شبانه رو بگو چقدر میگیری ببینیم بریم سرعت بالاتر بخریم یا نه سال دیگه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شبانه رو بگو چقدر میگیری ببینیم بریم سرعت بالاتر بخریم یا نه سال دیگه
با نمایندگی صحبت کنید براتون شارژ می کنن هر سرعتی بخواید
سلام.من 10 مگ از آسیاشت دارم که واسم روی 8 مگ بستن.سرعت دانلودم در روز از سرورهای داخلی و خارجی همینی هست که شما گذاشتی.یعنی 1.2 مگ.شبانش هم فیکس رو 2 مگ بستن و سرعت دانلودم 256 فیکس است.(البته صبانت 6 مگی که دارم سرعت دانلود شبانش بیشتر از آسیاشت است).حالا شما دوست عزیز سرعت دانلودت از سرور خارجی در روز چقدر است؟و سرعت دانلودت از سرور داخلی و خارجی در ساعات رایگان چقدر است؟در ضمن مطمعنی 20 گیگ در ماه با پهنای باند 12 مگ میشه 47000 تومانه.اگه اینطوره خداییش صبانت خوش انصافی کرده.چون آسیاشت سرویس 10 مگ با 20 گیگ حجم در ماه ماهیانه 67000 تومان میگیره.![]()
Last edited by david-ebi; 05-07-2014 at 21:40.
سلام دوست عزیز 10 گیگ در ماه اینقدره نه 20 گیگ
یک تست از اسپید تست با اون اینترنتتون بزارید لطفا که می گید سرعتش به اندازه صبانت هست
پیرو پست قبلیم الان سایت یکی از نمایندگیهای صبانت در مشهد رو نگاه کردم دیدم زده جشنواره تابستانه و برای سرویس 12 مگ این مشخصات رو داده که عکسشو واستون میزارم.
آیا کسی تونسته سرویس 12 مگ یک ماهه هم بگیره؟
چشم الان خدمتتون میزارم.
این تست پهنای باندم توسط speedtest.net
اینم یک عکس که همین الان از دانلود منیجرم از سرعت دانلود از یک سایت با سرور خارجی گرفتم.
جریان نیم بها دیگه چیه مگه آسیاتک؟
صبانت هم شبانه نیم بها دار می ده؟
خیلی از سرویس ها نیم بهادارن جدیدا ولی رایگان هم هست من ۵ شنبه گرفتم یک ساله ۲ مگ چه تخفیف خوبی خوردم ۵۰ تومان رو سایت زده بود ۲۷۳ برام ۲۲۱ حساب کردامروز ولی سر ۱۸۰۰ تومان ۴۰ بار زنگ زدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست بعد از وصل کردن به LAN قبلا با وایرلس تست می کردم ظاهرا با LAN سرعت خیلی بهتره سرعت دانلود رسید به 1.4 در ثانیه ثابت
در جواب اون دوست عزیز در مورد شبانه من شبانم کاملا رایگان هست و شبی بین 14 تا 16 گیگ البته تا قبل از ست شدن روی 12 مگ حالا امشب ببینم تغییری می کنه یا نه
Last edited by otfbax; 05-07-2014 at 22:51.
چه جالب خبر نداشتم
مبارکت باشه
یکسال ریسک ش بالاست مخصوصا با این بالا پایین رفتن ها
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)