تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1118 از 1291 اولاول ... 118618101810681108111411151116111711181119112011211122112811681218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,171 به 11,180 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من یه فرکانسی هست دیدم خیلی خوبه خواستم بدونم چه جوری فقط میشه رو این باشم؟
    از منوی wimax و بعد scanner از این طریق حذف کنم همه فرکانس ها رو جز فرکانس مورده نظرم ؟؟عکس گرفتم ممنون میشم بگید از این منو باید حذف کنم یا نه؟

2. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واسه موبايل اگه نصب کنيم 2g و 3g و wifi رو خوب نشون ميده اما واسه 4g که wimax هم شبيه اين هست خب گوشي توانايي دريافت سيگنال نداره.
    توي سايت خودش هم رفتم واهس نشون پوشش 3g و2g خوبه و نشون ميده (هرچند با زوم کم) ولي وقتي ميري رو نمايش دکل ها کلا چيزي نشون نميده و واسه 4g هم که اصلا چيزی نيست چون چند جاي پرت که همونجا هم سيگنال خيلي ضعيف نشون ميده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    آره واسه موبایل است.
    این روش هم امتحان کن ، برنامه رو باز کن. بعد GPS رو روشن کن . بعد بزن رو حالت Speed Test. ببین چی نشون میده!
    چون الان من با رایتل امتحان کردم اون BTS ای که ازش دارم آنتن دیتا میگیرم رو نشون میده!
    شاید روی وایمکس هم چیزی رو نشون بده. تو برنامه گفته هر BTS ای .

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید :,(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تصمیم دارم وایمکس ایرانسل بگیرم ولی دو دلم نمیدونم رضایت بخش هست یا نه
    من دانلود ندارم
    برام پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
    نظرتون راجب مودم همراه ایرانسل چیه؟

ساکن تهران - امامت هستم تو این منطقه کسی هست

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام.
    آره واسه موبایل است.
    این روش هم امتحان کن ، برنامه رو باز کن. بعد GPS رو روشن کن . بعد بزن رو حالت Speed Test. ببین چی نشون میده!
    چون الان من با رایتل امتحان کردم اون BTS ای که ازش دارم آنتن دیتا میگیرم رو نشون میده!
    شاید روی وایمکس هم چیزی رو نشون بده. تو برنامه گفته هر BTS ای .
    امتحان ميکنم.(بايد دوباره نصب کنم چون پاکيدم به يک دلايلي ) ولي ميگم با اين روش ميشه دکل رايتل و همراه اول و موبايل ايرانسل رو پيدا کرد.
    سيگنال وايمکس با اين سيگنال ها فرق داره و خب وقتي گوشي نتونه سيگنال وايمکس رو بگيره ، جای دکل رو هم نميتونه پيدا کنه.

دوستان من یه فرکانسی هست دیدم خیلی خوبه خواستم بدونم چه جوری فقط میشه رو این باشم؟
    از منوی wimax و بعد scanner از این طریق حذف کنم همه فرکانس ها رو جز فرکانس مورده نظرم ؟؟عکس گرفتم ممنون میشم بگید از این منو باید حذف کنم یا نه؟
    سلام

عکسي که اينجا هستش که ليستش با اون مربع پوشونده شده. ولي اگه اين جدول ، جدول فرکانس ها هست ، از هميجا ميشه فرکانس آنتن های ديگه رو پاک کني.(مودم داخلي ندارم که با اطمينان %100 بگم)
    فقط حتما حتما حتما فرکانس ها و پهناي باند هاي قبلي رو يادداشت کن. قطعا به کارت مياد.

