به وقت ما چه ساعتی بود ؟!
؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به وقت ما چه ساعتی بود ؟!
؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره بودش، خیلی هم حال میکردم چون هیچ بارسایی ای نمیتونست جلوش واسته
تازه هر چند وقت یه بار هم، یکی می اومد میگفت جریان امضات چیه؟
اما احمد امضای تو خیلی ساده هست: دی
یکم خلاقیت بخرج بدین، چیز باحال تر بسازین!!!
منظورت تارو هست؟: دی
اسمش یادم نیست ! ولی همون دوست صمیمی سوباسا !منظورت تارو هست؟: دی
ولی واقعا از چند سال پیش من خیلی کاکا رو دوس داشتم ! در پوست خود نمی گنجم الان![]()
مثل من علی جان![]()
با این سرعت بالا که نمیشه از سایت دید
میخوام زنده زنده ببینم
شبکه رئال فرکانسش چنده ؟
اولا دیده بودم
مجانی هم بود
الانم مجانیه یا ...![]()
تارو میساکی![]()
ماشالله همه فوتبالیست ها رو از حفظن ! :دي
شما ها چه جوري يادتونه؟
دقيقا ماله 11 سال پيشه دي:
راستي اين سايز امضا موردي نداره من ميخواستم پيشنهاد بدم كه همه بذاريم احمد پيش دستي كرد
احمد هم كه امضاش تركيد
دلم خنك شد دي:
کاکا در سلامتی کامل
کاکا ستاره جدید رئال مادرید در ساعات اولیه امروز صبح و چند ساعت مانده به آغاز مراسم معارفه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو تستهای پزشکی باشگاه را با موفقیت پشت سر گذاشت.
ریکاردو ازیکسون دوس سانتوس لیته ملقب به "کاکا" امروز ساعت 7.30 دقیقه به وقت اسپانیا وارد فرودگاه باراجا در شهر مادرید شد. کاکا پس از ورود به اسپانیا همراه با پدر خود وارد بیمارستان لا مورالجا شد. جلوی درب بیمارستان تعداد زیادی از کودکان مادریدی در انتظار کاکا بودند و وی هنگام ورود به بیمارستان به ابراز احساسات آنان به گرمی پاسخ داد.
گرفتن نمونه خون , تست ضربان قلب , اکو , ام آر آی و تست اشعه ایکس مراحلی بودند که کاکا آنها را با موفقیت پشت سر گذارد. رئیس گروه پزشکی باشگاه رئال مادرید دکتر کارلوس دایز پس از پایان تست اعلام کرد کاکا نمونه کامل یک جوان سالم و کسی است که بخوبی از سلامتی خود محافظت کرده است:
"تستهای امروز امروز نشان داد این بازیکن در شرایط ایده آل برای بازی در سطح اول فوتبال است و آن را در جام کنفدراسیونها نیز نشان داد. تستهای امروز تکمیل کننده تستهایی بود که در برزیل از بازیکن به عمل آمد. این تستها در بهینه سازی عملکرد کاکا و جلوگیری از مصدومیت احتمالی وی به ما کمک بسیاری خواهد کرد. کاکا مانند سایر بازیکنان رئال مادرید یک فوتبالیست نمونه است."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)