با سلام
اندیشه شبا از چه ساعتی رایگانه
با تشکر
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام
اندیشه شبا از چه ساعتی رایگانه
با تشکر
بله این مساله مطرح شد و جواب این بود که از هر جا دوست داری میتونی مودمت رو تهیه کنی , اجباری به خرید مودم از اندیشه نیست.
دوستان کسی نظری نداره؟ شرکت میگه برو یه بار سیم تلفنت رو چک کن حالا
.. گفتم بابا جان مشکلی نداره . پس چرا ماه پیش همچین چیزی نبود ؟ گفت برو یه چک کن حالا بعد بیا اینجا ببینیم چی میشه ؟ حالا دوستان به نظرتون مشکل از خط هست ؟ چون از وقتی این ماه تمدید کردم و درست همون روزش اینجوری شد .. ماه پیش خیلی خوب بود ااا
اینم بگم موقع وبگردی از این موردها نیست ...... فقط موقع دانلود میشه . قطع و وصل سریع رو میگم .... قطع میشه وصل میشه قطع میشه و وصل میشه
کانکشنت تنظیماتش تغییر نکرده؟
با کانکشن وارد میشی؟
یه سری بزنگ 7750000 بگو تنظیماتش رو یکسره کنن تا به محض روشن کردن مودم یکسره بری تو نت.همون تلفنی برات انجام میدن
اگر باز درست نشد یا این مسئله به خود سیستمت بر میگرده که یا ویروس داره یا مشکل درایور مودم یا پورت شبکه یا داری.اگرم نتیجه نداد ویندوز عوض کن.
البته خودم از 3جای مختلف شهر ای دی اس ال دارم و گاهی از این مشکلا پیش میاد بعد از مدتی خودش درست میشه
با سلام
اگه به سايتش رجوع كنيد نوشته 1 تا 6 صبح رايگان است
باتشكر از سوالتان
تراکتور که نیست ولی میشه در حد موتور گازی حسابش کرد
چه فن های خوبی مال من لالایی بلد نیستن فقط میگن ووووووووووووووو
کیس رو تازه عوض کردم صداش کمتر شده ولی بازم شب همه جا ساکته صداش میره رو اعصاب بعضی اوقات اعصابم خورد میشه دکمه خاموش کردن محافظ کامپیوتر رو میزنم
قطعات نو هستن تازه ارتقا دادم ولی فن ها صداشون زیاده یکی از هارد هام، هم بدجوری صدا میخوره این رو بزودی عوض میکنم![]()
قبلا سرعت شبانه اندیشه ساعت نزدیک به 4 مثل روزانه میشد الان مدتیه که دیگه اینطوری نیست سرعت زیر 50 با نوسان
ضمنا اینترنت بین ساعت 1 تا 2 برای لحظاتی قطع میشه با این کار دیگه سرعت تا صبح همین طوری می مونه و بالا نمیره
شما هم همین مشکل رو دارید؟
Last edited by 6462; 20-10-2011 at 01:38.
سلام من از اندیشه سبز خزراز ترافیک حجمی ماهانه استفاده می کنم می خواستم بدونم اگر یک ماه بخوام ترافیک نامحدودش را بگیرم از خود سایت می تونم یا باید به شرکت مراجعه کنم؟
سرعت دانلود در ترافیک نامحدود تقریبا"چقدر هستش ؟ یک فیلمی که 600 مگ هستش تو چند ساعت می تونم دانلودش کنم؟
من الان ترافیک نامحدود بگیرم سرعت اینترنتم را میارن پایین بعد اگر ماه دیگه بخوام ترافیک حجمی مثلا 3 گیگ بگیرم بازم سرعت اینترنت را بالا میبرن یا نه ما که شانس نداریم ؟ با تشکر
بله از خود سایت میتونین.
128 نامحدود تقریبا بین 20 تا 30 کیلوبایت در ثانیه هست.
600 رو ضربدر 1000 کن میشه 600000 حالا تقسیم بر سرعت دانلودت کن.
اگه ماه دیگه محدود بگیرین سرعت بالا بهتون میدن.
سلامی دوباره
دوستان 512 حجمی اندیشه رو چنده سرعتش ؟ با 2 گیگ ترافیک رو میگم .... رو 90 میاد ؟
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
مشکل از تنظیمات کانکشن بود که طرف اومد درست کرد . قبلا همینطور بود که شما میگید یعنی وقتی وصل میشد مودم ، احتیاج به کانکشن و یوزر و پسورد دادن نبود ...... من میگم مثل قبل بکنید ولی بهم میگن اینجوری اگه مشکلی پیش اومد نمیشه فهمید مشکل از کجاست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)