سلام دوستان
    تصمیم دارم وایمکس ایرانسل بگیرم ولی دو دلم نمیدونم رضایت بخش هست یا نه
    من دانلود ندارم
    برام پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
    نظرتون راجب مودم همراه ایرانسل چیه؟

ساکن تهران - امامت هستم تو این منطقه کسی هست
    سلام

من واسه دانلود اين اينترنت رو گرفتم و از اين نظر خيلي خوب بوده و صد البته ايرانسل کيفيتش شديدا به منطقه اي که توش هستي و شلوغي دکل بستگي داره.(خيلي ها واسه همينم راضي نيستن)
    ولي واسه استفاده اي که ميگي صادقانه بگم به طور کلي فکر نميکنم اصلا و به هيچ عنوان مناسب باشه و الان هم خيلي اوضاعش به هم ريخته هست.
    من خودم واسه Xbox Live اصلا و ابدا از ايرانسل استفاده نميکنم که پينگ و عدم قطعي مناسبه. (از جاي ديگه اينترنت دارم)
    پينگ از کجا ميخواي ؟ اگه سرورهای خارجي ميخواي که...
    خيلي اوقات پينگ 4.2.2.2 يا 4.2.2.4 زير 190 هست ولي خيلي خيلي مواقع بعد هر 3 خط خيلي وقت ها 10 خط تايم اوت هستش. مشکلي که خيلي شديد شده اين چند وقته خصوصا اينه که اصلا کلا ارتباط با يکسري سرورهاي خارجي کاملا قطع ميشه و ممکنه تا چند روز همينطوري باشه. پکت لاست بالا هست خيلي وقت ها و از همه فاجعه تر عدم دسترسي به پشتيباني هستش. وقتي زنگ ميزني 707 اکثر مواقع فروشنده هايي که فکر ميکنن کارشناس هستن چيزي جز سوال اينکه سرعت چند هست و قندشکن داري چيزيي بلد نيستن و هميشه هم به زور ميخوان بگن مشکل از خود شماست و اگه هم بتوني حاليشون کني که مشکل هست ، ميگن باهات تماس گرفته ميشه که کسي که زنگ ميزنه پشتيبان فني هست ولي مشکل اينه که خيلي دير و کند زنگ ميزنن و حتي ممکن هست زنگ نزنن...
    راستي مسيريابي (tracert) هم هرچي ميزنم فقط به زور خط آخر اونم با چندصد ميلي ثانيه وصل ميشه.
    اين مشکل ها به صورت کوتاه و نه چندان شديد واسه سرورهای داخلي هم اتفاق افتاده....
    اگه دقيق تر بگي واسه چي و کجا بخواي ميشه با اينترنت خودم امتحان کنم...
    Last edited by ase_pase; 25-05-2014 at 18:42.

8. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

امتحان ميکنم.(بايد دوباره نصب کنم چون پاکيدم به يک دلايلي ) ولي ميگم با اين روش ميشه دکل رايتل و همراه اول و موبايل ايرانسل رو پيدا کرد.
    سيگنال وايمکس با اين سيگنال ها فرق داره و خب وقتي گوشي نتونه سيگنال وايمکس رو بگيره ، جای دکل رو هم نميتونه پيدا کنه.

سلام

عکسي که اينجا هستش که ليستش با اون مربع پوشونده شده. ولي اگه اين جدول ، جدول فرکانس ها هست ، از هميجا ميشه فرکانس آنتن های ديگه رو پاک کني.(مودم داخلي ندارم که با اطمينان %100 بگم)
    فقط حتما حتما حتما فرکانس ها و پهناي باند هاي قبلي رو يادداشت کن. قطعا به کارت مياد.
    اینجا دقیقا فرکانس ها هستش و امکان ادیت و اینسرت و حذف فرکانس داره یعنی من اگه فرکانس مورد نظرمو بخوام اینا رو پاک کنم فقط فرکانس مورد نظرم اینجا باشه؟اینو میخوام بدونم
    یک دنیا ممنون ase-pase

10. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اینجا دقیقا فرکانس ها هستش و امکان ادیت و اینسرت و حذف فرکانس داره یعنی من اگه فرکانس مورد نظرمو بخوام اینا رو پاک کنم فقط فرکانس مورد نظرم اینجا باشه؟اینو میخوام بدونم
    یک دنیا ممنون ase-pase
    دقيقا. هر فرکانسي که ميخوای ازش استفاده کني بمونه و بقيه حذف بشه. فقط يادت نره که حتما قبل از اينکه فرکانس هايي رو که ميخواي حذف کني حتما حتما يک جايي يادداشت کن و نگه دار. (پهناي باند فرکانس هم حتما يادداشت کن)

12. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من واسه دانلود اين اينترنت رو گرفتم و از اين نظر خيلي خوب بوده و صد البته ايرانسل کيفيتش شديدا به منطقه اي که توش هستي و شلوغي دکل بستگي داره.(خيلي ها واسه همينم راضي نيستن)
    ولي واسه استفاده اي که ميگي صادقانه بگم به طور کلي فکر نميکنم اصلا و به هيچ عنوان مناسب باشه و الان هم خيلي اوضاعش به هم ريخته هست.
    من خودم واسه Xbox Live اصلا و ابدا از ايرانسل استفاده نميکنم که پينگ و عدم قطعي مناسبه. (از جاي ديگه اينترنت دارم)
    پينگ از کجا ميخواي ؟ اگه سرورهای خارجي ميخواي که...
    خيلي اوقات پينگ 4.2.2.2 يا 4.2.2.4 زير 190 هست ولي خيلي خيلي مواقع بعد هر 3 خط خيلي وقت ها 10 خط تايم اوت هستش. مشکلي که خيلي شديد شده اين چند وقته خصوصا اينه که اصلا کلا ارتباط با يکسري سرورهاي خارجي کاملا قطع ميشه و ممکنه تا چند روز همينطوري باشه. پکت لاست بالا هست خيلي وقت ها و از همه فاجعه تر عدم دسترسي به پشتيباني هستش. وقتي زنگ ميزني 707 اکثر مواقع فروشنده هايي که فکر ميکنن کارشناس هستن چيزي جز سوال اينکه سرعت چند هست و قندشکن داري چيزيي بلد نيستن و هميشه هم به زور ميخوان بگن مشکل از خود شماست و اگه هم بتوني حاليشون کني که مشکل هست ، ميگن باهات تماس گرفته ميشه که کسي که زنگ ميزنه پشتيبان فني هست ولي مشکل اينه که خيلي دير و کند زنگ ميزنن و حتي ممکن هست زنگ نزنن...
    راستي مسيريابي (tracert) هم هرچي ميزنم فقط به زور خط آخر اونم با چندصد ميلي ثانيه وصل ميشه.
    اين مشکل ها به صورت کوتاه و نه چندان شديد واسه سرورهای داخلي هم اتفاق افتاده....
    اگه دقيق تر بگي واسه چي و کجا بخواي ميشه با اينترنت خودم امتحان کنم...
    سلام ممنون از پاسخ شما
    وایمکسم از لیستم خط خورد!
    های وب ، ایرانسل دیگه موندم چیکار کنم
    از کجا وایمکس بگیرم
    از کجا adsl بگیرم
    اینترنت گرفتن منم تبدیل شده به یه

14. این کاربر از afshinhemmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان بعد مدتی قطعی صبانتم رفتم مبین نت بگیرم و پرسیدم ایرانسل بهتره یا مبین نت و فروشنده نمایندگی گفت آنتن های ایرانسل کاذبه و تعجب کردم .............

امروز من به وایمکس ایرانسل پیوستم و 25 درصد تخفیف داره و مودم فقط 130 داشت و دیگه گرفتم و آوردم خونه 5 آنتن وصل هست و عالیه و دکل ایرانسل سر نبش خونه ماست ............... فعلآ 128 گرفتم تا ماه دیگه سرعت بالا تر بگیرم و از همگی شما بخاطر راهنمایی های شما ممنونم .......

16. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چرا اینقد پینگ بالاست . پاکت لاست زیاده؟؟؟؟

18. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •