پیشبینی من:
استقلال تهران-1- -0- ملوان
من احتمال مساوی را خیلی بالا می دونم اما میشه امیدوار بود بر اساس اتفاق بازی را ببریم.
تو این بازی جباری را هم نداریم.
در گفتگو با ایسکانیوز
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران گفت: برای شکست ملوان به مصاف این تیم خواهیم رفت و قطعآً به دنبال پیروزی استقلال خواهم بود و بعد به گلزنی خودم فکر می کنم.برهانی: رقیب ما زمین انزلی است نه ملوان!!
"آرش برهانی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: بدون شک بازی سخت و طاقت فرسایی را در جو سنگین انزلی پیش رو خواهیم داشت و من پیش بینی می کنم این دیدار یکی از حساس ترین و سخت ترین دیدارها استقلال در این فصل خواهد بود چراکه در طول چند سال اخیر ملوان برای استقلال دردسر آفرین بوده است.
وی افزود: بازی مشکلی خواهیم داشت، تیم ملوان بر شرایط ورزشگاه بسیار مسلط است و با توجه به شرایط جوی و نامساعد و حمایت هوادارن انزلی از تیم محبوبشان در ورزشگاه انزلی بازی سختی خواهیم داشت اما به عقیده من هر تیم بتواند از اشتباهات حریف بهترین استفاده را بکند پیروز این دیدار خواهد شد.
وی ادامه داد: به دلیل زمین نامساعد، بازی مقابل ملوان بازی سراسر فیزیکی خواهد بود و اعتقاد دارم در این دیدار حریف اصلی ما زمین انزلی خواهد بود نه تیم ملوان انزلی.
برهانی در خصوص شایعات مبنی بر عدم حضور جباری در دیدار برابر ملوان به ایسکانیوز گفت: مجتبی بازیکن بزرگی است و در این فصل نیز برای استقلال فوق العاده کار کرده که در حال حاضر دوران اوجش را سپری می کند.
وی تصریح کرد: به اعتقاد من استقلال به فرد متکی نیست و با خریدهایی که این فصل انجام داده ،در صورت غیبت جباری مقابل ملوان جای خالی او احساس نخواهد شد.
مهاجم استقلال تهران اذعان داشت: با تمام این تفاسیر روز سختی را برای ملوان و هواداران این تیم پیش بینی می کنم و متأسف که باید بگویم روند موفقیت های این تیم مقابل استقلال قطع خواهد شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در تمام بازی های برای برد به مصاف حریفان می رویم و در راه قهرمانی با هیچ تیمی تعارف نخواهیم داشت. به هیچ وجه به دنبال قهرمانی در نیم فصل نیستیم و تنها به قهرمانی در پایان فصل فکر می کنیم
در گفتگو با ایسکانیوز
احمدزاده: اشک استقلالی ها را در انزلی در می آوریم!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم ملوان گفت: مطمئن هستم که استقلال با دست خالی به شهر خود دباز می گردد و اشک آنها را در انزلی در می آوریم.
محمد احمدزاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان کرد: با پیروزی که هفته گذشته مقابل داماش کسب کردیم شک ندارم بازیکنان استقلال مغلوب روحیه و انگیزه بازیکنان ما خواهند شد.
وی تصریح کرد: از استقلال هیچ واهمه ای ندارم و آن کسی که روز جمعه دچار استرس خواهد شد ما نیستم چرا که با هوادارانمان فشار چند برابری روی استقلالی ها وارد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: پس از شکست تیم پگاه خوشحالم که هوادارانمان با ما آشتی کردند و معتقدم همین هوادران با شور و اشتیاق خود ما را برای شکست سنگین استقلال یاری خواهند کرد.
سرمربی تیم ملوان انزلی دیدار با استقلال را حساس دانست و به ایسکانیوز گفت: با توجه به اینکه هر دو تیم تنها به کسب سه امتیاز در این بازی می اندیشند مطمئنا بازی زیبایی را شاهد خواهیم بود.
