دوستان من یه فرکانسی هست دیدم خیلی خوبه خواستم بدونم چه جوری فقط میشه رو این باشم؟
از منوی wimax و بعد scanner از این طریق حذف کنم همه فرکانس ها رو جز فرکانس مورده نظرم ؟؟عکس گرفتم ممنون میشم بگید از این منو باید حذف کنم یا نه؟
![]()
دوستان من یه فرکانسی هست دیدم خیلی خوبه خواستم بدونم چه جوری فقط میشه رو این باشم؟
از منوی wimax و بعد scanner از این طریق حذف کنم همه فرکانس ها رو جز فرکانس مورده نظرم ؟؟عکس گرفتم ممنون میشم بگید از این منو باید حذف کنم یا نه؟
![]()
سلام.
آره واسه موبایل است.
این روش هم امتحان کن ، برنامه رو باز کن. بعد GPS رو روشن کن . بعد بزن رو حالت Speed Test. ببین چی نشون میده!
چون الان من با رایتل امتحان کردم اون BTS ای که ازش دارم آنتن دیتا میگیرم رو نشون میده!
شاید روی وایمکس هم چیزی رو نشون بده. تو برنامه گفته هر BTS ای .![]()
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید :,(
سلام دوستان
تصمیم دارم وایمکس ایرانسل بگیرم ولی دو دلم نمیدونم رضایت بخش هست یا نه
من دانلود ندارم
برام پینگ و عدم قطعی خیلی مهمه
نظرتون راجب مودم همراه ایرانسل چیه؟
ساکن تهران - امامت هستم تو این منطقه کسی هست
امتحان ميکنم.(بايد دوباره نصب کنم چون پاکيدم به يک دلايلي) ولي ميگم با اين روش ميشه دکل رايتل و همراه اول و موبايل ايرانسل رو پيدا کرد.
سيگنال وايمکس با اين سيگنال ها فرق داره و خب وقتي گوشي نتونه سيگنال وايمکس رو بگيره ، جای دکل رو هم نميتونه پيدا کنه.
سلام
عکسي که اينجا هستش که ليستش با اون مربع پوشونده شده. ولي اگه اين جدول ، جدول فرکانس ها هست ، از هميجا ميشه فرکانس آنتن های ديگه رو پاک کني.(مودم داخلي ندارم که با اطمينان %100 بگم)
فقط حتما حتما حتما فرکانس ها و پهناي باند هاي قبلي رو يادداشت کن. قطعا به کارت مياد.
سلام
من واسه دانلود اين اينترنت رو گرفتم و از اين نظر خيلي خوب بوده و صد البته ايرانسل کيفيتش شديدا به منطقه اي که توش هستي و شلوغي دکل بستگي داره.(خيلي ها واسه همينم راضي نيستن)
ولي واسه استفاده اي که ميگي صادقانه بگم به طور کلي فکر نميکنم اصلا و به هيچ عنوان مناسب باشه و الان هم خيلي اوضاعش به هم ريخته هست.
من خودم واسه Xbox Live اصلا و ابدا از ايرانسل استفاده نميکنم که پينگ و عدم قطعي مناسبه. (از جاي ديگه اينترنت دارم)
پينگ از کجا ميخواي ؟ اگه سرورهای خارجي ميخواي که...
خيلي اوقات پينگ 4.2.2.2 يا 4.2.2.4 زير 190 هست ولي خيلي خيلي مواقع بعد هر 3 خط خيلي وقت ها 10 خط تايم اوت هستش. مشکلي که خيلي شديد شده اين چند وقته خصوصا اينه که اصلا کلا ارتباط با يکسري سرورهاي خارجي کاملا قطع ميشه و ممکنه تا چند روز همينطوري باشه. پکت لاست بالا هست خيلي وقت ها و از همه فاجعه تر عدم دسترسي به پشتيباني هستش. وقتي زنگ ميزني 707 اکثر مواقع فروشنده هايي که فکر ميکنن کارشناس هستن چيزي جز سوال اينکه سرعت چند هست و قندشکن داري چيزيي بلد نيستن و هميشه هم به زور ميخوان بگن مشکل از خود شماست و اگه هم بتوني حاليشون کني که مشکل هست ، ميگن باهات تماس گرفته ميشه که کسي که زنگ ميزنه پشتيبان فني هست ولي مشکل اينه که خيلي دير و کند زنگ ميزنن و حتي ممکن هست زنگ نزنن...
راستي مسيريابي (tracert) هم هرچي ميزنم فقط به زور خط آخر اونم با چندصد ميلي ثانيه وصل ميشه.
اين مشکل ها به صورت کوتاه و نه چندان شديد واسه سرورهای داخلي هم اتفاق افتاده....
اگه دقيق تر بگي واسه چي و کجا بخواي ميشه با اينترنت خودم امتحان کنم...
Last edited by ase_pase; 25-05-2014 at 18:42.
اینجا دقیقا فرکانس ها هستش و امکان ادیت و اینسرت و حذف فرکانس داره یعنی من اگه فرکانس مورد نظرمو بخوام اینا رو پاک کنم فقط فرکانس مورد نظرم اینجا باشه؟اینو میخوام بدونم
یک دنیا ممنون ase-pase
دقيقا. هر فرکانسي که ميخوای ازش استفاده کني بمونه و بقيه حذف بشه. فقط يادت نره که حتما قبل از اينکه فرکانس هايي رو که ميخواي حذف کني حتما حتما يک جايي يادداشت کن و نگه دار. (پهناي باند فرکانس هم حتما يادداشت کن)
سلام ممنون از پاسخ شما
وایمکسم از لیستم خط خورد!
های وب ، ایرانسل دیگه موندم چیکار کنم
از کجا وایمکس بگیرم
از کجا adsl بگیرم
اینترنت گرفتن منم تبدیل شده به یه
دوستان بعد مدتی قطعی صبانتم رفتم مبین نت بگیرم و پرسیدم ایرانسل بهتره یا مبین نت و فروشنده نمایندگی گفت آنتن های ایرانسل کاذبه و تعجب کردم .............
امروز من به وایمکس ایرانسل پیوستم و 25 درصد تخفیف داره و مودم فقط 130 داشت و دیگه گرفتم و آوردم خونه 5 آنتن وصل هست و عالیه و دکل ایرانسل سر نبش خونه ماست ............... فعلآ 128 گرفتم تا ماه دیگه سرعت بالا تر بگیرم و از همگی شما بخاطر راهنمایی های شما ممنونم .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)