*555*5*11# رو بگیر.
احتمالا زمان تمام بشه
*555*5*11# رو بگیر.
احتمالا زمان تمام بشه
4جی و 3 جی تایم رایگان هم دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون تو برنده نمیشی دلیل نمیشه دروغ باشه برو اسامی برندگان رو چک کن میفهمی قضیه رو
نه اتفاقا ایشون خیلی عالی قضیه رو باز کرد، تشکر میشه از ایشون
شما باید قبول کنید بنگاههای اقتصادی خصوصا توی کشور ما از این راه بیشتر درامد دارند تا از راه خدمات استاندارد دادن به مردم
درست مثل بانکها ...
تست LTE اصفهان با مودم 4جی
میدان جمهوری .مسجد سید . خرم . میردادماد و طالقانی
از شیخ بهایی به سمت جنوب و آذر به بعد قطع شد سیگنال
![]()
Last edited by ESPSV; 18-03-2015 at 16:46.
منظورتون اولویت زمانی است دیگه؟ پس حجم ها هم باهم جمع شدن.
الان سوال در مورد بسته هایی است که تاریخ زمانی شون باهم مطابقت نداره مثلا اول یه بسته 3 ماهه بخریم بعد یه بسته 1 ماهه. اونوقت چی میشه؟
درسته
کلا همه تو کار دلالی هستند از دولت گرفته و بانک ها بگیر بیا پایین
تو این مملکت 90 درصد فقط با جابجا کردن پول نون می خورن و کمتر از 10 درصد پول تولید می کنند. اون 10 درصد هم 9% قشر کارمند هستند و از اون 9% هم فقط 2% کار واقعی انجام میدن که اونا هم نیروهایی پیمانی هستند
وگرنه کارمندهای رسمی هم کاری انجام نمی دن و فقط پاداش تولید رو میگیرند
Last edited by arash59b; 18-03-2015 at 17:00.
من خودم یکی دو سال پیش خیلی هزینه میکردم واسه این مسابقات بیشتر مسابقاتش هم باگ داشت اون زمان خیلی ها زرنگ بودن و این باگ ها رو میدونستن و وضشون توپ شد یکی مثه ما هم پول انچنانی گیرمون نیومد ولی ضررم نکردم و بقیه هم ک فقط ضرر کردن چون نمیدونستن و مغزشونو ب کار نمینداختن تمام کسایی هم ک برنده میشدن رو میشناسم هنوزم با توجه ب اینکه ایرانسل روند مسابقات و... تغییر داد دارن برنده میشن البته کمتر شده.
Last edited by mf70; 18-03-2015 at 16:55.
مثل اینکه ایرانسل در خرم آباد هم 4g رو راه انداخت . دو روز پیش من نگاه کردم فقط گزینه 3g زده بود!
![]()
Last edited by m2music; 18-03-2015 at 21:21.
2تا سیم کارت داشتم گرفت ازم 2 تا فیش پرگردم 2 تا به قول خودشون 4g دادن + 2 تا سیم کارت غیر فعال 0901 مجانی . همینطوری هدیه دادن .
من دانلود میزنم فقط از سرورایران از 600تا 1 مگ دانلود میده اما از سرورهای خارج 20کیلو بیشتر نمیشه
دوستان برای شما هم همینطوره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)