سلام دوستان
تو قسمت BECOME A LEGENDS آخرش چی میشه؟؟؟![]()
سلام دوستان
تو قسمت BECOME A LEGENDS آخرش چی میشه؟؟؟![]()
از فوتبال فرت میشی![]()
یه سوال پایه!از چه DLC استفاده میکنی؟؟
DLC چیه؟ من بازیم همون بازیه اولیه س و هیچ ادیت و پچی هم نکردم! نمیتونم از این پلیر ترنسفر استفاده کنم؟!
سلام.خوبيد
ميخوام پي اي اس خودمو به بهترين حالت آپديت در بيارم كدوم پچ رو بريزم و چگونه
آيا بايد به ترتيب پچ هارو بريزم
چرا وقتي از تو بازي دانلود رو ميزنم آخرش نصبش نا تمام و لرور ميده
يكي منو راهنمايي كنه
مرسي
تاحالا هيچ گونه پچي نصب نكردم
کسی نبود جواب بده ؟![]()
DLC رو تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی/
شما مشکلت رو دقیقتر بگو.
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
این آموزش استفاده از برنامه هستش:
برنامه رو اجرا می کنی.
گزینه ی اول یعنی original pes 2010 - with original pes2010_edit رو انتخاب میکنیش البته بستگی به ورژن DLC تون داره اگه از پچ استفاده میکنی گزینه ی پچ رو انتخاب کن.
بعد گزینه های پایینیش رو مناسب با پچت انتخاب کن.
بعد از همه ی اینها load NEW ML file and convert ML file رو بزن.
یه پنجره جلوت باز میشه که باید فایل سیو مربوط به ادیتت رو انتخاب کنی (PES2010_EDIT) .
بعد دوباره پنجره باز می شه ولی باید این بار سیو مستر لیگ مربوطه ر اجرا کنی .
وقتی اجرا کردی تیم تو در سمت چپ و تیمهایی که می خوای ازشون بازیکن بگیری سمت راستند.
یه نکته اینکه پایین پنجره برنامه سه تا گزینه که remove player ،override player & add player هستش که گزینه ی remove player بازیکن رو از تیمت پاک می کنه
گزینه ی add player هم بازیکنی از تیمهای دیگه به تیمت اضافه می کنه
دقت کن اگه بازیکنات کاملند یه بازیکن پاک کنی و از یه تیم دیگه یه بازیکن بگیری در غیر این صورت اگه تیمت جا داشته باشه میتونی بدون پاک کردن بازیکن خودت بازیکن بگیری یا اد کنی.
در آخر هم از گزینه ی منو بالای صفحه change ذخیره می کنی و حالشو می بری.
امیدوارم کافی باشه ...
اگه مشکلی بود بگو![]()
این مشکل در ویندوز 7 عادیه عزیز/ کلا در ویندوز 7 اکثر بازیها مشکل دارن.یکی از بچه ها هم مشکل صدا داشت.![]()
نحوه کار با برنامه مستر لیگ ترانسفر و ترینر افزایش پول در مستر لیگ چطور هست ؟ یعنی چطور میشه پول را افزایش داد و تا حداکثر تا چه مقدار میشه این کار را کرد ؟ دوم اینکه بوسیله برنامه مستر لیگ ترانسفر چطور میشه بازیکن از تیمهای دیگه به تیم خودم انتقال بدم ؟ و در آخر آیا میشه بازیکنانی از قبیل پله و مارادونا و غیره را در مستر لیگ به تیم خود آورد ؟ در صورتیکه میشه چطوری ؟
طریقه استفاده از برنامه رو میدونم! اما چجوری بفهمم DLCم چنده؟ هرچی میزنم توی اون برنامه ارور میده! برنامه رو میاره! بعد میخواد فایل ML رو لود کنه ارور میده!
بازی هم همون بازی اولیه هست! باید چه DLC رو بزنم؟!
من هم همین مشکل رو دارم و تا الان هم جوابی براش پیدا نکردم. احتمالاً هم جوابی نداره باید منتظر ورژن بعدی باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)