بین 10 تا 20 روز قبل از اعزام
بین 10 تا 20 روز قبل از اعزام
دوستان معافیت سه برادر هنوزم پا برجاست؟
دوستان عزیز کسی محمد رسول الله اطلاعاتی نداره ؟
دوستان کسی تو انجمن قبلا یا الان برای معافیت پزشکی اقدام نکرده یه راهنمایی کنه؟
نه دوست عزیز!!دوستان معافیت سه برادر هنوزم پا برجاست؟
قانونهای معافیت به کلی تغییر کرده.کسریهای بسیج و ایثارگران به کلی عوض شده و .......
سلام،
به سازمان و پادگان آموزشیت ربط داره.
ارتش ژ-3 رو حتما داره. شاید نارنجک دستی هم پرتاب کنند اما بعید می دونم به سربازای آموزشی بدن.
تو یگان اما قضیه فرق می کنه. یکی از دوستام حتی روی موتور سیکلت هم آر پی جی شلیک کرده!! به جثه هم ربط داره، اگه جثه بزرگ نباشه خیلی بعیده حتی توی رزمایش ها هم بهتون آر پی جی بدن.
درکل ترس نداره اما تا جایی که میشه جیم بزنید بهتره!!
اینم اضافه می کنم که بعضی پادگان ها مخصوصا ارتش، مهمات زیادی ندارن که دم به ساعت سربازاشونو ببرن تیر اندازی، اما سپاه وضعش خوبه!!
درود
Last edited by amir_torabi; 09-11-2012 at 18:40.
سلام دوست عزیز.
اونجا محل آموزش نزاجا برای مرزبانیه.
مدرکت لیسانسه دیگه؟ یه ذره جای خشک و رسمیه و شاید یکم زیاد گیر بدن، مثلا نمیزارن تو ساعت خدمت کلاه کشی بپوشیو این حرفا. اما مرخصیش بدک نیست.
کلا زیاد نگران آموزشی نباش، دوره کوتاهیه. یگان خدمتی مهمتره. اما پیشنهاد میکنم یک یا دو ماه مونده به اعزام ورزشو شروع کنی که اونجا اذیت نشی.
متاسفانه تقسیمات اونجا یکم بده و واسه جنوب زیاد می فرسته. اگه جزو شرایط دارها باشی شانس آوردی چون تو شهر خودت تقسیم میشی. شرایط شامل این موارد میشه:
پدر فوتی، پدر نظامی، تک پسری، تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی، متاهل.
زیاد نگران نباش، آموزشی دورا خوبیه و کلی خاطره اس.
موفق باشی، واسه منم دعا کنید!
سلام، بلاخره از یه نفر معتبر اینو پرسیدم. مسئول صدور کارتمون.
گویا سال 91 خدمت 21 ماه شده و حتی کسایی که توقف خدمتی داشتن و بعد سال 91 دوباره اعزام شدن، واسه اونا هم همون 21 ماه محاسبه میشه.
حتی کسانی که دفترچه رو سال 90 فرستادن اما سال 91 اعزام خوردن هم 21 ماه خدمت خواهند داشت. پس مراقب باشید سنوات نخورید که 24 ماه خدمت واقعا ظلم بزرگیه! غیبت بیشتر از 6 ماه هم حکم فرار بدوی داره، یعنی 6 ماه سنوات. یعنی 27 ماه خدمت.
مراقب باشید مثل دوست من نشید و به خاطر 2-3 هفته تاخیر سنواتی نشید. البته ایشالا امسال هم سنوات بخشیده بشه اما روش نمیشه حساب کرد.
خبر تلخیه اما گویا کمبود سرباز واقعا تاثیر گذاشته.
با آرزوی سلامتی و شادی وخدمت آسون و زود گذر برای همه دوستان.
رفیق در مورد اینکه از کی خدمت 24 ماه میشه اطلاعی نداری؟؟؟
من اعزامی 1/4/90 هستم و 18 ماه خدمت دارم و تو ماه 16 ام هستم با این قانون ها من هنوز 18 ماه باید خدمت کنم یا 21 ماه ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)