احمدزاده ادامه داد: ترسی از نام بازیکنان و قدرت استقلال نداشته و تمرکزمان را فقط برای پیروزی مقابل این تیم معطوف کرده ایم
منصوريان به ---- مي رود
علي منصوريان بازيكن فصل گذشته تيم استقلال براي گذراندن دوره مربيگري در اواسط دي ماه سال جاري عازم ---- فرانسه خواهد شد.
علي منصوريان ،به خبرنگار باشگاه خبرنگاران در اين باره گفت: براي ارتقاي سطح دانش فوتبال خود در دي ماه به ---- فرانسه خواهم رفت تا در دوره كلاس هاي شش ماهه شركت كنم و بتوانم به فوتبال و جوانان كشورم خدمات ارائه دهم.
وي در مورد وضعيت تيم استقلال افزود: خوشبختانه نتايج خوبي در هفته هاي گذشته كسب شده و استقلال مي تواند با انگيزه و روحيه اي كه دارد به روند موفقيت اخير خود ادامه دهد
بيگ زاده:
يك نيمه فرصت هم برايم كافي است
هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: با به پايان رسيدن مصدوميتم هم اكنون شرايط بسيار خوبي دارم و يك نيمه فرصت هم برايم كافي است.
هاشم بيگ زاده، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مصدوميتم كاملاً برطرف شده و در شرايط آرماني به سر مي برم و منتظر اعتماد كادر فني هستم و يك نيمه هم برايم كافي است تا توانايي هايم را نشان دهم.
وي ادامه داد: امسال دچار بدشانسي هاي زيادي شده ام و مصدوميت ها اجازه نداد تا حضوري پر رنگ در تمرينات داشته باشم.
وي تصريح كرد: مطمئن هستم اگر بازي به من برسد با بازي خوبم خود را به كادر فني تحميل مي كنم و ديگر به نيمكت بر نمي گردم.
بيگ زاده خاطر نشان كرد: جباري بازيكن بزرگي است و غيبت او روي روند تيمي ما تاثير منفي مي گذارد.
به پيروزيهايمان ادامه ميدهيم
قلعه نويي دغدغهاش رفع شد:
نگرش بازيكنان تغيير كرده، قدر پيراهن استقلال را ميدانند
امير قلعه نويي گفت: در انزلي بازي دشواري داريم اما به دنبال 3 امتياز ديدار هستيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: ديدار مقابل ملوان انزلي بسيار دشوار است. در هر صورت در ليگ برتر نميتوان بازيها را با يكديگر مقايسه كرد و هر بازي شرايط مخصوص به خود را دارد. به احمدزاده تبريك ميگويم كه تيم خوبي ساخته و توانسته است با وجود بازيكناني جوان و كمترين هزينه، تيم ملوان را بسيار آماده كند. در هر صورت يكي از نكات متفاوت اين بازي شرايط آب و هوايي انزلي است كه ميتواند در بازي تاثيرگذار باشد.
وي افزود: با توجه به بازيهاي اخير و نتايج خوب ملوان انزلي و همچنين روند بسيار خوبي كه در بازيهاي استقلال شكل گرفته و پيروزيهاي ادامهدارمان تصور ميكنم اين بازي بسيار تماشايي باشد.
قلعهنويي خاطرنشان كرد: گروه آناليز ما نقاط ضعف و قوت ملوان را بررسي كرده است و اميدواريم با توجه به همين نقاط ضعف 3 امتياز بازي را به دست آوريم.
قلعهنويي در ادامه با تمجيد عملكرد مدافعان تيمش گفت: ساختار دفاعي تيم ما بسيار خوب شده و اميدواريم همان طور كه اين ساختار دفاعي در بازي مقابل ذوب آهن كمترين اشتباه را داشت، برابر ملوان نيز همين گونه عمل كند.
