بالاتر ؟
    حتی تنظیمات باز کردن با موزیلا رو هم رفتم اونم چون از موتور IE کمک میگیره نمیاره. فقط یکی از اون 4 تا بانکی که گذاشتن میاره ولی گفتم بازم سوال کنم ببینم چه کاری میشه کرد.
    این روش رو امتحان کن ، ببین اوکی می شه؟
    در اینترنت اکسپلورر ، وارد منوی tools (اگر منو نمایش داده نمیشه، کلید Alt را بزنید)
    سپس گزینه ی "Compatibility View Settings" را بزنید

در پنجره ی باز شده در قسمت "add this website" ، بنویسید: pnu.ac.ir و سپس Add بزنید

دقت کنید که هر دو گزینه، تیک خورده باشه
    Display internet sites in Compatibility View
    و
    Use Microsoft compatibility Lists

حالا close کنید

- - - Updated - - -

چنانچه از سيستم عامل ويندوز XP استفاده مي كنيد، براي رفع اشكال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و اجرا نماييد.

--------------

این یکی رو هم امتحان کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •