به نظرم 512 پارس نگیر چون قبلا گرفته بودن 50کیلوبایت بود سرعت شبانش فقط روزا بالا میرفت 2مگشو باید بگیری که حداقل 180کیلوبایتو شبانه بهت بده![]()
به نظرم 512 پارس نگیر چون قبلا گرفته بودن 50کیلوبایت بود سرعت شبانش فقط روزا بالا میرفت 2مگشو باید بگیری که حداقل 180کیلوبایتو شبانه بهت بده![]()
Last edited by farshad0123; 10-06-2014 at 17:33.
2برابر سرعت اسمی میده
چون که از ساعت 7عصر تا 7صبح رایگانه به همین دلیل 39800 تومنه
تو پارس سوال کردم ببینم کسی 512 داره ببینم چی میگن میصرفه یا نه فعلا تا شنبه وقت دارم مخابرات شنبه تخلیه میکنه
دمت گرم. نامحدود تا حجم مشخصی ۲برابر سرعت اسمی میده؟ محدوداش همون ۱گیگ حجم دارن؟ به نظرتون خوبه این شرکت کسی داشته؟ رفاتک فقط اهوازه؟
Last edited by ali-1991; 10-06-2014 at 17:39.
من اگه جات بودم 1ماه میرفتم لقمان تست میکردم فوقش اگه بد بود ماه بعدش تخلیه میکردم ولی من که خطم pcm ه نمیتونم هی از این شرکت برم به اون شرکت
فرشاد راستی کی گفته های وب رانژه 5تومان ؟ من پرسیدم سرویس 256 ماهی 3گیگ میشه 13تومن با مالیات و اینا میشه 15 تومن چون تو اهواز دفتر اصلی نداره 15 تومن هم پول رانژه و ... میگیره نمایندگیش![]()
من گفتم لقمان 5تومنه
حالا خواستم برم یه سر هم اونجا میزنم ببینم اون چی میگه ولی اون روز که زنگ زدم دختر تعجب کرد گفتم مخابرات داره 250 تا دان بهم میده گفت اگه اینطوره اصلا از مخابرات تکون نخور خیلی خوب داره بهت میده![]()
این حرفو پارس انلاین ساختمون ازادی(جنب بازار بزرگ)هم به من زد!![]()
گفت همون مخابرات بمون خیلی داره عالی بهت میده منم بهش گفتم شبانه رو ورداشته که میخوام تخلیه کنم وگرنه عمرا تخلیه میکردم اونم با این سرعتی که من داشتم
دمت گرم. نامحدود تا حجم مشخصی ۲برابر سرعت اسمی میده؟ محدوداش همون ۱گیگ حجم دارن؟ به نظرتون خوبه این شرکت کسی داشته؟ رفاتک فقط اهوازه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)