قلعهنويي بار ديگر بر تلاشش براي تغيير نگرش بازيكنان استقلال تاكيد كرد و به ايسنا گفت: بسيار خوشحالم چرا كه نگرش بازيكنان استقلال تغيير كرده است و آنها ديگر به خوبي درك ميكنند در يك تيم پرافتخار آسيايي بازي ميكنند و قدر پيراهن تيم را ميدانند.
قلعهنويي افزود: اين نگرش به ما كمك ميكند تا بتوانيم تيم را براي موفقيت در آسيا آماده كنيم. از هماكنون نيز فكر خود را متوجه بازيهايمان در آسيا كردهايم و ميخواهيم نگرش و سطح تيم را به حدي برسانيم كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز موفق باشيم.
سرمربي تيم استقلال تهران ماجراي وجود جاسوس در اين تيم را رد كرد و گفت: استقلال جاسوس ندارد اما واقعيت اين است كه ما دوست نداريم يك سري مسايل داخلي تيم كه در واقع مسايل خانوادگي ماست، به بيرون راه پيدا كند.
قلعه نويي درباره تغيير زمان اردوي استقلال در كيش نيز گفت: با توجه به اين كه فاصله چنداني تا زمان تعطيلات نيم فصل نداشتيم تصميم گرفتيم تا اين اردو را در زمان تعطيلات نيم فصل در كيش برگزار كنيم.
هافبك استقلال:
گرفتن يك تساوي از استقلال سخت ترين كار براي تيم هاي ديگر است
ميثم منيعي گفت: گرفتن يك تساوي از استقلال سخت ترين كار براي تيم هاي ديگر است.
هافبك استقلال،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم ما هافبك هاي تكنيكي و طراحي را در اختيار دارد كه وجه شاخص همه آنها پاسور بودنشان است.
وي ادامه داد: جباري، جان واريو، حيدري و حتي حسين كاظمي بازيكناني هستند كه فرم بازيشان رو به جلو است، آنها وقتي صاحب توپ مي شوند، به طور غريزي حمله به روي دروازه حريف را طراحي مي كنند اين كار گاهي با پاس هاي بلند در فضاهاي خالي انجام مي شود و گاهي هم با دور زدن بازيكنان مقابل، به خاطر همين بازيها را مي بريم. همين مسئله باعث شده تا استقلال به يكي از هجومي ترين تيم هاي اين فصل تبديل شود.
وي ادامه داد: فكر مي كنم حتي گرفتن يك تساوي از استقلال هم به سخت ترين كار براي تيم هاي ديگر تبديل شده است و در حال حاضر خوشحالم كه در چنين فضا و شرايطي من هم فرصت پيدا كرده ام تا پس از چند سال حقم را از فوتبال ايران بگيريم.
هافبك استقلال گفت: پنج سال است كه بنابه دلايلي از تيم ملي دورم كردند اما مطمئنم اگر همين روند را ادامه بدهم و استقلال هم قهرمان شود به پيراهن تيم ملي مي رسم.
صنيعي خاطرنشان كرد: درباره رقابت درون تيمي استقلال هم بايد بگويم اين اتفاق به نفع همه بچه ها است چرا كه همه مي دانند با كوچك ترين اشتباه نيمكت نشين مي شو
آشتياني:
پايه هاي استقلال را حمايت مي كنيم
طي ديدار روز گذشته مديرعامل باشگاه استقلال با مسئولان تيم هاي پايه اين باشگاه واعظ آشتياني قول مساعدت و كمك هاي مالي را به تيم هاي پايه داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تهران، روز گذشته نشستي را با مسئولان و مربيان تيم هاي پايه از جمله مرتضي كامراني مدير مجموعه فوتبال پايه، مرغوبكار و عليرضا منصوريان مربي تیم هاي پايه داشت و قرار شد تا مجموعه پايه استقلال مورد حمايت باشگاه قرار گيرد و در آينده كمك هاي مالي به اين تيم شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)