سرعت تک کانکشن دیگه رسما واسه من افتضاح شدهتو طول روز هم دیگه نمیشه twitch اینا دید با کیفیت خوب چه برسه به شب ساعت 9.5 به بعد!!
و یه چیزع دیگه باید حضوری بریم واسه درخواست جمع اوری یا تلفنی؟
سرعت تک کانکشن دیگه رسما واسه من افتضاح شدهتو طول روز هم دیگه نمیشه twitch اینا دید با کیفیت خوب چه برسه به شب ساعت 9.5 به بعد!!
و یه چیزع دیگه باید حضوری بریم واسه درخواست جمع اوری یا تلفنی؟
Last edited by humanaga; 21-02-2019 at 15:50.
در طول روز وضعیت تک کانکشن واقعا نمیشه ایرادی ازش گرفت،فقط از ساعت ده تا دوازده شب به شکل عجیب و غریبی کند میشه،منکه سرعت۱۶ دارم،نمیتونم تک کانکشن بیش از ۳مگ سرعت بگیرم،و تا حالا ۴ شرکت مختلف امتحان کردم و باز مجبور شدم برگردم شاتل،
تک کانکشن من دقیقا از ساعت 9:30 یا 10:30 تا 12 همین جوری میشه روی اون یکی صبانت حتی 480p بافر میکنه
سراسری هست مخصوص شاتل نیست
بد دردیه که برق خونه قطع و وصل بشه به شکل بدجور و بزنه اداپتور مودم رو خراب کنه و چند ساعت همینطور ولتاژ چرت و پرت به مودم بده تا بررسی خونه ببینی مودم داره با LED رقص نور انجام می ده![]()
خیلی شاتل افتضاح شده مخصوصا تو زمینه گیم مدام آدم لفت میخوره از سرور ها واقعا خسته کننده هست
دوستان این mtu را تنظیم کنم ب نظرتون اصلبا فایده ای داره یا نه؟؟ شما mtu را روی چند تنظیم کردید؟؟؟
Last edited by MeHrDaD-91; 26-02-2019 at 10:21.
من در گذشته یک بار mtu رو دستی ست کردم باسه پینگ ( البته رو یک isp دیگر ) چندان تو زمینه Ping برای من تاثیر نداشت ( شاید 3-5 ms که البته بخاطر تست کوتاهم قابل اعتماد نیست)
باسه مورد کلا خط سکته 0 این رو ازمایش نکردم - می تونی مقدارش رو کم کنی ببینی تاثیر داره یانه![]()
سلام دوستان شما هم مشکل افت سرعت تک کانکشن دارید سرویس 8 مگ دارم 480p هم نمیتونه استریم پخش کنه سرعت دانلود تک کانکشن شده 60kb![]()
بسته شاتللند حذف شد...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام دوستان من سرویس یکسالم شش روز دیگه تموم میشه میخوام همون سرویس رو تمدید کنم ولی نمیشه حتما باید سرویس جدید بخرم؟
بستگی داره که چه سرویسی داشته اید معمولا سرویس های پایه قابل تمدید هستند اما جشنواره ها نه چون فصلی تغییر میکنند در اون صورت باید جدید انتخاب کنید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)